Το ξέρατε ότι yoru σημαίνει νύχτα;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    Οι αρετές της ανοργάνωτης αντίστασης
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 13, 2012 1:39 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Κάτι το οποίο βρήκα πριν από κάποιο καιρό και το "Ελληνοποίησα" λίγο. Σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε πιστεύω ότι θα φανεί χρήσιμο σε αρκετούς και το μοιράζομαι...

Παράθεση:

Οι αρετές της ανοργάνωτης αντίστασης

Τα κινήματα αντίστασης πάντα φαίνεται να είναι επικεντρωμένα στην ιδέα της οργάνωσης. Ο σκοπός είναι πάντα να οργανώσουνε τα μέλη τους. Ελπίζουν έτσι να χρησιμοποιήσουν την συλλογική δύναμη των αγανακτισμένων, των απελπισμένων και των εκμεταλλευμένων σας μια δυνατή μονάδα ενάντια στην κυριαρχούσα τάξη. Ενώ όμως αυτό ακούγεται καλό, οι μέθοδοί τους είναι ηλίθιες. Η οργανωμένη αντίσταση έχει πολλά μειονεκτήματα. Αυτά τα μειονεκτήματα δεν αναφέρονται και συζητούνται σχεδόν ποτέ. Πιστεύουμε ότι η μόνη πραγματικά αποτελεσματική επανάσταση είναι μέσω μιας απολύτως ανοργάνωτης, αποκεντρωμένης και χωρίς ηγέτη αντίσταση.

Αυτό σίγουρα ακούγεται παράλογο. Φυσικά και είναι! Είναι αντίθετο με τις προσδοκίες μας και τις ιδέες μας. Ωστόσο, η αποκεντρωμένη αντίσταση είναι η ΜΟΝΗ μέθοδος η οποία μπορεί να λειτουργήσει σήμερα στην κοινωνία μας. Θα εξηγήσω αρχικά γιατί η οργανωμένη αντίσταση ποτέ δεν έχει αποτέλεσμα εντός της Ελληνικής κοινωνίας. Κατόπιν θα προσπαθήσω να δώσω μια καινούργια φόρμουλα αποτελεσματικής αντίστασης.

Γιατί η οργανωμένη αντίσταση έχει αποτύχει στην Ελλάδα.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για την αποτυχία της οργανωμένης αντίστασης. Οι δύο κύριο ι λόγοι είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τον πολιτισμό της Ελλάδος καθώς και με το πολιτικό της σύστημα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Ο Πολιτισμικός Λόγος

Οι νεοέλληνες είναι, πολιτισμικά, αναρχικοί. Πολλοί λίγοι Έλληνες φαίνεται να το κατανοούν αυτό. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν μια ψευδή κατανόηση της έννοιας του όρου «αναρχικός». Εάν όμως εξετάσεις πιο κοντά τα πιστεύω του μέσου Έλληνα θα προσέξεις ότι οι περισσότεροι Έλληνες: δεν εμπιστεύονται τους ηγέτες, δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση, θέλουν την ησυχία τους, εκτιμούν το «προσωπικό απόρρητο», πιστεύουν ότι είναι ανεξάρτητοι από την κοινωνία τους, δεν πιστεύουν ότι υπάρχει λύση των προβλημάτων τους μέσα από το σύστημα, πιστεύουν ότι αυτοί και οι άλλοι πρέπει να έχουν την ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν εφόσον δεν βλάπτουν κανέναν άλλο.

Ενώ οι παραπάνω παρατηρήσεις σχετικά με την πολιτική κουλτούρα της Ελλάδας δεν αμφισβητούνται, δεν αμφισβητείται επίσης το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν είναι γραμμένοι στα δύο μεγάλα κόμματα και δεν έχουν καμία διάθεση να ψηφίσουν. Συνεπώς, παρά την πολιτική κουλτούρα οι περισσότεροι Έλληνες διαλέγουν να μην παίρνουν μέρος στην πολιτική. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πεποίθηση ότι το πολιτικό σύστημα είναι αναποτελεσματικό, αλλά και επειδή υπάρχει μια πολιτισμική σύγκρουση ανάμεσα στην ευρύτερη και την πολιτική κουλτούρα.

Ο Πολιτικός Λόγος

Η Ελληνική πολιτική κουλτούρα δεν είναι ιδεολογική. Οι πολιτικοί επιχειρούν πάντα να εμφανίσουν ιδεολογικές διαφορές ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα αλλά αυτές οι διαφορές είναι απειροελάχιστες. Η μόνη σημαντική διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα είναι ο βαθμός της εμπάθειας που διατυπώνεται στην ρητορική τους. Η εμπάθεια δεν είναι πολιτική ιδέα. Η εμπάθεια είναι συμπεριφορά. Συνεπώς τα δύο κόμματα διαφέρουν, κυρίως, στην συμπεριφορά τους και όχι στην ιδεολογία τους.

Παρόλα αυτά τα μεγάλα κόμματα παραμένουν δύο. Κάποιος διερωτάται «γιατί»; Εάν το κάθε κόμμα είναι ίδιο όσο αφορά την ιδεολογία, τότε γιατί δεν ενώνονται να γίνουν ένα; Η απάντηση δίνεται όταν κάποιος λάβει υπόψη του την πραγματική φύση των κομμάτων. Τα Ελληνικά πολιτικά κόμμα είναι ουσιαστικά μονάδες οργανωμένου εγκλήματος. Τα Ελληνικά Κόμματα έχουν περισσότερα κοινά με την μαφία από ότι τα αντίστοιχα σε περισσότερο δημοκρατικές κοινωνίες. Όπως ακριβώς γίνεται και με την Μαφία, κάθε πολιτικό κόμμα αγωνίζεται για έλεγχο περιοχών έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η απόδοση του εκλογικού και οικονομικού τους δυναμικού. Ακριβώς όπως γίνεται και με την Μαφία, τα πολιτικά κόμματα επιχειρούν να διαχειρίζονται το σύστημα έτσι ώστε να διατηρούν τις θέσεις τους και την πρόσβασή τους σε πόρους. Όπως η Μαφία, έτσι και τα πολιτικά κόμματα αναγκάζουν τον μέσο πολίτη να πληρώνει «προστασία» υπό την απειλή βίας (φόροι). Όπως η Μαφία, έτσι και τα πολιτικά κόμματα χρησιμοποιούν τα χρήματα αυτά για δικούς τους σκοπούς.

Ορίζοντας το πολιτικό μας σύστημα με όρους όπως «Πλειοψηφία» και «Αξιωματική Αντιπολίτευση» το σύνταγμά μας ουσιαστικά νομιμοποιεί αυτό το σύστημα διπλής μαφίας. Κάθε μαφία περνά νόμους έτσι ώστε να αποκλείονται «καινούργιοι» στο παιχνίδι ενώ αναλώνει την υπόλοιπη ενέργειά της στο να καταστρέφει την άλλη μαφία.

Συνεπώς, κάθε κίνημα αντίσταση το οποίο επιλέγει να οργανωθεί έρχεται σε αντίθεση με αυτούς τους μαφιόζους. Το παιχνίδι στήνεται και η δύναμη της πολιτείας έτσι όπως χρησιμοποιείται από τα δύο μεγάλα κόμματα, αναλώνει τον, χρόνο, τους πόρους και τις δυνάμεις των καινούργιων. Ένας καινούργιος μπορεί να πετύχει μόνο απορρίπτοντας το πολιτικό σύστημα, απομυζώντας τους πόρους του και υποβιβάζοντας την δύναμη της πολιτείας.

Πως είναι ανώτερη μια ανοργάνωτη αντίσταση;

Σε κάποιες κοινωνίες αυτοί που αντιστέκονται γίνονται ήρωες. Στην Ελληνική κοινωνία, αυτοί που αντιστέκονται υφίστανται βρισιές, λάσπη, παρενοχλήσεις, μηνύσεις και δαιμονοποίηση. Στην Ελλάδα κινήματα τα οποία έχουν ηγέτες αποκεφαλίζονται. Οι ηγέτες είναι επικίνδυνοι όχι χρήσιμοι. Οι οργανισμοί μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα στόχοι διείσδυσης (όπως γίνεται πολύ συχνά) Οι οργανισμοί υφίστανται φορολογία. Οι οργανισμοί έχουν λίστες με μέλη οι οποίες μπορούν να γίνουν καλά εργαλεία για τον εκάστοτε δυνάστη. Οι οργανισμοί πολύ συχνά αποκτούν ανεξάρτητη ζωή. Πασχίζουν να υπάρχουν και η συνέχεια της ύπαρξής τους αρχίζει να αποσπά προτεραιότητα πέρα από τον αρχικό σκοπό τους. Οι οργανισμοί τείνουν να προσελκύουν συμφεροντολόγους, απατεώνες, και δοξολάγνους. Οι οργανισμοί τείνουν να χρησιμοποιούν την ιεραρχία τους για να ωφελήσουν «κλίκες». Η ανοργάνωση δεν έχει αυτά τα ελαττώματα.

Η γραφειοκρατία δεν μπορεί να κατανοήσει την ανοργάνωση. Η ανοργάνωση είναι αόρατη. Η ασυμμετρία της σχέσης ανάμεσα στην οργάνωση και την ανοργάνωση βρίσκει κερδισμένη την ανοργάνωση. Η οργάνωση βασίζεται στον σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός απαιτεί προβλεπτικότητα. Η ανοργάνωση δεν μπορεί να προβλεφτεί. Αυτό είναι μειονέκτημα για την οργάνωση.

Η οργάνωση απαιτεί μια αλυσίδα εφοδιασμού. Οι αλυσίδες εφοδιασμού μπορούν να υποστούν ζημιές. Η ανοργάνωση απαιτεί μόνο τους πόρους των μελών της. Αλυσίδες εφοδιασμού που δεν υπάρχουν, δεν μπορούν να διακοπούν.

Τα ανοργάνωτα κινήματα βασίζονται στην δημιουργία σμηνών. Τα σμήνη είναι δύσκολο να απωθηθούν. Εάν κόψεις ένα σμήνος στα δύο, έχεις δύο σμήνη. Εάν καταπολεμήσεις ένα από τα συνεπάγοντα σμήνη, έχεις ακόμα ένα σμήνος απέναντί σου. Η ανοργάνωση γεννοβολά. Η οργάνωση μεγαλώνει. Τα πολλά και διασκορπισμένα είναι πολύ πιο δύσκολος στόχος από τα μεγάλα και συγκεντρωμένα.

Οι οργανισμοί βασίζονται στον σχεδιασμό τους. Εάν ο σχεδιασμός τους είναι ελαττωματικός, ο οργανισμός αποτυγχάνει. Η ανοργάνωση δεν βασίζεται στον σχεδιασμό αλλά στην εξέλιξη. Οι κινητήρια δύναμη της ανοργάνωσης είναι τα μιμίδια, οι ιδέες. Τα μιμίδια εξελίσσονται και ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Αυτή η διαδικασία βελτιώνει την κίνηση της ανοργάνωσης παράγοντας πολλαπλούς τύπους δράσης. Κάποιοι θα αποτύχουν ενώ κάποιοι άλλοι θα πετύχουν. Στο σύνολό της η ανοργάνωση έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Αυτό που πρέπει να λαμβάνουμε οπωσδήποτε υπόψη είναι ότι αρκετά πιο εύκολο να καταστρέψεις παρά να δημιουργήσεις κάτι το σχεδιασμένο. Συνεπώς το κόστος για αυτούς που χάνουν την υλοποίηση του σχεδίου τους είναι αρκετά μεγαλύτερο από το κόστος καταστροφής του. Αυτό το οποίο εξελίσσεται είναι φτηνό, και όταν γίνεται προσπάθεια να καταστραφεί αυτό απλά μεταλλάσσεται και προσαρμόζεται στις καινούργιες συνθήκες. Σαν μια διαδικασία που εκμεταλλεύεται την εξέλιξη, ένα κίνημα το οποίο βασίζεται στην ανοργάνωση θα συνεχίσει να επιβιώνει, να εξελίσσεται και να επεκτείνεται χωρίς κόστος. Οι περιορισμοί πόρων που διαθέτουν οι σχεδιασμένες οργανώσεις (πχ κυβερνητικές και κερδοσκοπικές) οι οποίες λείπουν από τα ανοργάνωτα κινήματα δίνουν προτεραιότητα στο τελευταίο.

Τα όρια της ανοργάνωσης

Αυτό που προτείνεται δεν είναι μια πλήρης απώλεια της οργάνωσης. Αντίθετα προτείνεται μια ανοργάνωση των μονάδων. Οι μονάδες ενδέχεται να είναι τόσο μικρές όσο ένα μοναδικό άτομο ή τόσο περίπλοκες όσο μια ομάδα ατόμων που συνεργάζονται. Οι ομάδες ενδέχεται να έχουν εσωτερική οργάνωση αλλά δεν πρέπει να είναι στατικά οργανωμένες από ομάδα σε ομάδα. Το κίνηση δεν πρέπει να έχει αρχηγό. Δεν πρέπει να έχει κεντρική επιτροπή και κυβερνών σώμα. Δεν πρέπει να γίνονται καθολικά σχέδια. Ο τρόπος λειτουργίας της κάθε μονάδας πρέπει να καθολική σκέψη και τοπική πράξη. Ιδέες, στρατηγικές, και τακτικές πρέπει να είναι ανοικτές και να ανταγωνίζονται η μια την άλλη ως μιμίδια μέσα στο μέσο της συλλογικής συνείδησης.

Συμπεράσματα

Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός ανοργάνωτου κινήματος. Δεν χρειάζεται να στείλεις αίτηση για να λάβεις μέρος. Αντίθετα, καλό είναι να μην έρθεις σε επαφή με κανέναν άλλο εκτός από αυτούς με τους οποίους θέλεις να σχηματίσεις μονάδα. Οι ιδέες σου, στρατηγικές σου, τακτικές σου και συμπεράσματά σου πρέπει να μεταφέρονται ανώνυμα ή από στόμα σε στόμα. Όταν κάνεις πράξη τις ιδέες σου, εάν αποφασίσεις να αντισταθείς, να ρίξεις τις πράξεις σου «στην Αντίσταση». Ο συλλογικός θόρυβος της ανοργάνωτης αναστάτωσης θα γίνει αισθητή σαν σεισμός. Θα υπάρξει τρέμουλο. Θα υπάρξει προειδοποιητικό σοκ. Η ένταση θα συγκεντρωθεί και, εν καιρώ, θα γίνει ανατάραξη. Και όταν ο εγκέλαδός μας χτυπήσει , το οργανωμένο οικοδόμημα του καταπιεστή θα πέσει σαν να ήταν χάρτινο.


Κουράγιο παιδιά, μην απελπίζεστε! Βγάλτε τις ιδέες σας, βγάλτε τις τακτικές σας και κάτι θα γίνει!

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
noname
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 13, 2012 4:24 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
ναι ναι στην θεωρία όλα ωραία είναι ...
αλλά η διαφορά θεωρίας και πράξης είναι ότι στην θεωρία δεν έχουν , ενώ στην πράξη έχουν ...
Ο άνθρωπος που το γράφει αυτό φαίνεται να αγνοεί πώς
1. Η οργάνωση είναι κάτι που δημιουργείτε δεν είναι ανάγκη να προαποφασίζετε
2. Ένας ηγέτης αναδεικνύετε μέσω τον περιστάσεων δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος βαλτός
3. Κάποιο λόγο θα είχαν οι πρώτη απάνθρωπη που οργανώθηκαν και δεν μείναν σαν τα θηρία στις ζούγκλες..
4. Το γεγονός πως η αλλαγές στην κοινωνία δεν έρχονται από την 1 στιγμή στην άλλη

Αυτό που θέλω να πω είναι πως ακόμα και βραχυπρόθεσμα να εφαρμοστεί αυτό μακροπρόθεσμα θα γυρίσουμε σε ποίο οργανωμένες δομές
Εάν τώρα κάποιοι θέλουν να ξεφεύγουν σε ρωμανικό -αναρχικές ιδέες για να αποφύγουν την πραγματικότητα δικαίωμα τους

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cloud...
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 13, 2012 6:41 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 23 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 265 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: One Piece, Naruto, Fairy Tail
Δυστηχώς έχουν γίνει έτσι τα πράγματα που και λαική εξέγερση να θες να κάνεις ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ να την κάνεις μονος σου.Σχεδόν όλες οι μεγάλες εξεγέρσεις από την Γαλλική επανάσταση και μετα ήταν στημένες από άτομα που στο τέλος πέρασαν το δικό τους, το οποίο υλοποιήθηκε στις ΗΠΑ με την Αμερικανική Επανάσταση ή Πόλεμος της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ(εδώ γελάμε)....Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
και ο τρόπος τους γνωστός είτε με τους Μπάτσους κουκουλοφόρους είτε με την 5μπτη φάλαγκα....Βλέπε μαζικα SMS !!!!!!! όταν πέθανε ο Αλέξης ή τα άτομα που έχουν κάνει λίμπα αυτή τη στιγμή τη Μέση Ανατολή!Εκεί όμως έχουν και από αλλόυ βοήθεια.
Αυτά
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!!!!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
powerboy
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 14, 2012 8:53 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DeViL :: :: ANiME.DeViL ::

Συμμετέχει από: 01 Μάρ 04 Δημοσιεύσεις: 1351 Τόπος: Ρόδος Τώρα Βλέπω: Hayate No Gotoku, Ichigo Mashimaro, Seto No Hanayome
Κανένας δεν μίλησε για μαζική λαϊκή εξέγερση. Αυτό για το οποίο μιλάω είναι η δημιουργία μιας υποκουλτούρας η οποια θα εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους.

Ακούστε, ο πόλεμος ο οποίος ζούμε σήμερα (διότι για πόλεμο πρόκειται, άσχετα εάν δεν το έχουμε πάρει αρκετοί χαμπάρι) δεν είναι μόνο πόλεμος βίας, είναι και πόλεμος ιδεών, είναι και πόλεμος πληροφορίας.

Μπορείς να κερδίσεις έναν πόλεμο μόνο σου; Οπωσδήποτε όχι. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να μεταδώσεις τις ιδέες σου, να δημιουργήσεις διασυνδέσεις και να βρείς κάποιο διέξοδο πέρα από αυτό που σου επιβάλλεται από το κράτος.

Έχεις για παράδειγμα την ικανότητα:

  • Να δημουργήσεις ένα blog.
  • Να δημιουργήσεις ένα κανάλι με βίντεο στο YouTube.
  • Να κρεμάσεις αφίσες.
  • Να οργανώσεις μια εκδήλωση με φίλους και φίλους φίλων.
  • Να κινηματογραφείς τις πράξεις των αστυνόμων και των λοιπών "οργάνων" και να τα βγάζει έξω.
  • Να γνωστοποιείς σε διάφορα ξένα site και μέσα (όπως αυτό του Guardian ή του BBC) τι στο καλό συμβαίνει εδώ.
  • Να ανταλλάσεις πράγματα με φίλους και κολλητούς σου.


Μπορεί να φαίνεται λίγο, αλλά "μετράει".

_________________

Θέλετε να δείτε την κορούλα μου;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Carnival of Rust
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 14, 2012 12:46 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
e-lithium Μαντρόσκυλο

Συμμετέχει από: 04 Ιαν 06 Δημοσιεύσεις: 1430 Τόπος: Its a GIF. If you look long enough then they will pop out!
Ευνουχισμός ιδεολογιών.. αποχαύνωση του νεοέλληνα.. αποπροσανατολισμός του λαου από τα σοβαρά ζητήματα.Πλήγματα από παντού εθνική ταπείνωση αβέβαιο μέλλον παγκόσμιοι μπάτσοι ανώνυμοι να το παίζουνε παγκόσμια φιλική εταιρία...Διαδηλώσεις σε όλο το κόσμο στιγματίζονται χώρες ένα παγκόσμιο αλαλούμ.Ιστορίες παγκόσμιας συνωμοσίας κανεις το λάθος να διαδηλώσεις ? θα καταστρέφεται η αθηνα και θα την πληρώνεις από την φορολογία με την διαδήλωση δεν κερδίζεις τίποτα.Κερδίζεις με το να βγάζεις την αλήθεια στη φορα όπως είπε ο powerboy την αλήθεια φοβούνται το να τους χτυπήσεις μέσα από το ίδιο τους το σύστημα.Όλα τα αλλα απλά δεν προσφέρουνε τίποτα και ας δηλώνεις αντίθετος κανένα δικαίωμα δεν κερδήθηκε χωρίς να πέσει αίμα κανένας πόλεμος δεν κερδήθηκε με διαδηλώσεις.Αυτό που φοβούνται είναι η πρωτοβουλία και οι ιδέες και η αλήθεια εξάλλου και η Ρώμη μια ιδέα ήτανε.

_________________

AnimePlanet Forums Γενικοί Κανόνες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Cloud...
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 14, 2012 9:49 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 23 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 265 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: One Piece, Naruto, Fairy Tail
Carnival of Rust Ωραίος!Συμφωνώ σε πολλά που λες....
Φίλε powerboy συγνώμη κιόλας αλλά με τα νέα νομοσχέδια PIPA POPA και ΑCRA ξέχνα τα αυτά!
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
http://www.youtube.com/watch?v=7a9Syi12RJo
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Cloud...
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 14, 2012 9:53 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 23 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 265 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: One Piece, Naruto, Fairy Tail
Κάτι που ξέχασα να γράψω:
[b]Να γνωστοποιείς σε διάφορα ξένα site και μέσα (όπως αυτό του Guardian ή του BBC) τι στο καλό συμβαίνει εδώ. [/b]
Αυτό που να στείλεις στον ΣΟΡΟΣ???Πλάκα κάνεις BBC και καμιά 200 ακόμα (βλέπε και κάποια ελλήνικά) αυτός τα ελέγχει!Ψάξτο μπορεί να λέω βλακείς...δες το με τα μάτια σου αν ισχύει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
[Aoshi]
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 14, 2012 9:57 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Lock Machine::
::Moderator::<br>::Lock Machine::

Συμμετέχει από: 14 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 1811 Τόπος: Thessaloniki@Greece.EU
Μην αρχισετε να αρπαζεστε μονο για να κοιμηθω και εγω και εσεις ησυχα! Smile

_________________

The answer lies in a place with a view.
Technology Corner
Γενικοι Κανονες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Αριθμός
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 12:30 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127 Τόπος: Hλιούπολη, Αθήνα
Cloud... έγραψε:
Carnival of Rust Ωραίος!Συμφωνώ σε πολλά που λες....
Φίλε powerboy συγνώμη κιόλας αλλά με τα νέα νομοσχέδια PIPA POPA και ΑCRA ξέχνα τα αυτά!
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
http://www.youtube.com/watch?v=7a9Syi12RJo

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!

Κι η συνωμοσίες είναι...μπούρδες!

http://www.youtube.com/watch?v=nA97P5D-y7M

Kαλά, αν όχι όλες οι συνωμοσίες τουλάχιστον οι περισσότερες. Καλό είναι να είμαστε καχύποπτοι αλλά μέχρι ένα σημείο ειδάλλως θα είμαστε εμείς που ζούμε στο δικό μας παραμυθόκοσμο.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Cloud...
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 11:47 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 23 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 265 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: One Piece, Naruto, Fairy Tail
Φίλε Vetus ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής...Στο τέλος θα αποδειχτεί πια αντίληψη είναι σωστή η λάθος!
Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχω δίκιο.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kain
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 12:52 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Cloud... έγραψε:
Φίλε Vetus ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής...Στο τέλος θα αποδειχτεί πια αντίληψη είναι σωστή η λάθος!
Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχω δίκιο.

Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη απάντηση.
Άλλωστε, όσο κι αν δεν πιστεύω κι εγώ σε θεωρίες συνωμοσίας (ειδικά στη Νέα Τάξη Πραγμάτων), δεν μπορώ να αρνηθώ πως κάποιες συνωμοσίες συνέβησαν στα αλήθεια.
Όσο λοιπόν κι αν δεν πιστεύω ούτε εγώ σε τέτοιες συνωμοσίες, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πράγματι, ο χρόνος θα δείξει. Smile

Επί του θέματος, δεν είμαι και πολύ μεγάλος οπαδός της ανοργάνωτης αντίστασης.
Αντίθετα, θεωρώ προσωπικά πως η οργάνωση είναι αυτό ακριβώς που λείπει από τις πορείες και δεν πετυχαίνουν τον στόχο τους. Δεν χρειάζονται ηγέτες ή πολύπλοκα σχέδια. Μόνο μια συλλογική συμφωνία πως ο σκοπός είναι ο ίδιος και εάν πολλές ομάδες ακολουθούν πολλές διαφορετικές τακτικές για να τον πετύχουν, να μην εμποδίζουν η μία την άλλη, και να μην τρώγονται μεταξύ τους.

Το έχουμε δει να γίνεται, κακά τα ψέμματα, διαδηλωτές να τα βάζουν με άλλους διαδηλωτές χωρίς να χρειάζεται τα ΜΑΤ να κάνουν απολύτως τίποτα. Έχουμε φτάσει σε σημείο πατριώτες και αναρχικοί να έχουν τον ίδιο στόχο, αλλά συνεχίζουν ακόμα να τα βάζουν ο ένας με τον άλλο αντί να τα βάλουν μαζί με εκείνον που χρειάζεται.

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Cloud...
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 20, 2012 10:39 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 23 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 265 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: One Piece, Naruto, Fairy Tail
Φίλε Kain διάβασε κάτι έτσι άκυρο και έχετο στην άκρη του μυαλού σου...

1. Ορίσθηκαν οι ενεργειακοί επιθεωρητές, που θα ορίσουν τα χαράτσια στα "ενεργοβόρα κτίσματα". Για την ώρα εκείνο που ανακοινώθηκε, είναι, λόγω της λαίλαπας τηου μνημονίου, ότι όλα τα ακίνητα πρέπει να πάρουν ενεργειακή σήμανση. Σε ένα χρόνο από τώρα θα μπει χαράτσι, ανάλογα με το είδος της ενεργειακής κατάστασης του ακινήτου. Αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά όποιος δεν "θωρακίσει ενεργειακά" το ακίνητό του θα πληρώνει πρόστιμο διατήρησης ενεργοβόρου ακινήτου. Αργότερα η διατήρηση τέτοιου ακινήτου θα γίνει και ποινικό αδίκημα.

2. Ορίσθηκε ήδη, σαν μόνιμο, χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, για όλα τα κτίσματα.

3. Ετοιμάζεται και ήδη ανακοινώθηκε, χαράτσι για τα χωράφια, τα κτήματα και τα άκτιστα οικόπεδα. Στο τέλος θα αρχίσει ο κόσμος να παραδίδει τις περιουσίες του στο δημόσιο, ή σε ιδιωτικές εταιρείες προς εξώφληση των συσσωρευμένων χαρατσιών και των δυσβάσταχτων προστίμων.

Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής: Στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν την Ατζέντα 21.

Ακούμε διαρκώς τους όρους πράσινη ανάπτυξη, βιώσιμη ανάπτυξη, προστασία του περιβάλλοντος, προστασία της βιοποικιλότητας, ανακατανομή του πλούτου, καινοτόμες τεχνολογίες, κλιματική αλλαγή κτλ και κανείς δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτές τις φράσεις. Με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, λόγω της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, προωθήται η πράσινη υπερφορολόγηση.

Θα πρέπει να καταργθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων. και άλλα πολλά
Φυσικά αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη μπούρδα...Είναι όμως;Θα δούμε!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 21, 2012 4:54 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127 Τόπος: Hλιούπολη, Αθήνα
Cloud... έγραψε:
Φίλε Vetus ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής...Στο τέλος θα αποδειχτεί πια αντίληψη είναι σωστή η λάθος!
Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχω δίκιο.

Ο χρόνος θ' αποδείξει ποια άντιληψη είναι σωστή ή λάθος εφόσον ερευνηθεί σωστά. Επίσης έχε υπόψην σου ότι τα σημεία στίξεων πολλές φορές αλλάζουν αρκετά το νόημα μιας φράσης. Συγκεκριμένα όταν βάζεις θαυμαστικό είναι σαν να επιβάλεις την άποψή σου καθώς δείχνει σαν να γκαρίζεις κι ένα άτομο γκαρίζει μονάχα όταν θέλει να επιβάλει την άποψή του με το ζόρι. Ξέρεις, σαν το αφεντικό που νομίζει ότι γκαρίζοντας στον υπάλληλο θ' αποκτήσει τον σεβασμό που απαιτεί.

Kain έγραψε:
Άλλωστε, όσο κι αν δεν πιστεύω κι εγώ σε θεωρίες συνωμοσίας (ειδικά στη Νέα Τάξη Πραγμάτων), δεν μπορώ να αρνηθώ πως κάποιες συνωμοσίες συνέβησαν στα αλήθεια.

Το θέμα, όμως, είναι ότι στα άτομα που τους αρέσει να συνωμοσιολογούν το κάνουν συναισθηματικά παρασυρόμενοι με αβάσιμα ή λανθασμένα επιχειρήματα και μονάχα με μια σωστή, αμερόληπτη έρευνα (όπως αυτές που παραθέτει το άρθρο στο Cracked.com) μπορεί να διαπιστωθεί κατά πόσο ισχύει ή όχι. Και λέγοντας για το Cracked.com (το οποιό κι επισκέπτομαι συχνά) όλοι ξέρουμε ότι οι reality εκπομπές είναι στημένες αλλά δεν ξέρουμε το πως ακριβώς το κάνουν αυτό. Και ναι, είναι πιο σατανικές απ' ότι νομίζετε:
http://www.cracked.com/blog/5-secrets-making-reality-tv-they-dont-want-you-to-know/

Sorry για το off-topic.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Cloud...
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 21, 2012 1:03 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 23 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 265 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: One Piece, Naruto, Fairy Tail
Μπορεί και να είναι όπως τα λες.Αλλά σου είπα πιο πάνω ο χρόνος θα δείξει...Είναι καλύτερο να είσαι περίεργα σκεπτόμενος, παρά τελείως κοιμώμενος σε ένα αγγελικά πλασμένο κόσμο Very Happy!
και το θέμα έχει να κάνει και με την κριτική ικανότητα του καθενός και από που αντλεί τα στοιχεία του.

Το άλλο που θέλω να πω είναι πως δεν με ενδιαφέρει να σου επιβάλω την άποψή μου, πόσο μάλλον με το ζόρι.Απλά εκφράζω μια άποψη είτε αυτή είναι λάθος η σωστή.Όσο για το θαυμαστικό ασχολούμε λόγο δουλειάς με τα νομικά απ ότι γνωρίζω πολύ καλά το ρόλο του θαυμαστικού (!)

και εγώ Sorry για το off-topic.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kabez
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 28, 2012 8:57 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3234 Τόπος: borderguard Τώρα Βλέπω: ναι
noname έγραψε:

2. Ένας ηγέτης αναδεικνύετε μέσω τον περιστάσεων δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος βαλτός


Αναδεικνύεται, αλλα με ποιους τρόπους?

-με αγορα ψηφοφορων (ρουσφετια,χάρες,δωροδοκιες)
-με μαρκετινγκ (spam στα μμε, απειροι επικοινωνιολογοι, αφισες παντου)
-με βια εναντια στους πολιτικους του αντιπαλους (σε αλλα κρατη αυτο - για την ωρα..)


Αυτα δεν ειναι κριτηρια για μια σωστη και δικαιη αναδειξη ηγετη.!

_________________
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης