Το ξέρατε ότι asa gohan σημαίνει πρωινό γεύμα;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    ANiME Συζητήσεις    Hi Hi Puffy AmiYumi
Kain
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 29, 2011 9:08 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Ναι, παραδέχομαι πως το βλέπω και πως μου αρέσει! Ένας νέος fan γεννήθηκε! Razz

Πολύ άγνωστη σειρά, το Hi Hi Puffy AmiYumi μας δείχνει τη (φανταστική) ζωή του (πραγματικού) J-Rock συγκροτήματος Puffy AmiYumi. (Όπως περίπου ήταν το Pick of Destiny για τους Tenacious D.) Μέλη του συγκροτήματος είναι η γλυκιά και χαριτωμένη Ami και η κυνική και ατίθαση Yumi, οι οποίες μαζί με τον λεχρίτη, παρτάκια και άπληστο μάνατζέρ τους, Kaz, γυρίζουν τον κόσμο με το τροχόσπιτό τους διοργανώνοντας συναυλίες.

Ξεχώρισα από την αρχή αυτή τη σειρά, ακριβώς λόγω του Ιαπωνικού στοιχείου που έχει διάχυτο μέσα της, με τους χαρακτήρες να πετούν συχνά πυκνά καμιά ατάκα στα Ιαπωνικά, αλλά και με τα περισσότερα τραγούδια να είναι επίσης στα Ιαπωνικά. Rock On Dude!



Η σειρά είναι παραγωγή συνεργασίας Αμερικής με Ιαπωνία, και προβλήθηκε στο Cartoon Network από το 2004 μέχρι το 2006. Σύνολο έχει 39 επεισόδια το κάθε ένα από τα οποία χωρίζεται σε 3 μικρότερα επεισόδια. Έχουν κυκλοφορήσει δύο DVD της σειράς, με τίτλο Let's Go! και Rock Forever!.



Ομολογώ πως στην αρχή δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Αστεία κρύα και χιλιοπαιγμένα, missing punchlines, υπερβολική παιδικότητα και αφέλεια, ενώ μερικά επεισόδια είναι βγαλμένα και από την PSA Hell! Ωστόσο, καθώς γενικά δεν είμαι απαιτητικός και ευχαριστιέμαι εύκολα, έδωσα μια ευκαιρία ακόμα στη σειρά και συνέχισα να βλέπω. Και μπορώ να πω πως δεν το μετάνοιωσα, καθώς όσο προχωρά η σειρά σιγά σιγά γίνεται καλύτερη. Κακά τα ψέμματα, δεν είναι τόσο καλή όσο άλλες σειρές του Cartoon Network, αλλά από τη δεύτερη σαιζόν, ανάμεσα στα μέτρια επεισόδια υπάρχουν και μερικά διαμαντάκια, όπως το επεισόδιο που η Ami πάει με το ζόρι τη Yumi για κάμπινγκ, ή εκείνο που μπαίνουν στη φυλακή.



Γενικά, μπορεί να μην είναι και από τις καλύτερες σειρές, αλλά είναι χαλαρή και χαρούμενη, και νομίζω πως είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσει κάποιος από κάποια "βαριά" και σοβαρή σειρά, ενώ οι Anime fans θα βρουν αρκετά ευχάριστο το όλο Ιαπωνικό ύφος της σειράς αυτής.

Το κακό είναι βέβαια πως δεν υπάρχει πουθενά η σειρά ολόκληρη. Κατάφερα με τα χίλια ζόρια να βρω και να κατεβάσω όλα τα επεισόδια από το YouTube και άλλα streaming sites και να τα αριθμήσω, και ίσως κάποια στιγμή να τα ανεβάσω κάπου. Για όποιον πάντως θέλει να δει "τι παίζει", και να παρακολουθήσει κανένα επεισόδιο από τη σειρά, τα περισσότερα επεισόδια (δυστυχώς όχι όλα και αυτά που υπάρχουν τα περισσότερα όχι αριθμημένα) μπορεί να τα βρει στο YouTube.





(Αν και η σειρά είναι τόσο Αμερικάνικη όσο και Ιαπωνική, το όλο στυλ της παραπέμπει λίγο περισσότερο σε Anime, οπότε σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα να ανοίξω το θέμα στην κατηγορία "Anime", και όχι στο "Τηλεόραση/Κινηματογράφος". Αν, βέβαια, οι mods κρίνουν διαφορετικά, μπορούν πάντα να μετακινήσουν το θέμα. )

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης