Το ξέρατε ότι byouin σημαίνει Νοσοκομείο;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    ANiME Συζητήσεις    The grand list of romance anime cliches
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 12:20 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Μια από τις αγαπημένες μου κατηγορίες anime είναι κι αυτή των romance anime, κυρίως των harem. Δηλαδή, anime σειρές στις οποίες ο πρωταγωνιστής περιτριγυρίζεται από πολλές κοπέλες οι οποίες κι είναι παράφορα ερωτευμένες μαζί του, καθεμία με τον τρόπο της, κι αγνοώντας σχεδόν κάθε άλλο αρσενικό. Βλέποντας κανείς μερικές μόνο χαρακτηριστικές σειρές (π.χ. Da Capo και Love Hina) δεν θ? αργήσει να συμπεράνει ότι επρόκειτο για το είδος με τα περισσότερα κλισέ.

Γι? αυτό κι εγώ, τόσο εμπνεόμενος από σατυρικές αναφορές κωμικών anime (π.χ. Excel Saga κι Abenobashi Mahou Shotengai) όσο και στο γνωστό link για τα κλισέ των ιαπωνικών RPG (συγκεκριμένα, αναφέρομαι στο The Grand List Of Console Role Playing Game Cliches), αποφάσισα ν' ανοίξω thread (με την βοήθεια του powerboy που έβαλε τους τίτλους και πρόσθεσε με την σειρά του κι άλλα κλισέ στην λίστα)όπου μπορούμε όλοι εμείς τα μέλη του animeplanet να φτιάξουμε μια λίστα με τα κλίσε των romance anime (κυρίως των harem).

Voila:



THE GRAND LIST OF ROMANCE ANIME CLICHES


O κανόνας του Μπαλώματος: H πιο συνηθισμένη ατάκα του πρωταγωνιστή: "Δεν είναι αυτό που νομίζεις!"

O κανόνας "Γκομενασάι": Κάθε φορά που μια κοπέλα νιώθει ένοχη με τον εαυτό της επειδή έκανε κάποιο λάθος, ο πρωταγωνιστής αμέσως θα την παρηγορήσει λέγοντάς της πάντα "Δεν έχεις δίκιο", ακόμα κι αν ξέρουμε όλοι μας ότι δίκιο έχει η κοπελιά που νιώθει ενοχές. Είναι σαν να της δημιουργεί αυταπάτες.

Το αξίωμα "Μπλιάχ, Φτού, Μιάμ-Μιαμ": Όσο απαίσιο και να 'ναι το φαγητό που έφτιαξε μια κοπελιά για τον πρωταγωνιστή, αυτός πάντα θα κάνει την θυσία να το δοκιμάσει λέγοντας τι υπέροχο που είναι, ενώ συχνά πριν το δοκιμάσει όταν βλέπει ότι έχει...ασυνήθιστο σχήμα θα λέει "Μμμμμ! Ενδιαφέρον σχήμα έχει", ενώ αν παραδέχεται ότι αυτό το πράγμα αποκλείεται να είναι φαγώσιμο η κοπελιά θα απαντάει "Η γεύση είναι που μετράει" (ποιά γεύση; ). Aλλά ακόμα και σ'αυτή την περίπτωση, με την δικαιολογία ότι δεν πρέπει να πάει χαμένο το φαγητό πάλι θα κάνει την θυσία να δοκιμάσει το φαγητό που με τόσο κόπο έκανε η κοπελιά γι'αυτόν.
Αντιπαράθεση: ευτυχώς ο Negi δεν ήταν τόσο κορόιδο ώστε να δοκιμάσει την κουζίνα της Asuka:


Ο νόμος "Κλειδαράδες δεν υπάρχουν στην Ιαπωνία": Oι κοπέλες ποτέ, μα ποτέ, δεν κλειδώνουν την τουαλέτα μ'αποτέλεσμα να την πετύχει γυμνή ο πρωταγωνιστής.
http://img.photobucket.com/albums/v473/Vetus/Midori_No_Hibi_animanga_strip.jpg

Το ιδίωμα "Misato; Ποιά είναι αυτή;": Οι πιο ανέμελοι θηλικοί χαρακτήρες (π.χ. η Kurosaki Sayoko στο Mahoraba:Βeautiful Days) είναι κι αυτοί που προσπαθούν να αποφύγουν κάποιες οικογενειακές εκρεμότητες (στην προκειμένη περίπτωση, έναν ανεπιθύμητο γάμο).

Oniichan Power: Το ιδανικότερο πρότυπο του πρωταγωνιστή αποτελεί η...ετεροθαλής αδερφή του.

To αξίωμα "Μια χαρά μεγαλώνουμε και μόνοι μας": Ο πρωταγωνιστής μένει μόνος του στο σπίτι, είτε επειδή οι γονείς του έχουν πεθάνει είτε λείπουν σ' επαγγελματικό ταξίδι.

To ιδίωμα "Μπατε Σκύλοι Αλέστε": Η παροιμία "λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο" είναι λέξη άγνωστη σ' αυτό το είδος anime, μιας κι οποιοσδήποτε μπορεί να αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του πρωταγωνιστή χωρίς της έγκριση του.

"Πολύ Καλά περνάμε, αρχίζω και φοβάμαι": Δεν χρειάζεται να γιορτάζεις κάτι για να κάνεις πάρτυ (πάλι στο σπίτι του πρωταγωνιστή χωρίς την έγκρισή του). Αρκεί καλή διάθεση και...πολλά μπυρόνια.

Το ιδίωμα της ανδρικής φιλίας: Ο πρωταγωνιστής έχει μόνο έναν ή δύο φίλους, οι οποίοι είναι μπακούρια, είναι πιο ευθείς από τον ντροπαλό πρωταγωνιστή και τον ζηλεύουν που είναι περιτριγυρισμένος από τόσες ωραίες κοπέλες, οι οποιές και δεν έχουν μάτια γι'άλλο αγόρι.

"Είναι αλήθεια, τα γυαλιά σε κάνουν να γίνεσαι έξυπνος": Tα κορίτσια με τα γυαλιά έχουν ως ιδανικότερο ρόλο αυτόν της αδέξιας υπηρέτριας.

"Το μέγεθος μετράει": Οι πρωταγωνίστριες με τα μικροσκοπικά στήθη έχουν μια αντίζηλο με μεγάλα στήθη.

"The Power of Lolio Compels you!": Τα κορίτσια με την πιο παιδιαστική φάτσα ανεξαρτήτως ηλικίας φοράνε και τα πιο lolly swimsuits (μιας και κανονικά αυτά τα είδος swimsuits τα φοράνε μόνο στο δημοτικό):


"Dattebayo-Female Edition": Σε αρκετά harem anime θα υπάρχει και μια κοπέλα που πετάνε λέξεις χωρίς νόημα που αποτελούν γι'αυτές σήμα κατατεθέν. Όπως uguu, mone, nya, nyo, pagyuu, hinya, chii, nyuu, gao...

To αξίωμα της "Ρομαντικής Εξομολόγησης": To ιδανικότερο μέρος για ερωτικές εξομολογήσεις είναι η σχολική αίθουσα προς το τέλος της ημέρας και το παράθυρο να δείχνει το ηλιοβασίλεμα.

To αξίωμα της "Ρομαντικής Χυλόπιτας": Το ιδανικότερο μέρος για δραματικούς αποχωρισμούς ή ερωτικές απορρίψεις είναι το σχολικό προαύλιο (πάλι στο τέλος της ημέρας και τα συναφί).

To ιδίωμα "Μαμ, Κακά και Νάνι": Ένα γευστικοτάτο φαγητό σου προσφέρει μεγαλύτερη υδονή κι από το σεξ.

"Χτυπηστε με! Εξευτελίστε με!": Ο πρωταγωνιστής αποτελεί πάντα τον καλύτερο σάκο του box.

"The Motoko Law": Σχεδόν πάντα θα υπάρχει στην παρέα κι ένα κορίτσι samurai, ninja ή miko.

"Που τα βρίσκες αυτά τα υπέροχα παιχνίδια;": M' ένα android maid (κι όχι μόνο) μπορείς να γίνεις ξαφνικά το επίκεντρο του σχολείου, με τα κορίτσια να σ' ακολουθούν σαν σκυλάκια και τα αγόρια να δημιουργούν βεντέτες εναντίον σου.

"Loli Power": Tα πιο μικρόσωμα κορίτσια είναι και τα πιο έξυπνα (και συχνά τα πιο πονηρά).

"Gay Pride": Οι ομοφιλόφιλοι είναι κι οι πιο όμορφοι άντρες. Αντιπαράθεση: o καθηγητής στο Trouble Chocolate:


"Έλα Σάκη να δείς τί κάνει η νεολαία σου": Kανείς δεν απαγορεύει στα χαριτωμένα αγοράκια να φοράνε φουστίτσες στο σχολείο.

"Not Another Beautiful-Ugly Girl": Τα αγοροκόριτσα είναι η ιδανικότερες για τον ρόλο του πρίγκηπα.

"Μερικοί το προτιμούν Καυτό": Oι ανερρωποί γόηδες του σχολείου κάνουν μεγάλη θραύση ως...πριγκήπισσες.

Ο νόμος "Γιατί να μην είναι και οι δικές μου δασκάλες έτσι;": Οι περισσότερες δασκάλες αναλαμβάνουν και την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών...με τον δίκο τους, ξεχωριστό τρόπο:
- ποζάροντας ως γυμνά μοντέλα στο ελεύθερο σχέδιο
http://img.photobucket.com/albums/v473/Vetus/snapshot20050301020418.jpg
- συμμετέχοντας σε ταινίες πορνό
http://img.photobucket.com/albums/v473/Vetus/snapshot20050327212242.jpg - κάνοντας βυζομασάζ στους πρωταγωνιστές
http://img.photobucket.com/albums/v473/Vetus/maho19.jpg
- κάνοντας μαθήματα αγγλικών με πικάντικα διηγήματα
http://img.photobucket.com/albums/v473/Vetus/ds7.jpg
- κι η λίστα δεν έχει τελειωμό.

To αξίωμα "Δεν Θα Γεράσουμε Ποτέ Κουφάλα Γεροκόμε!": Η θείες μοιάζουν πιο πολύ ως...μεγάλες ξαδέλφες. Τρανό παράδειγμα: η θεία Haruka στο Love Hina.


To ιδίωμα της "Hentai Neko": Τα nekomimi είναι το trend της νέας χιλιετίας (οκ, αυτό εγώ το 'βγαλα Razz).


To αξίωμα της "Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω": Οι πολεμικές τέχνες έχουν εφαρμογή και...στην μαγειρική.

(οκ, η εικόνα δεν είναι από romance anime, but anyway...)

"Όχι Σεξ Παρακαλώ, είμαστε Ιαπωνέζοι": Όσο και να προσπαθούν οι πρωταγωνίστριες να κάνουν κάτι με τον πρωταγωνιστή, αυτός τις απορρίπτει, ακόμα και εάν ήταν μπακούρι όλη του την ζωή, αντί να κάνει κάτι με αυτές. Στις σπάνεις περιπτώσεις όπου πάει να κάνει κάτι, πάντα θα συμβαίνει κάτι που θα τους διακόψει.

"Keitaro's Law": Ο πρωταγωνιστής πάντα θα είναι ένας Loser για φτύσιμο, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα και ικανότητες. Παρόλα αυτά, οι πρωταγωνίστριες κάτι θα του βρίσκουν.

"Naru's Law": Το κορίτσι με το οποίο μαλώνει/συζητάει την πρώτη φορά ο πρωταγωνιστής είναι σχεδόν πάντοτε το κορίτσι με το οποίο θα καταλήξει.

"Που τις έχω ξαναδεί;": Σε ένα Harem anime πάντοτε θα συναντάμε τουλάχιστον δύο πρωταγωνίστριες που θα φέρουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
1) Το οξύθυμο κορίτσι που κατα βάθος είναι τρυφερό και αγαπάει τον πρωταγωνιστή
2) Το κορίτσι που μισεί τους άντρες αλλά καταφέρνει να αγαπήσει τον χαμένο πρωταγωνιστή επειδή "έχει κάποια χαρακτηριστικά που οι άλλοι άντρες δεν έχουν.
3) Το ντροπαλο κορίτσι που δεν έχει τα κότσια να πεί στον πρωταγωνιστή ότι τον αγαπάει.
4) Το παιχνιδιάρικο/πειραχτίρικο κορίτσι που κατα βάθος είναι ρομαντικό και, ναι καλά το μαντέψατε, αγαπάει και αυτή τον πρωταγωνιστή (4) Το υπερκινητικό κορίτσι που χαλάει κόσμο όπου και άν πάει αλλά (χασμουρητό) αγαπάει και αυτό τον πρωταγωνιστή.
5) Την τρελη επιστήμονα της οποίας οι εφευρέσεις μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο. Μερικές φορές δέ το χαρακτηριστικό 4 συνδιάζεται με το 5 για χάρην οικονομίας χώρους (Δες Su από Love Hina). 6) Την αγενή και κακομαθημένη Gaijin που (θα πυροβολίσω κανέναν τώρα) ερωτεύεται και αυτή τον πρωταγωνιστή.
7) Η παιδική φίλη του πρωταγωνιστή που ήταν (φέρτε μου το μαχαίρι ΤΩΡΑ!!!) από πάντοτε ερωτευμένη με τον πρωταγωνιστή, το (7) συνδιάζεται πολλές φορές με το (1) ή το (3) και συνήθως είναι αυτή που καταλήγει με τον πρωταγωνιστή ΑΝ αυτός διαλέξει κάποια.

"Που ΤΟΥΣ έχω ξαναδεί;": Επίσης θα συναντήσουμε και τους εξής δευτερεύοντες χαρακτήρες:
1) Την σέξυ δασκάλα (δές νόμος "Γιατί να μήν είναι και οι δασκάλες μου έτσι;"
2) Τον/Την μυστηριώδη άγνωστο πο συνήθως ξέρει κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία.
3) Τον Mega-Playboy, τον γόη του σχολείου που ξαφνικά μένει ¨ξερός" όταν ο πρωταγωνιστής αρχίζει να ρίχνει τις γυναίκες όπως ρίχνουν τα Απάτσι οι Κυνηγοί στο Ιράκ.
4) Τον μυστηριώση δάσκαλο που προσπαθεί να καθοδηγήσει τον πρωταγωνιστή στον σωστό δρόμο και πολλές φορές αγαπάει μια πρωταγωνίστρια του Harem Anime (αυτή που συνήθως καταλήγει με τον πρωταγωνιστή). Πολύ συχνά τα φτιάχνει με τον/την (2).
5) Τα μπακούρια που είναι φίλοι του πρωταγωνιστή (δέστε "Ιδίωμα Ανδρικής Φιλίας).

"Μωρό μου έκανα λάθος για σένα! Πάρε με τώρα!": Πολύ συχνά δημιουργούνται παρεξηγήσεις μεταξύ του πρωταγωνιστή και της πρωταγωνίστριας ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Anime οι οποίες λύνονται μέχρι το τέλος και κάνουν την πρωταγωνίστρια να καταλάβει πόσο ηλίθια ήταν και πόσο ανώτερος από αυτήν είναι ο πρωταγωνιστής.

"Ο Νόμος Της Σχετικότητας": Όσο πιο πολλές δυσκολιές συναντούνε δυο πρόσωπα σε ένα Harem Anime, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουν να τα φτιάξουν στο τέλος παρεπιπτόντως...

Ο Κανόνας της "Τελευταίας Στιγμής": Εάν υπάρξει πουθενά σχέση στο Harem Anime, αυτή θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο ή λίγο πρίν το τέλος. Ακόμα και τότε, πολλές φορές το φινάλε παραμένει ανοιχτό.
Ο Νόμος του Onsen/Αξίωμα "Φάτε ματια ψάρια"/Υποχρεωτικό Fan Service/ "Δείξε ΚΑΤΙ ρε γαμώτο!": ΠΑΝΤΟΤΕ, νύν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων, σε ένα Harem Anime θα υπάρχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα επεισόδιο στο οποιο οι πρωταγωνιστές θα πηγαίνουν σε θάλασσα ή/και σε Onsen και στο οποίο οι πρωταγωνίστριες θα εμφανίζονται με τολμηρά μαγιώ ή ακόμα και γυμνές. Αλλά πάνω που εμείς οι απανταχού ξελιγομένοι Otaku πάμε να δούμε κάτι πάντα κάποιος ή κάτι μπαίνει στο οπτικό μας πεδίο κόβωντάς μας τα "καλά σημεία".


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vetus στις Τρι Απρ 11, 2006 12:35 am, 2 φορές συνολικά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AtErMoNo
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 12:28 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 08 Μάρ 05 Δημοσιεύσεις: 540 Τόπος: Λάρισα Τώρα Βλέπω: Noein
Χα χααα! Μπράβο man Laughing Και πολύ καλό post, και σωστό.

Hail to the Harem King Vetus!

_________________

"...Too much love will kill you..."
"...Αν μου δείξεις υπερβολική αγάπη θα σε κερατώσω..."
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kienzan
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 12:38 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy :: :: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 24 Φεβ 06 Δημοσιεύσεις: 316 Τόπος: Gianena-Athina Τώρα Βλέπω: Oti katsi^^
Milame gia poli orea lista
De nomizo na lipei tpt
To mono pou isos na mporousa na prostheso ine oti sinithos iparxei ke to koritsaki tou dimotikou (xaritomeno i ke strimeno) pou peritrigirizei episis ton protagonisti.

Pantos para olla afta ta klise
ta harem anime ta goustarop ke go trela Smile

Re si Vetus mias ke vlepo pos toxei meletisi kala to thema de prosthetis ke mia lista me sugestions apo harem anime me kana dio sxolia?
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Dalamar_GR
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 12:47 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 27 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 195 Τόπος: Athens-Eksarxeia. Τώρα Βλέπω: none
XAXAXAXAXAXAXAXAXA

Ola osa 8a h8ela na pw gia ta harem anime!!! Fovero post, apo ta kalytera tou forum!

_________________
Ahh, it does not seem fair, does it? That you must stay here but want to be there.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 3:29 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Kienzan έγραψε:
Re si Vetus mias ke vlepo pos toxei meletisi kala to thema de prosthetis ke mia lista me sugestions apo harem anime me kana dio sxolia?

Διαβάζεις την σκέψη μου! Cool Για την ακρίβεια, ενώ έγραφα αυτό το thread είχα υπόψην μου να γράψω παράλληλα και suggestions για romance anime, αλλά σε άλλο thread. Όταν το γράψω, θα βάλω το link σ' αυτό το thread.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Dante80
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 5:38 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator:: ::Moderator::

Συμμετέχει από: 11 Φεβ 06 Δημοσιεύσεις: 1052 Τόπος: Ima, Sokoni Iru Boku. Τώρα Βλέπω: Bounen no Xamdou
Εντάξει, απλά...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shihou-chan
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 12:40 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CoLLeCToR :: :: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 05 Δημοσιεύσεις: 651 Τόπος: Atene Τώρα Βλέπω: Excell Saga, Dragon Zakura etc
Laughing Odos Vetus para ma para poli oreo k endiaferon to thread su!!!
Oson afora gia to "Naru's law", pistepse me, ine kati pu simveni k stin pragmatikotita! K prosopika mu ehi simvi OLES tis fores pu katelixa na kano mia shesi!!!!1o)I pu tha iha pexi bunies me to"mellodiko"boyfriend, i 2o) pu tha iha skefti apo tin arhi tis gnorimias oti"Ego k aftos?!Se kamia periptosi!!!".....
Oh, yeah!Life sucks! Very Happy
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
noname
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 5:04 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
Laughing nomizw oti h lusta einai pliris ... fenete oti kapoios exei entrifisei sto idos Laughing Laughing

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Garrett
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 5:16 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy :: :: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 19 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: Μy little fantasy world
Very Happy Καλα απιθανη λιστα....πιστευω τα εγραψες ολα.. Smile
Harem Anime και τα μυαλα στα μιξερ... Rock On Dude! Ecchi lovers united Cool

_________________
Like my old grand daddy used to say, "The less a man makes declarative statements, the less apt he is to look foolish in retrospect"
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 5:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
noname έγραψε:
... fenete oti kapoios exei entrifisei sto idos Laughing Laughing

Φαίνεται ; Razz Mάλλον πρέπει να κάνω σεμινάρια (τρομάρα μου Laughing ) μαζί με τον powerboy-sensei στην Ιαπωνία. Αλλά θα χρειαστούμε και τον Kaba για μεταφραστή Cool (somebody watch too many anime Laughing ).

Garrett έγραψε:
Harem Anime και τα μυαλα στα μιξερ... Rock On Dude! Ecchi lovers united Cool

Βanzaaaaaaaaaaaaaai!!!

Mε την ευκαιρία, ιδού κι ένα ωραίο link που μου 'δωσε ο καλός μου φίλος Dante88 με μπόλικα ecchi pics: http://boards.fansub.tv/index.php?s=dc80156e59b3181600bc2a4d116b8aa1&showforum=23
Μετά, κάντε καμια βολτίτσα από το http://iichan.net/ που ανανεώνεται καθημερινώς από τέτοιου είδους εικόνες (κι όχι μόνο) κι από το http://www.animeyume.org/index.php για ecchi και hentai wallpapers.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vetus στις Τρι Απρ 11, 2006 6:30 pm, 1 φορά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Greg
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 5:32 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: KNoWeR :: :: KNoWeR ::

Συμμετέχει από: 23 Μάρ 05 Δημοσιεύσεις: 89 Τόπος: Λουτράκι Τώρα Βλέπω: Tenjou tenje
Paidia sygxaritiria auto to thread einai thaumasio bravo, poli kalo den perimena na to diavaso molis to eida toso megalo alla mou kinise thn periergeia.Pantos tha sumfoniso oti perigrafei teleia ton oro harem anime h lista auti einai katapliktiki. Smile
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
baka-neko
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 11, 2006 9:32 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 04 Δημοσιεύσεις: 464 Τόπος: my own world... Τώρα Βλέπω: eeeeee..nai, auto akrivws.
Hahahahahaha, ontws polu kalh lista.. sunosizei akrivws tous logous pou de mou aresoun ta harem Laughing hm, oxi akrivws de mou aresoun..pernaei kala h wra.. alla.. Razz

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Belial
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 12, 2006 12:27 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy :: :: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 26 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 327 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
apla teleio!

ta eipes ola, etsi opos einai ola ta lefta einai to post!
mipos lipei kati gia iposxesi...sxedon panta iparxi mia! Laughing

_________________


http://www.frogs-n-dogs.blogspot.com
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MoRmEnGiL
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 12, 2006 12:38 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 11 Φεβ 05 Δημοσιεύσεις: 1702 Τόπος: Kuraikako.. Mirai.. Risoukyou.. Ikijigoku.. Τώρα Βλέπω: Rome. :P
harem 3e-harem...


ECCHI PREPEI!!!




props to vetus-kun k powerboy-chan Very Happy

_________________




Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Dante80
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 12, 2006 5:11 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator:: ::Moderator::

Συμμετέχει από: 11 Φεβ 06 Δημοσιεύσεις: 1052 Τόπος: Ima, Sokoni Iru Boku. Τώρα Βλέπω: Bounen no Xamdou
Vetus έγραψε:
Mε την ευκαιρία, ιδού κι ένα ωραίο link που μου 'δωσε ο καλός μου φίλος Dante88 με μπόλικα ecchi pics: http://boards.fansub.tv/index.php?s=dc80156e59b3181600bc2a4d116b8aa1&showforum=23


Αγορίνα χίλια ευχαριστώ...με έκανες 8 χρόνια νεώτερο!...(σου έστειλα τουρτίτσα με courier).... Laughing
Τσιμπάτε και αυτά τα δύο για ecchi galleries.... Wink
A
B

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 3
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης