Το ξέρατε ότι me σημαίνει μάτια;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Animeetings Και Events    Oshare Play! - Welcome Team! - 14-10-2011@Dada (Αθήνα)
Labrokratis
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 04, 2011 2:09 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 11 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Αθήνα
Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε όλους στο ντεμπούτο των Oshare Play! της νέας ομάδας που απευθύνεται σε όλους τους φίλους των Anime, της σύγχρονης Ιαπωνικής μουσικής και του Cosplay!



Η ιδιαίτερη αυτή βραδιά, θα πραγματοποιηθεί στο νέο Dada, που βρίσκεται στην οδό Σαρρή 6, στο Ψυρρή της Αθήνας, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011! Ξεκινά στις 20.00 το απόγευμα και θα κρατήσει έως και την 1 μετά τα μεσάνυχτα.
Η είσοδος είναι 4 ευρώ, με μία μπύρα, χυμό ή αναψυκτικό.

Η μουσική θα αποτελείτε από άφθονα Anisons, J-Pop και J-rock, έμφαση στην Oshare Kei αλλά και κάποιες κλασσικές μουσικές αναφορές στην Visual Kei. Όλο το υλικό θα συνοδεύεται από τα Videoclip του και θα προβάλετε με βιντεοπροβολέα. Το μεγαλύτερο τμήμα του προγράμματος, θα είναι μεταφρασμένο - υποτιτλισμένο στα Ελληνικά, με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας (με την επιμέλεια των L-OMS-FS).

Το πάρτι αποτελεί μία γνωριμία της ομάδας και του χώρου που θα φιλοξενεί τις εκδηλώσεις της και διοργανώνεται Cosplay, με ελεύθερο θέμα. Θα υπάρχει άνετος εξωτερικός χώρος για το photoshooting όλων των Cosplayers, ωστόσο δεν θα υπάρξουν διαγωνισμοί και δώρα.

Ο Guest DJ της βραδιάς, είναι ο Akira Hope (www.facebook.com/profile.php?id=1800067950) και ο resident Dj των Oshare Play!, ο VJ Labrokratis (www.facebook.com/Labrokratis)

Σας περιμένουμε όλους!!!

Event της εκδήλωσης στο Facebook:
Spoiler:
https://www.facebook.com/event.php?eid=174432929302450


Χάρτης για να έρθετε στο Dada:
Spoiler:
http://maps.google.com/maps/place?ftid=0x14a1bd247a33a1b9%3A0x1300bd2cd98ec451 &q=%CE%A3%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AE+6+%CE%A8%CF%85%C F%81%CF%81%CE%AE&hl=el&ved=0CAwQ-gswAA&sa=X&ei=GliCTuzGBNrQ_Abs2825Dw


------------

Σχετικά με το Dada:

Το Dada είναι ένα ιστορικό μαγαζί (από το 1979) που μεταφέρθηκε πρόσφατα σε έναν νέο χώρο, στην οδό Σαρρή 6 στου Ψυρρή.
Διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο δικό του και βρίσκεται σε έναν δρόμο που συνήθως έχει ελάχιστη κίνηση από αυτοκίνητα μετά τις 20.00 το απόγευμα.
Η χωρητικότητά είναι για 60 άτομα καθιστά και άλλα 60 όρθια στον εσωτερικό χώρο, ενώ εξωτερικά διαθέτει περίπου άλλες 80 θέσεις (με δυνατότητα προσθήκης και άλλων αν χρειαστεί). Οι τιμές του είναι γενικότερα πολύ προσιτές και διαθέτει ποιότητα και ποικιλία ποτών.
Πληροφοριακά, εκεί που βρίσκεται το νέο Dada, βοηθά πολύ τους Cosplayers, γιατί διαθέτει άφθονο εξωτερικό χώρο, αλλά και γιατί δεν έχει πολλούς άσχετους περαστικούς να δημιουργούν θέματα, εντυπώσεις και προβλήματα. Επίσης ο εξωτερικός χώρος είναι ψηλοτάβανο υπόστεγο, έτσι μπορεί να προφυλάξει άριστα από πιθανή βροχή.
Η πρόσβαση, μπορεί να εξυπηρετηθεί και από το ηλεκτρικό (στάση Θησείο) και από το Μετρό (στάση Μοναστηράκι), ενώ μετά τις 21.00 έχει ελεύθερο πάρκιν σε όλους τους παρακείμενους δρόμους, για όσους έρθουν με δικό τους μέσο.

Οι Oshare Play! εύχονται να αγαπήσετε τον νέο χώρο, που έχει και το θετικό να βρίσκεται σε περιοχή μακρυά από το προβληματικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και δεν έχει πρόβλημα με την ένταση της μουσική!

----------

Σχετικά με τους Oshare Play!

Οι Oshare Play! είναι μια νέα ομάδα διοργάνωσης εκδηλώσεων, που έχει ως σκοπό να προσφέρει κάτι το ανανεωμένο και μουσικά διαφορετικό στον χώρο των Japan/ Anime / Cosplay party. Ο πυρήνας της, είναι ο Λαμπροκράτης Β. Αθηναίος, που έγινε γνωστός ως ο συνδιοργανωτής του Ultimate Anime Gathering, ως διοργανωτής των Asian Colors United, Anime / Asia Music Fest και Otaku Summer Sundays, ως μέλος των Lolli(k)pop και ως guest σε event των Le Ciel και Sekai Maid.
Με τους Oshare Play! επιχειρεί το επόμενο βήμα: Πολλές συνεργασίες με ανεξάρτητους του χώρου, σταθερή μηνιαία παρουσία (όλες οι εκδηλώσεις της Season 2011 - 2012 θα γίνονται την δεύτερη ή την τέταρτη Παρασκευή κάθε μήνα, από τις 20.00 το βράδυ έως και την 01.00 μετά τα μεσάνυχτα) και συγκεκριμένο μέρος (Dada Bar, Σαρρή 6 - Ψυρρή).

Το Oshare Play! προέρχεται κατά το ήμισυ από το Ιαπωνικό "Oshare", που έχει την έννοια του "μοδάτου" και προδιαθέτει για κάτι χαρωπό, πολύχρωμο και γενικότερα νέο και σύγχρονο. Το "Play", αποτελεί μία ξεκάθαρη αναφορά στο Cosplay, αλλά έχει και την έννοια για όλο αυτό το "παιχνίδι" της ενασχόλησής όλων μας, με οτιδήποτε έχει να κάνει με Ιαπωνία, Anime, Manga, κλπ.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Labrokratis
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 15, 2011 2:45 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 11 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Αθήνα
Επιτυχία δεν την λες την χθεσινή βραδιά (μαζευτήκαμε συνολικά κάπου 40 άτομα, πάλι καλά να λέμε με απεργία σε όλα τα ΜΜΜ και τα Taxi...) αλλά τουλάχιστον όσοι είμασταν, κάναμε τρελό κέφι! Είχαμε και Cosplay, έτσι για να ξεκινήσουμε γουρλίδικα!

Το επόμενο πάρτι των Oshare Play! πιθανώς θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στο Dada. Ελπίζω να μην έχει πάλι απεργίες...

Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από την βραδιά:

Από Cosplay Corp: www.facebook.com/media/set/?set=oa.205052176234455
Από Jim Keith: www.facebook.com/media/set/?set=a.261862950523201.61676.100000984946902

Και αναμένω και τις φωτογραφίες της φωτογράφου που είχαμε για την βραδιά Smile
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης