Το ξέρατε ότι iruka σημαίνει δελφίνι;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Cosplay    Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:19 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ

Ιωάννη Μαρκόπουλο ( Zerro )



Λεπτομέρειες




ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Θέμα: Μετά από δουλειά περίπου 1,5 μηνών και χάρη στην βοήθεια και προσφορά ποικίλων ατόμων που θα αναφέρω αναλυτικά στην συνέχεια, σας παρουσιάζω το παρόν θέμα, όμοιο του οποίου δεν νομίζω να υπάρχει γενικά στο διαδίκτυο. Σκοπός του ήταν, είναι και θα είναι η πλήρης καταγραφή όλων των cosplay events , cosplays & cosplayers στην Ελλάδα από το πρώτο όλων σχετικό event αρχές του 2006 και μετά.

Προέλευση: Μετά το τέλος του Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix Θεσσαλονίκης στις 13.02.2009 και έχοντας μείνει έκπληκτος από την πρωτοφανές αριθμητικά και ποιοτικά παρουσία cosplayers για τα μέχρι τότε δεδομένα των cosplay events της Θεσσαλονίκης τα οποία επισκέφτηκα, μου ήρθε από το πουθενά η ιδέα για την δημιουργία του παρόντος θέματος. Θεώρησα ότι έπρεπε να συγκεντρωθούν όλες οι προσπάθειες των ελλήνων cosplayers, οι οποίοι με την όρεξη και το μεράκι τους τίμησαν και τιμούνε την ελληνική κοινότητα των Anime / Manga, και οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες προσπάθειες άλλων χωρών του εξωτερικού. Δεν θεώρησα πρέπον απλά να “περνάνε” από ένα event και μετά να “χάνονται” στο παρελθόν με κάθε νέο που λαμβάνει χώρα. Θέλησα οπότε να δημιουργήσω αυτό το θέμα προς τιμή όλων των Ελλήνων cosplayers, ώστε να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο, γιατί το αξίζουν! Έτσι ακόμα και ένας επισκέπτης άλλης χώρας θα μπορεί να διαπιστώσει ότι τα φαινόμενα απατούν και η ελληνική κοινότητα των Anime / Manga, αν και συνεχίζει να παραμένει “underground”, έχει αναπτυχθεί πλέον σε μεγάλο βαθμό. Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες cosplayers λοιπόν, γιατί σας αξίζει!!!
Επιπλέον θα αποτελούσε το 3ο “θέμα μαμούθ”, όπως τα αποκαλώ, που ξεκινούσα ανά τα έτη, εκ τον οποίον το καθένα αφορά ένα από τρία βασικά μου χόμπι ( 1ο - Αnime / Μanga , 2ο - Videogames ). Με αυτό τον τρόπο θα έκλεινα την “πνευματική” αυτή τριλογία θεμάτων με το μεγαλύτερο θέμα μέχρι σήμερα το οποίο θα αφορούσε και το νεότερο εκ των τριών βασικών χόμπι μου.
Αξίζει να αναφέρω ότι την ίδια μέρα που μου ήρθε η ιδέα για το παρόν θέμα, ακριβώς λόγο του ίδιου πάρτι και συναισθημάτων γι? αυτό όπως θέλω να πιστεύω, ο φίλτατος Adventurer επίσης είχε την ίδια ιδέα για ένα τέτοιο θέμα. Η ουσιαστική διαφορά ήταν ότι ενώ ο Adventurer είχε ως στόχο την κάλυψη των events της Θεσσαλονίκης, εγώ είχα ως στόχο την κάλυψη όλων των events πανελλαδικά, που προς το παρόν σημαίνει και της Αθήνας. Γι? αυτό τον λόγο και επειδή ήθελα πάρα πολύ να το δημιουργήσω ο Adventurer μου παραχώρησε τις “ευλογίες” του να το αναλάβω εξ? ολοκλήρου. Έτσι μετά από πάρα πολύ έρευνα, συμμάζεμα, δουλειά, επικοινωνία με πολλά άτομα και στήσιμο, σας παρουσιάζω το θέμα!
Το μέρος της Θεσσαλονίκης δεν αποτέλεσε ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς είχα παρευρεθεί σε σχεδόν όλα τα events, είχα ήδη στην κατοχή μου όλες σχεδόν τις υπαρκτές φωτογραφίες από πολλαπλούς φωτογράφους και γνώριζα την πλειοψηφία των cosplayers, είτε αυτοί με γνώριζαν είτε όχι. Προφανώς όμως χρειάστηκα βοήθεια για την συμπλήρωση των κενών που υπήρχαν. Το βασικό “πρόβλημα” ήταν τα events της Αθήνας στα οποία δεν έχω ποτέ παρευρεθεί και από τα οποία γνώριζα ελάχιστους cosplayers. Σε αυτή την περίπτωση, σαν από μηχανής θεός ήρθαν τα blogs του Speedgrapher, -ο ίδιος ο Speedgrapher- και πολλά άλλα άτομα, όλοι εκ των οποίων θα αναφερθούν στην συνέχεια για την βοήθεια και την προσφορά τους στο θέμα.

Οδηγίες / Παρακλήσεις: Η ταξινόμηση των μερών, περιεχομένων και στοιχείων γίνεται αυστηρά αλφαβητικά (για να μην υπάρξουν πιθανές διαμαρτυρίες) , με την αγγλική γλώσσα να προηγείται της ελληνικής, όπου απαιτείται.
Κάθε event είναι χωρισμένο σε δύο κατηγορίες, cosplays και specials. Στην κατηγορία των specials κατατάσσονται όλες οι περιπτώσεις στις οποίες το άτομο δεν ενσαρκώνει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά ακολουθεί κάποια πρότυπα ντυσίματος ιαπωνικής κλήσης, όπως goth, visual key, lolita, schoolgirl κ.τ.λ.. Επειδή υπάρχει η περίπτωση σε αυτή την κατηγορία να πρόσθεσα περιπτώσεις στις οποίες τα άτομα τελικά ενσαρκώνουν κάποιον χαρακτήρα και απλά εγώ δεν αναγνώρισα, αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά παρακαλώ να με ενημερώσει για τις απαραίτητες διορθώσεις.
Σε κάθε cosplay αναφέρεται το nickname του/της cosplayer που αυτός/αυτή χρησιμοποιεί γενικά στο διαδίκτυο. Στην περίπτωση που δεν διαθέτει κάποιο ή δεν γνωρίζω την ύπαρξη του, στην θέση του μπαίνει το όνομα του ατόμου. Στην κάθε περίπτωση που δεν γνωρίζω ούτε αυτό, ζητώ την βοήθεια όσων γνωρίζουν να με ενημερώσουν για nickname ή έστω όνομα για να συμπληρωθούν τα κενά και να μην μείνουν “ανώνυμα” τα cosplays. Στις πληροφορίες κάθε event αναγράφεται ο αριθμός των “ανώνυμων” cosplays στην περίπτωση που υπάρχουν, οπότε μπορείτε να κινηθείτε με γνώμονα αυτό το στοιχείο για τον ευκολότερο εντοπισμό των “ανώνυμων” cosplays για πιθανή περεταίρω αναγνώριση τους εκ μέρους σας.
Στην παρουσίαση κάθε cosplay ακολούθησα το σκεπτικό επιλογής των καλύτερων δύο φωτογραφιών εκ των διαθέσιμων, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου υπήρχαν μόνο δύο ή λιγότερες, οπότε και συμβιβάστηκα με ότι υπήρχε. Έπειτα απομόνωσα σε αυτές το άτομο που παρουσιάζω σε κάθε περίπτωση για να επικεντρωθεί όλη η προσοχή σε αυτό και αναζήτησα την καταλληλότερη εικόνα της εκδοχής του χαρακτήρα που ενσαρκώνει αυτό. Υπήρξαν περιπτώσεις που δεν βρήκα την κατάλληλη εκδοχή ή απλά δεν υπήρχε τέτοια εκδοχή, οπότε συμβιβάστηκα με ότι κοντινότερο μπόρεσα να βρω. Η παράθεση των φωτογραφιών γίνετε μεμονωμένα και όχι ενωμένες σε μία γενική, για να μην περιοριστεί η ανάλυση των τριών σε κάθε περίπτωση από την ανάλυση της μικρότερης εκ των τριών. Τα ονόματα των φωτογράφων, καθώς και οι σύνδεσμοι προς τα θέματα που αφορούν το κάθε event, όπου και υπάρχουν οι φωτογραφίες στην αρχική τους μορφή συμπεριλαμβανομένων των σχόλιων των φωτογράφων και των χρηστών, παρατίθενται μαζί με κάθε event ξεχωριστά.
Έχω ακούσει για ορισμένα cosplays σε ορισμένα events τα οποία δεν υπήρχαν στις διαθέσιμες σε μένα φωτογραφίες. Εάν κάποιος διαθέτει φωτογραφίες από τυχόν παραληφθέντα cosplays και είναι πρόθυμος να τις μοιραστεί για να γίνει η προσθήκη τους, να με ενημερώσει παρακαλώ. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση των “out of event” cosplays που παρουσιάζονται στο τέλος του θέματος στην κατηγορία Extra και είναι συνήθως “σπιτικά”. Εάν παρέλειψα οποιοδήποτε cosplay, επειδή είτε δεν το αναγνώρισα, είτε δεν το θεώρησα cosplay / special αλλά κανονικό ντύσιμο, ας με ενημερώσει οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι και γι? αυτό ή εάν πιστεύει ότι θα έπρεπε να τον / την συμπεριλάβω στο θέμα.
Θα παρακαλούσα όποιος έχει καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες από το 15ο event της Αθήνας να με ενημερώσει για να αντικαταστήσω αυτές που αναγκαστικά τράβηξα από την εκπομπή της τηλεόρασης, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα καλές, όπως καταλαβαίνει κανείς.


Disclaimer: Η χρήση των φωτογραφιών του θέματος έγινε με την αντίστοιχη άδεια των φωτογράφων που τις τράβηξαν, και οι οποίες είχαν ήδη ανέβει δικτυακά προηγουμένως στους συνδέσμους των δικτυακών τόπων που παρατίθενται στην αρχή του κάθε event και οι οποίοι οδηγούν στα αντίστοιχα θέματα που ασχολούνται με αυτό. Η χρήση οποιονδήποτε επιπλέον φωτογραφιών που δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο έγινε με την αντίστοιχη άδεια των ατόμων που τις παρέθεσαν. Από όλους τους παρουσιαζόμενους cosplayers μόνο ένα άτομο ζήτησε στο παρελθόν (πριν την δημιουργία του θέματος) από τον φωτογράφο να μην εμφανιστεί το πρόσωπο της δικτυακά, της οποίας οι φωτογραφίες τροποποιήθηκαν καταλλήλως ως αποτέλεσμα, ώστε να μην παραληφθεί η αναφορά του cosplay. Οποιοδήποτε άτομο παρόλα αυτά επιθυμεί το cosplay του να αφαιρεθεί από το θέμα, το πρόσωπο του να “καλυφθεί”, να αλλάξει το nickname του, να αφαιρεθεί το όνομα του από τα στοιχεία του ή ακόμα και να προστεθεί επίθετο δίπλα στο όνομα του, να με ενημερώσει για τις απαραίτητες αλλαγές. Το ίδιο ισχύει και για τα άτομα που αναφέρονται στο ευχαριστήριο τμήμα που ακολουθεί, όπου οποιαδήποτε επιθυμία προσθήκης ή αφαίρεσης στοιχείων θα γίνει δεκτή.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΜΗΜΑ

Η δημιουργία του παρόντος θέματος θα ήταν φυσικά αδύνατη χωρίς την έμμεση και άμεση συμμετοχή πολλαπλών ατόμων, ο καθένας εκ τον οποίων ανταποκρίθηκε με τον τρόπο του στο κάλεσμα βοήθειας για την δημιουργία αυτού του μεγαλεπήβολου έργου. Τους ευχαριστώ όλους θερμά με όλη μου την καρδιά. Παιδιά τιμάτε την ελληνική κοινότητα των cosplayers και των anime / manga. Να είστε περήφανοι γιατί το αξίζετε!!! Στη συνέχεια θα αναφερθώ αναλυτικά στον καθένα για την προσφορά του στο παρόν θέμα.

~*memole*~: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Akai Panda Anime Cosplay Party στο Dasein στις 25.04.2009 και στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 12.06.2009. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Adventurer: Παραχώρηση φωτογραφιών που τράβηξε σε όλα τα Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix και άδεια χρήσης αυτών στο θέμα, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων γνωστών γι? αυτόν cosplayers. Αποτελεί ότι και ο Speedgrapher για την Αθήνα. Χωρίς την παρουσία του σε όλα τα events της Θεσσαλονίκης και με το δάχτυλο στο κουμπί της φωτογραφικής του, το τμήμα της Θεσσαλονίκης θα ήταν φοβερά ελλιπές και πιθανόν ανούσιο λόγο έλλειψης πληρότητας. Τον ευχαριστώ που με άφησε να αναλάβω το θέμα και που μου παραχώρησε όλες τις υπαρκτές φωτογραφίες από τον ίδιο αλλά και από άλλα άτομα που θα αναφερθούν στην συνέχεια, και που προθυμοποιήθηκε να αναλάβει την διαδικασία της ψηφοφορίας που ακολουθεί μετά το βασικό θέμα και αρχίζει άμεσα. Σας συνιστώ να επισκεφτείτε τα θέματα που αντιστοιχούν στα events που κάλυψε ώστε παράλληλα με τις φωτογραφίες που ανέβασε να απολαύσετε και τις απίστευτα τρελές ιστορίες που κατεβάζει κάθε φορά και τις συνοδεύουν.

Akai Panda: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε o Namida στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2008 στην Πλατεία Συντάγματος και στο Orde de Ciel & J-Music Greece Cosplay Party στο Καβάτζα στις 09.03.2008, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων γνωστών γι? αυτόν και στην Camus cosplayers. Τους ευχαριστώ για την συμμετοχή τους και εύχομαι κάθε επιτυχία στο DJ group Akai Panda, του οποίου αποτελούν μέλη, και με όλα τα επερχόμενα cosplay parties και συνάμα που θα διοργανώσουν, συνεχίζοντας την παράδοση στην Αθήνα την στιγμή που χρειαζόταν. Επισκεφτείτε τις σελίδες τους στους ακόλουθους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες : Akai Panda on Facebook , Akai Panda on MySpace .

Akasukekuro: Παράθεση nickname φίλης του cosplayer. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Alex90: Παραχώρηση φωτογραφιών που τράβηξε στα Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 13.02.2009 από την ίδια, στις 03.04.2009 διαμέσου της Ritsuka και άδεια χρήσης αυτών και όσων τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 12.06.2009, στο θέμα. Την ευχαριστώ που μου έστειλε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε στην μέγιστη ανάλυση και που ήταν πρόθυμη να περιμένει τόση ώρα μέχρι να γίνει αυτό, λόγου του συνολικού μεγέθους αυτών.

Anny_yachiru_chan: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 02.05.2008 και παραχώρησε στην Kappa. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Aoshi: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στα Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 02.05.2008, 30.06.2008, 03.10.2008, 21.11.2008 και 19.12.2008. Τον ευχαριστώ για την κάλυψη των events που φωτογράφησε σε επάξια επίπεδα με τον Adventurer, συμπληρώνοντας την συνολική εικόνα με τον καλύτερο τρόπο.

Asaph: Παραχώρηση φωτογραφιών της , φίλων της και του αδερφού της που τράβηξε στο Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Party στο Καβάτζα στις 06.09.2008 και που τις παραχώρησαν άλλα άτομα που αναφέρονται επίσης σε αυτό το τμήμα μαζί με άδεια χρήσης αυτών στο θέμα, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων φίλων της cosplayers και του αδερφού της. Την ευχαριστώ για την άμεση προθυμία της να βοηθήσει με παραχώρηση φωτογραφιών και πληροφοριών από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Bijomarou: Την στιγμή που δημοσιεύεται το παρόν θέμα, εκκρεμεί η παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών σε αυτό, που τράβηξε στο Akai Panda Anime Cosplay Party στο Dasein στις 25.04.2009. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με οποιαδήποτε χρήση έχει γίνει εκ ορισμένων από αυτών στο παρόν θέμα, παρακαλώ να με ενημερώσει για την αντικατάσταση τους.

BladeMasterX: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2006 στην Πλατεία Συντάγματος στις 26.02.2006, στο 1st J-Music Party στο Bios στις 19.06.2007 και στο 2nd J-Music Party στο Bios στις 17.11.2007, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων γνωστών γι? αυτόν cosplayers. Τον ευχαριστώ για την προθυμία του και τις συμβουλές του σχετικά με το που να απευθυνθώ για περεταίρω πληροφορίες.

Carnival of Rust: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2008 στην Πλατεία Συντάγματος στις 09.03.2008 και στο Αφιέρωμα Cosplay της εκπομπής “Οξυγόνο” της ΕΤ3 στο Second Skin στις 10.11.2008. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Christie Valentine: Παράθεση nickname της και της αδερφής της ως cosplayers. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Countess Bathory: Παραχώρηση φωτογραφίας της Evil Lolita στoν Speedgrapher από το Le Ciel Cosplay Party στο Roi Mat Rock Club στις 22.02.2009 και άδεια χρήσης αυτής στο θέμα. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

DarcRose22: Παραχώρηση φωτογραφιών που τράβηξε στα Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 13.02.2009, 03.04.2009 και 12.06.2009 και άδεια χρήσης αυτών στο θέμα. Την ευχαριστώ που μου έστειλε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε στην μέγιστη ανάλυση παρά την έλλειψη χρόνου εκείνη την στιγμή.

Daredevil: Παραχώρηση φωτογραφίας του στην Asaph από το Orde de Ciel Cosplay Party στο Καβάτζα στις 07.06.2008 και άδεια χρήσης αυτής στο θέμα. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

DJDragon: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 19.12.2008. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του και την κορυφαία ποιότητα των φωτογραφιών του.

Dragonbunny: Παραχώρηση φωτογραφιών στoν Speedgrapher από το Le Ciel Cosplay Party στο Roi Mat Rock Club στις 22.02.2009 και άδεια χρήσης αυτών και όσων τράβηξε στο Akai Panda Anime Cosplay Party στο Dasein στις 25.04.2009, στο θέμα. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της και το γεγονός ότι δεν άφησε το προαναφερθέν πρώτο γεγονός να μείνει ακάλυπτο.

Drakno: Παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων φίλων του cosplayers. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Efi2408: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 12.06.2009. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Elissaios: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2008 στην Πλατεία Συντάγματος στις 09.03.2008. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Harileny: Παράθεση ονόματος φίλης της cosplayer. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Hitorinai Kokoro: Παραχώρηση φωτογραφιών που τράβηξε στα Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 03.04.2009 και άδεια χρήσης αυτών και όσων τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 12.06.2009, στο θέμα, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων φίλων της cosplayers. Την ευχαριστώ που μου έστειλε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε στην μέγιστη ανάλυση θυσιάζοντας πολύ ώρα από την φορτωμένη προετοιμασία της για τις πανελλήνιες.

I_am_Neji: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 21.02.2008. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

J-Music:Τους ευχαριστώ για την απερίγραπτα τεράστια προσφορά τους στην κοινότητα των anime / manga με την διοργάνωση των τεσσάρων πρώτων cosplay events στην Αθήνα. Ανέλαβαν την διάδοση της σύγχρονης ιαπωνικής μουσικής μέσω επίσημων οργανωμένων cosplay events και συναυλιών στην Αθήνα, αρχίζοντας από τις 19.06.2007 και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα, δίνοντας το έναυσμα για την περεταίρω εξέλιξη των cosplay events της Αθήνας και γενικά της χώρας. Η ήδη σημαντική προσφορά τους στην κοινότητα ενισχύεται με την διοργάνωση συναυλίας του electro / industrial / new wave συγκροτήματος Gothika στις 14.12.2007, του alternative rock συγκροτήματος Plastic Tree στις 14.10.2008, την πρώτη δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στην ιαπωνική μουσική στις 08.10.2008, καθώς και το πρώτο τηλεοπτικό αφιέρωμα στα cosplay στις 10.11.2008. Επισκεφτείτε τις σελίδες τους στους ακόλουθους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες : J-Music , J-Music on MySpace .

Jiraiya: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο 1st J-Music Party στο Bios στις 19.06.2007, στο 2nd J-Music Party στο Bios στις 17.11.2007 και στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2008 στην Πλατεία Συντάγματος στις 09.03.2008. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

KabaMaroudis: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2006 στην Πλατεία Συντάγματος στις 26.02.2006, στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2007 στην Πλατεία Συντάγματος στις 18.02.2007, στο Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Marathon στο Καβάτζα στις 26.07.2008 και στο Le Ciel Silent Hill Themed Cosplay Party στο Underworld Genesis στις 16.01.2009, καθώς και παράθεση nickname της κοπέλας του ως cosplayer. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Kantoros: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 13.02.2009 και στις 12.06.2009. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του και για την κορυφαία ποιότητα των φωτογραφιών του.

Kappa: Παραχώρηση φωτογραφιών της και του Tenshi που τράβηξαν στο ακυρωμένο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Silver Dollar στις 14.02.2007, άδεια χρήσης αυτών και όσων τράβηξε στα Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 02.05.2008 και 12.06.2009 η ίδια και στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 30.06.2008 διαμέσου της φωτογραφικής μηχανής της KuroiTsubasa, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων φίλων της cosplayers. Την ευχαριστώ για την άμεση και πλήρη ανταπόκριση την στιγμή που ακριβώς χρειαζόταν και ελπίζω τα events που συντονίζει στην Αγγλία να έχουν πάντα επιτυχίες. Επισκεφτείτε την σελίδα της στο ακόλουθο σύνδεσμο για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες : LadyKappa on deviantART .

Kleidokrator: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2009 στην Πλατεία Συντάγματος στις 01.03.2009, στο Akai Panda Anime Cosplay Party στο Dasein στις 25.04.2009 και στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 12.06.2009. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Konart: Παράθεση ονόματος γνωστής της cosplayer. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

KrizD: Παραχώρηση φωτογραφιών στις Sakura Syndrome από το Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Dasein στις 06.06.2009 και άδεια χρήσης αυτών στο θέμα. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

KuroiTsubasa: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 30.06.2008 και παραχώρησε στην Kappa. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Matu-san: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Marathon στο Καβάτζα στις 26.07.2008. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

MisaYoshiko: Παράθεση nicknames γνωστών γι? αυτήν cosplayers. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

MitHuNa: Παράθεση nickname φίλης της cosplayer. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

MoBoRoS: Παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων δεκάδων γνωστών γι? αυτόν cosplayers. Τον ευχαριστώ για την άμεση του ανταπόκριση.

Mogdevil: Παραχώρηση φωτογραφιών, που τραβήχτηκαν από τον Rogo και τον Venom στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 03.04.2009, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων γνωστών γι? αυτόν cosplayers. Τον ευχαριστώ που έβαλε το “δίκτυο” του να δουλέψει και να αναγνωριστούν αρκετά άτομα που δεν είχα ιδέα πως θα αναγνωρίζαμε, και που ανέβασε το πακέτο φωτογραφιών στο διαδίκτυο.

Monkey D. Luffy: Παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων γνωστών γι? αυτόν cosplayers. Τον ευχαριστώ που έφερε στο πεδίο αντίληψης μου την ύπαρξη επιπλέον “σπιτικών” cosplays με την παράθεση του δικού του, με αποτέλεσμα να εμπλουτιστεί η κατηγορία Extra του παρόντος θέματος.

MyDeadBrother: Παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων φίλων του cosplayers. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Nefeli: Παραχώρηση φωτογραφιών που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 03.04.2009 και άδεια χρήσης αυτών στο θέμα. Την ευχαριστώ που μου έστειλε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε στην μέγιστη ανάλυση άμεσα, πριν καν το συνειδητοποιήσω.

Netheril: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Akai Panda Anime Cosplay Party στις 25.04.2009, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων φίλων του cosplayers. Το ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση και την συμμετοχή του.

Neuro: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2009 στην Πλατεία Συντάγματος, στο Le Ciel Masquerade Special στο Roi Mat Rock Club στις 01.03.2009 και στο Akai Panda Anime Cosplay Party στις 25.04.2009. Το ευχαριστώ για την πλήρη κάλυψη του προαναφερθέν πρώτου event και την συμμετοχή του.

Orde de Ciel / Le Ciel: Την στιγμή που δημοσιεύεται το παρόν θέμα, εκκρεμεί η παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών σε αυτό, που τράβηξαν στο Orde de Ciel & J-Music Greece Cosplay Party στις 09.03.2008 και στο Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Party στις 06.09.2008 στο Καβάτζα. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με οποιαδήποτε χρήση έχει γίνει εκ ορισμένων από αυτών στο παρόν θέμα, παρακαλώ να με ενημερώσουν για την αντικατάσταση τους. Τους ευχαριστώ για την απερίγραπτα τεράστια προσφορά τους στην κοινότητα των anime / manga με την διοργάνωση των ποικίλων events, cosplay και μη. Τα μέλη που πέρασαν από την ομάδα είναι οι [room302], Countess Bathory, KrizD, Larva, Raven και Yu-kun. Ανέλαβαν την διάδοση της σύγχρονης ιαπωνικής μουσικής μέσω επίσημων οργανωμένων events στην Αθήνα, αρχίζοντας από τις 07.11.2007, συνεχίζοντας αρχικά εβδομαδιαία και έπειτα μηναία μέχρι και τις 01.03.2009, και γι? αυτό το διάστημα αποτέλεσαν την ψυχή των cosplay events της Αθήνας. Η ήδη σημαντική προσφορά τους στην κοινότητα ενισχύεται με την πρόσκληση των Sugizo και Juno Reactor στο cosplay event στις 20.04.2008, των Ushin στο Jmusic event στις 04.07.2008, των Lamia Cross στο Jmusic / cosplay event στις 26.07.2008 και του Ryo Fujimura στο Jmusic event στις 13.02.2008 . Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Η δουλειά τους παρόλα αυτά θα μείνει στην ιστορία, και διαμέσου του παρόντος θέματος. Καλή συνέχεια με ότι αποφασίσετε να ασχοληθείτε. Επισκεφτείτε την σελίδα τους στο ακόλουθο σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες : Le Ciel on MySpace .

Orion: Παραχώρηση φωτογραφιών που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 13.02.2009 και άδεια χρήσης αυτών στο θέμα. Την ευχαριστώ που μου έστειλε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε στην μέγιστη ανάλυση άμεσα.

Queen of Hearts: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Party στο Καβάτζα στις 06.09.2008. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Ripperroolia: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 12.06.2009. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Ritsuka: Παραχώρηση φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 03.04.2009 και που της παραχώρησε η Alex90 μαζί με άδεια χρήσης αυτών στο θέμα. Την ευχαριστώ για την άμεση προθυμία της να βοηθήσει με την παραχώρηση φωτογραφιών από την πρώτη κιόλας στιγμή παρά τα προβλήματα στην σύνδεση διαδικτύου.

Rogo: Παραχώρηση φωτογραφιών που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 13.02.2009, καθώς και όσων τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 03.04.2009 διαμέσου της φωτογραφικής μηχανής του Venom και άδεια χρήσης αυτών στο θέμα. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του και εύχομαι κάθε επιτυχία στο AMV group Baka Productions, του οποίου αποτελεί μέλος.

Sakura Syndrome: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξαν στα Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 21.02.2008, 02.05.2008, 30.06.2008, 03.10.2008, 21.11.2008, 19.12.2008, 13.02.2009, 03.04.2009 και στις 12.06.2009 και στο Dasein στις 06.06.2009, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων γνωστών γι? αυτούς cosplayers. Τις ευχαριστώ για την απερίγραπτα τεράστια προσφορά τους στην κοινότητα των anime / manga με την διοργάνωση των ποικίλων events, cosplay και μη. Η ομάδα αποτελείται από την Mona Risa και την Somnium_in_Tenebris. Αποτελούν τους πρωτοπόρους στην διάδοση της σύγχρονης ιαπωνικής μουσικής μέσω επίσημων οργανωμένων events στην χώρα μας, αρχίζοντας από τις 30.01.2006 και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα, καθώς και την ψυχή των cosplay events της βορείου Ελλάδος. Τα events τους δεν περιορίζονται μόνο στην βόρεια Ελλάδα, αλλά λαμβάνουν χώρα περιστασιακά και στην Αθήνα. Η ήδη σημαντική προσφορά τους στην κοινότητα ενισχύεται με την πρωτοφανή, για τα τότε ελληνικά δεδομένα, διοργάνωση συναυλίας του visual key συγκροτήματος BLOOD στην Ελλάδα, στις 30.10.2006, εκ μέρους της Somnium_in_Tenebris και την διανομή ιαπωνικής μουσικής και merchandise διαμέσου των event που διοργανώνουν, σε συνεργασία με την Darkest Labyrinth. Επισκεφτείτε τις σελίδες τους στους ακόλουθους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες : Sakura Syndrome , Sakura Syndrome on Facebook , Japan & Anime Party on MySpace .

SakuSuki: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 02.05.2008 και παραχώρησε στην Kappa, όσων τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 30.06.2008 διαμέσου της φωτογραφικής μηχανής του Adventurer και της KuroiTsubasa, καθώς και παράθεση ονόματος φίλου της cosplayer. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Six Winged Angel: Παράθεση nickname γνωστού του cosplayer. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Speedgrapher: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο 2nd J-Music Party στο Bios στις 17.11.2007, στο Orde de Ciel & J-Music Greece Cosplay Party στο Καβάτζα στις 09.03.2008, στο 3rd J-Music Party στο Bios στις 12.04.2008, στο Orde de Ciel Anime Cosplay Party στο Καβάτζα στις 20.04.2008, στο Orde de Ciel Anime & Sakura Syndrome Ultimate Japanese Music Cosplay Party στο Καβάτζα στις 17.05.2008, στο Orde de Ciel Cosplay Party στο Καβάτζα στις 07.06.2008, στο Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Marathon στο Καβάτζα στις 26.07.2008, στο Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Party στο Καβάτζα στις 06.09.2008, στο Orde de Ciel Cosplay Party στο Underworld στις 10.10.2008, στο Orde de Ciel Cosplay Party at Comics Day στο Bios στις 25.10.2008, στο Orde de Ciel Cosplay Party στο Underworld Genesis στις 14.11.2008, στο Le Ciel Final Fantasy Themed Cosplay Party στο Underworld Genesis στις 19.12.2008, στο Le Ciel Silent Hill Themed Cosplay Party στο Underworld Genesis στις 16.01.2009, στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Dasein στις 31.01.2009, στο Le Ciel Cosplay Party στο Roi Mat Rock Club στις 22.02.2009, στο Le Ciel Masquerade Special στο Roi Mat Rock Club στις 01.03.2009, στο Speedgrapher & KrizD Tanjyoubi no Ichiban Special, στο Akai Panda Anime Cosplay Party, στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party και στο Akai Panda & Nozomi Ongaku Summer Farewell J-Music Party στο Dasein στις 21.03.2009, 25.04.2009, 06.06.2009 και 04.07.2009 αντίστοιχα, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων μερικών εκατοντάδων γνωστών γι? αυτόν cosplayers. Αποτελεί ότι και ο Adventurer για την Θεσσαλονίκη. Χωρίς την καταλυτική παρουσία του σε σχεδόν όλα τα events ( cosplay και μη ) της Αθήνας και με το δάχτυλο στο κουμπί της φωτογραφικής του ( και πολλές φορές και στον πάγκο του DJ ) , το τμήμα της Αθήνας απλά δεν θα υπήρχε, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν ο μόνος παρόντας φωτογράφος. Η δεξιοτεχνία του στην φωτογραφική μηχανή και στην επεξεργασία των φωτογραφιών, ο ζήλος του για την πλήρη κάλυψη όλων των γεγονότων και το απεριόριστο ενδιαφέρον του γενικά για την κοινότητα, τον καθιστούν σωτήρια προσωπικότητα στην καταγραφή των δρώμενων της κοινότητας στην Αθήνα. Διαμέσου των δύο blog του με βοήθησε έμμεσα στην έναρξη της καταγραφής του τεράστιου αριθμού των cosplays της Αθήνας, παραθέτοντας παράλληλα τις απαραίτητες φωτογραφίες και στοιχεία που αντιστοιχούσαν σε αυτά. Και όχι μόνο. Έπειτα ο ίδιος με την πρωτοφανή προθυμία του με βοήθησε στην αναγνώριση τουλάχιστον 120 επιπλέον cosplayers, και όλα αυτά ενώ πιεζόταν από την συνεχόμενη έλλειψη χρόνου λόγο δουλειάς, από την ανάγκη ενημέρωσης των blog του για χάρη της κοινότητας και από την διοργάνωση του πιο πρόσφατου Αθηναϊκού event. Με απλά λόγια υπήρξε υπερμεγέθη προσφορά εκ μέρους του και το ευχαριστώ θερμότατα για όλα, καθώς αποτέλεσε την σημαντικότερη συνεργασθέντα προσωπικότητα στην δημιουργία του παρόντος θέματος. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τα θέματα που αντιστοιχούν στα events που κάλυψε, αλλά και γενικότερα τα δύο blogs του, ώστε παράλληλα με τις φωτογραφίες που ανέβασε να απολαύσετε και τα σχόλια του που τις συνοδεύουν, και να ενημερωθείτε ταυτόχρονα και για πάρα πολλά από τα events του παρελθόντος τα οποία μπορεί να μην είχαν σαν κεντρικό άξονα τα cosplays, αλλά είχαν την ιαπωνική μουσική και κουλτούρα, κάτι που αποτελεί προφανώς επίσης αναπόσπαστο μέρος της κοινότητας μας. Επισκεφτείτε τις σελίδες τους στους ακόλουθους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες :
Easy Subjugation , Otaku Lens , Speedgrapher on Facebook , Speedgrapher on MySpace .

Tenshi: Παραχώρηση φωτογραφιών που τράβηξε στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2009 στην Πλατεία Συντάγματος και στο Le Ciel Masquerade Special στο Roi Mat Rock Club στις 01.03.2009 διαμέσου του Adventurer, άδεια χρήσης αυτών και όσων τράβηξε στο ακυρωμένο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Silver Dollar στις 14.02.2007 και στα Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 30.06.2008 και 03.10.2008 στο θέμα, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων φίλων του cosplayers. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του και για τις συνεχόμενες άμεσες κα έμμεσες προσπάθειες αποστολής των φωτογραφιών προς εμένα, ώσπου τελικά να πετύχει το εγχείρημα .

Tomodachi: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2008 στην Πλατεία Συντάγματος στις 09.03.2008 και στο Orde de Ciel & J-Music Greece Cosplay Party στο Καβάτζα στις 09.03.2008, καθώς και έμμεση παραχώρηση φωτογραφιών του KabaMaroudi που τραβήχτηκαν στο Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Marathon στο Καβάτζα στις 26.07.2008 και στο Le Ciel Silent Hill Themed Cosplay Party στο Underworld Genesis στις 16.01.2009. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Utsutsu: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Orde de Ciel Anime Cosplay Party στο Καβάτζα στις 20.04.2008. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του και τονίζω πόσο φοβερός φωτογράφος είναι.

Vegetasmate: Την στιγμή που δημοσιεύεται το παρόν θέμα, εκκρεμεί η παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών σε αυτό, που τράβηξε στο Akai Panda Anime Cosplay Party στο Dasein στις 25.04.2009. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με οποιαδήποτε χρήση έχει γίνει εκ ορισμένων από αυτών στο παρόν θέμα, παρακαλώ να με ενημερώσει για την αντικατάσταση τους.

Venom: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 13.02.2009. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Vetus: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο 2nd J-Music Party στο Bios στις 17.11.2007 και στο Le Ciel Masquerade Special στο Roi Mat Rock Club στις 01.03.2009. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του και για το γεγονός ότι συμπλήρωσε άριστα τα κενά των προαναφερθέν events με τον φακό του.

Wabbit: Παράθεση nickname φίλου της cosplayer. Την ευχαριστώ για την συμμετοχή της.

Warui Hebi: Παράθεση nickname φίλου του cosplayer. Το ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση και την συμμετοχή του.

Wisdom: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Akai Panda Anime Cosplay Party και στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Dasein στις 25.04.2009 και 06.06.2009 αντίστοιχα, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων γνωστών γι? αυτή cosplayers. Την ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και προθυμία της να ανεβάσει επιπλέον φωτογραφίες των προαναφερθέντων γεγονότων.

Xa0s: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Akai Panda Anime Cosplay Party στο Dasein στις 25.04.2009, παραχώρηση φωτογραφιών που τράβηξε η Dragonbunny και ο Kleidokrator στο Akai Panda Anime Cosplay Party στο Dasein στις 25.04.2009 και ο Kleidokrator στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 12.06.2009, καθώς και παράθεση nicknames / ονομάτων ορισμένων γνωστών γι? αυτόν cosplayers. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του και για την προθυμία του στην παροχή και αντικατάσταση φωτογραφιών.

Αντώνης: Παραχώρηση φωτογραφιών της Asaph στην ίδια από το Le Ciel Masquerade Special στο Roi Mat Rock Club στις 01.03.2009 και άδεια χρήσης αυτών στο θέμα. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

Γιώργος: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στο Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 12.06.2009. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του.

”Ανώνυμος”: Παραχώρηση άδειας χρήσης φωτογραφιών στο θέμα, που τράβηξε στα Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix στις 02.05.2008 και 30.06.2008. Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του, ασχέτως αν επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος.

Ποικίλα μέλη της κοινότητας: Όλοι εσείς, τα ίδια τα μέλη της κοινότητας, με τα ποικίλα σχόλια σας σε όλες τις παρατιθέμενες σελίδες βοηθήσατε έμμεσα στην αναγνώριση δεκάδων cosplayers, είτε αυτοί ήσασταν εσείς οι ίδιοι, είτε άλλοι γνωστοί σας.

Και φυσικά πάνω απ? όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζουν όλοι οι Έλληνες Cosplayers, χάρη στους οποίους δίνεται εξαρχής η δυνατότητα ύπαρξης του παρόντος θέματος και χωρίς τους οποίους η κοινότητα των ελλήνων οπαδών των anime / manga θα ήταν σίγουρα σε χειρότερο επίπεδο ποιότητας από το υψηλό που βρίσκετε σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους σας!!! Απολαύστε την συνέχεια :) !!!



COSPLAYS
[-- Αριθμός Events: 36 --]
[-- Στατιστικά:
539 Cosplays & 206 Specials ( Σύνολο: 745 ) --]


ΑΘΗΝΑ
[-- Αριθμός Events: 25 --]
[-- Στατιστικά:
322 Cosplays & 148 Specials --]


01) 26.02.2006 / 18:00 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2006 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Σύνδεσμοι: AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
BladeMasterX , KabaMaroudis --]
[-- Στατιστικά:
6 Cosplays --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Kenji Harima [ School Rumble ] ( BladeMasterX )



02) Mr Satan [ Dragonball Z ] ( Powerboy )



03) Protester [ Akira ] ( Γιάννης - Μ )



04) Reki [ Haibane Renmei ] ( Tomodachi )



05) Urd [ Ah! My Goddess ] ( Αλίκη )



06) Vincent Volaju [ Cowboy Bebop: Heaven's Door ] ( KabaMaroudis )




02) 18.02.2007 / 19:00 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2007 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
KabaMaroudis , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
9 Cosplays & 4 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Alexander Anderson [ Hellsing ] ( Garden )


02) Hatake Kakashi [ Naruto ] ( Powerboy )



03) Ichihara Yuuko [ xXx HoliC ] ( Tomodachi )



04) Ken Matsushiro [ Yakitata!! Japan ] ( Vetus )



05) Light Yagami [ Death Note ] ( Quajafrie )



06) Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( Missing_Score )



07) Revy [ Black Lagoon ] ( Αλίκη )



08) Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Ertai )



09) Sachiel [ Neon Genesis Evangelion ] ( Six Winged Angel )




B) Specials:

S01) BladeMasterX



S02) Gio



S03) KabaMaroudis



S04) Utsutsu




03) 19.06.2007 / 21:00 - 1st J-Music Party (Bios)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , JMusic Greece --]
[-- Φωτογράφοι:
BladeMasterX , Jiraiya --]
[-- Στατιστικά:
4 Cosplays & 2 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) L [ Death Note ] ( L )



02) Near [ Death Note ] ( Aoi )



03) Orochimaru [ Naruto ] ( Shin )



04) Reki [ Haibane Renmei ] ( Tomodachi )




B) Specials:

S01) Gunslinger Girl



S02) KabaMaroudis

[img][/img]


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 10:51 pm, 18 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:19 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
04) 17.11.2007 / 22:00 - 2nd J-Music Party (Bios)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) , JMusic Greece --]
[-- Φωτογράφοι:
BladeMasterX , Jiraiya , Speedgrapher , Vetus --]
[-- Στατιστικά:
21 Cosplays & 13 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
11 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Amane Misa [ Death Note ] ( ??? )



02) Belial a.k.a. Mad Hatter [ Angel Sanctuary ] ( Μυρτώ )



03) Crazy 88 Member [ Kill Bill ] ( Asaph )



04) Haruhi Fujioka [ Ouran High School Host Club ] ( Lament )



05) Kisuke Urahara [ Bleach ] ( Κώστας )



06 - 08) Konoha Ninja [ Naruto ] ( ??? )



09) Light Yagami [ Death Note ] ( ??? )



10) Light Yagami [ Death Note ] ( Kyo )



11) Lucy [ Elfen Lied ] ( Paparazzi )



12) Madame Batolli [ Under the Glass Moon ] ( Ελίζαμπεθ )



13) Mario Mario [ Super Mario Bros ] ( ???)



14) Nana [ Elfen Lied ] ( Murderdoll )



15) Oscar Francois de Jarjayes [ The Rose of Versailles ] ( Lady Oscar )



16) Road Kamelot [ D.Gray-Man] ( Usagi-chan )



17) Ruki [ The Gazette ] ( MoBoRoS )



18) Shinichi “Shin” Okazaki [ Nana ] ( Agent Cooper )



19) Toshiro Mifune [ XXX ] ( ΚΟΜ )



20) Urashima Haruka [ Love Hina ] ( Tomodachi )



21) Yuki Cross [ Vampire Knight ] ( ??? )




B) Specials:

S01) Berserker



S02) Demi



S03) DrSlump



S04) Gektorpa



S05) QueenofHearts



S06) Sad Carnival Freak



S07) Βικτόρια



S08) Λουΐζα



S09) Μικαέλο



S10 - S13) ???




05) 09.03.2008 / 18:30 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2008 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Carnival of Rust , Elissaios , Jiraiya , Namida , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
18 Cosplays & 5 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
3 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Aburame Shino [ Naruto ] ( Dark Seraphim )



02) Akumetsu a.k.a. Shou Hazama [ Akumetsu ] ( SetAbominae )



03) Balalaika [ Black Lagoon ] ( Tomodachi )



04) Bai Ji-Shin Chang [ Black Lagoon ] ( ??? )



05) Belial a.k.a. Mad Hatter [ Angel Sanctuary ] ( Velvet Vortex )



06) Captain Harlock [ Captain Harlock ] ( Vasilisk )



07) Commander Amarao [ FLCL ] ( Vetus )



08) Kaonashi [ Spirited Away ] ( Sponis )



09) Kenshiro [ Fist of the North Star ] ( Monkey D. Luffy )



10) L [ Death Note ] ( Γιάννης )



11) Lucy [ Elfen Lied ] ( Vegetasmate )



12) Naota Nandaba [ FLCL ] ( Zauk[Lain] )



13) Nico Robin [ One Piece ] ( Evelinxouz )



14) Ritsuka Aoyagi [ Loveless ] ( Red Pyramid )



15) Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Zaraki Kenpatchi )



16) Uchiha Itachi [ Naruto Shippuuden ] ( Six Winged Angel )



17) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( 1oneiromono )



18) William Franklin Guile [ Street Fighter 2 ] ( Ιούλης )




B) Specials:

S01) Bulmasmate




S02) JS



S03) Νιόβη



S04) ???



S05) ???




06) 09.03.2008 / 21:00 - Orde de Ciel & J-Music Greece Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) , Easy Subjugation (3) , Easy Subjugation (4) , Easy Subjugation (5) , JMusic Greece --]
[-- Φωτογράφοι:
Namida , Orde de Ciel , Speedgrapher , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
31 Cosplays & 19 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
7 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Alucard [ Hellsing ] ( MoBoRoS )



02) Anbu Ninja [ Naruto ] ( Kira )



03) Candice "Candy" White Ardlay [ Candy Candy ] ( Δέσποινα )



04) Daisuke “Isabella” Yamamoto [ Paradise Kiss ] ( QueenofHearts )



05) Daisuke “Isabella” Yamamoto [ Paradise Kiss ] ( Bloody )



06) Diego Armando [ Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations ] ( Yumemaru )



07) Edward Elric [ Fullmetal Alchemist ] ( Μυρτώ )



08) Gaara [ Naruto ] ( N8 the GR8 )



09) Haruhi Suzumiya [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( xRosiex )



10) Haruno Sakura [ Naruto ] ( Rita-drops )



11) Himura Kenshin [ Rurouni Kenshin ] ( ??? )



12) Kurosaki Ichigo ( Hollow ) [ Bleach ] ( Missing_Score )



13) Larva [ Vampire Princess Miyu ] ( Larva )



14) Mario Mario [ Super Mario Bros ] ( ??? )



15) Nana Osaki [ Nana ] ( Agent Cooper )



16) Oscar Francois de Jarjayes [ The Rose of Versailles ] ( Lady Oscar )



17) Peggy Giggles [ Candy Spooky Theater ] ( Λουΐζα )



18) Remi Shinjyo [ Night Shift Nurses ] ( Sad Carnival Freak )



19) Ruki [ The Gazette ] ( Emi )



20) Sadako Yamamura [ Ring ] ( ??? )



21) Sanji [ One Piece] ( Kyo )



22) Shagrath [ Dimmu Borgir ] ( Sokail )



23) Snow White [ Walt Disney?s Snow White ] ( Evil Lolita )



24) Spike Spiegel [ Cowboy Bebop ] ( Γιάννης )



25) Sunako Nakahara [ The Wallflower ] ( ??? )



26) Tsunade [ Naruto ] ( Ιωάννα )



27) Tyki Mikk [ D.Gray-Man ] ( Κώστας )



28) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Άρτι )



29) Ulquiorra Schiffer [ Bleach ] ( Room302 )



30) Umehito Nekozawa [ Ouran High School Host Club ] ( Maridaki )



31) Zull [ Candy Spooky Theater ] ( Milk )




B) Specials:

S01) Artact



S02) AyaNeko



S03) Demi



S04) Didi



S05) Dragonbunny



S06) Keru-chan



S07) Kinkypinkywinky



S08) Matsu



S09) Raven



S10) Utsutsu



S11) Yu-kun



S12) Γιάννης



S13) Νεφέλη



S14) Στέλλα



S15) ???



S16) Κρίστη



S17) RosenRed



S18) ???



S19) ???




07) 12.04.2008 / 21:00 - 3rd J-Music Party (Bios)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
4 Cosplays & 4 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) George Koizumi [ Paradise Kiss ] ( Μιχάλης )



02) Rinoa Heartily [ Final Fantasy VIII ] ( Ayami )



03) Ryuk [ Death Note ] ( Bloody )



04) Walter C. Dornez [ Hellsing ] ( MoBoRoS )




B) Specials:

S01) Demi



S02) Didi



S03) Gardy



S04) Lilian



Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 7:34 pm, 11 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
08) 20.04.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Anime Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher , Utsutsu --]
[-- Στατιστικά:
8 Cosplays & 5 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Amane Misa [ Death Note ] ( Evil Lolita )



02) Amane Misa [ Death Note ] ( Κρίστη )



03) Haruhi Suzumiya [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( xRosiex )



04) Ichihara Yuuko [ xXx Holic ] ( Countess Bathory )



05) Larva [ Vampire Princess Miyu ] ( Larva )



06) Mazinger Z [ Mazinger Z ] ( Six Winged Angel )



07) Tsunade [ Naruto ] ( Ιωάννα )



08) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Άρτι )




B) Specials:

S01) Dragonbunny



S02) Usagi-chan



S03) Ηλίας



S04) Νία



S05) Kyoshiro




09) 17.05.2008 / 20:00 - Orde de Ciel Anime & Sakura Syndrome Ultimate Japanese Music Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) , Easy Subjugation (3) --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
10 Cosplays & 6 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
3 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Amane Misa [ Death Note ] ( Σοφία )



02)Hideto “Hide” Matsumoto ( Kyoshiro )



03) James a.k.a. Kojiro [ Pokemon ] ( Reiko the Zombie Shop )



04) Jessie a.k.a. Musashi [ Pokemon ] ( Saber Rider )



05) Mihael Keehl a.k.a. Mello [ Death Note ] ( ??? )



06) Nobuko Ishihara [ Lovely Complex ] ( Λουίζα )



07) Renji Hiiragi [ Night Wizard ] ( Speedgrapher )



08) Rinoa Heartily [ Final Fantasy VIII ] ( Ayami )



09) Risa Koizumi [ Lovely Complex ] ( Milk )



10) Takako Chigusa [ Battle Royale ] ( Evil Lolita )




B) Specials:

S01) Mona Risa



S02) Somnium_in_Tenebris



S03) Velvet Vortex



S04) Ιωάννα



S05) ???



S06) ???




10) 07.06.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Daredevil , Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
14 Cosplays & 3 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
2 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Buggy the Clown [ One Piece ] ( ??? )



02) Edward “Ed” Wong Hau Pepelu Tivrusky 4th [ Cowboy Bebop ] ( Didi )



03) Joker [ Batman ] ( Daredevil )



04) L [ Death Note ] ( N8 the GR8 )



05) Light Yagami [ Death Note ] ( MoBoRoS )



06) Lucy [ Elfen Lied ] ( Evil Lolita )



07) Marine [ One Piece ] ( ??? )



08) Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( NickUnknown )



09) Nami [ One Piece ] ( Velvet Vortex )



10) Nico Robin [ One Piece ] ( Νιόβη )



11) Orochimaru [ Naruto ] ( Asaph )



12) Rikku [ Kingdom Hearts ] ( Ayami )



13) Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Zeph1r0s )



14) Sanji [ One Piece ] ( JS )




B) Specials:

S01) AyaNeko



S02) Dragonbunny



S03) Ιωάννα




11) 26.07.2008 / 17:00 - Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Marathon (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) , Easy Subjugation (3) , Easy Subjugation (4) --]
[-- Φωτογράφοι:
KabaMaroudis , Matu-san , Speedgrapher , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
18 Cosplays & 7 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Chi [ Chobits ] ( Didi )



02) Cob [ Tales from Earthsea ] ( Kyoshiro )



03) Cossette d' Auvergne [ Le Portrait de Petit Cossette ] ( Dragonbunny )



04) Dark Mousy [ DNAngel ] ( Warui Hebi )



05) Elizabeth "Liz" Thompson [ Soul Eater ] ( Kame )



06) Haruhi Suzumiya [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( Matu-san )



07) Hercule Poirot [ Agatha Christie?s Hercule Poirot ] ( Speedgrapher )



08) Kairi [ Kingdom Hearts ] ( Ayami )



09) Masami Eiri [ Serial Experiments Lain ] ( Zauk[Lain] )



10) Nurse [ Silent Hill: Origins ] ( Tomodachi )



11) Orochimaru [ Naruto ] ( Six Winged Angel )



12) Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Namida )



13) Roxas [ Kingdom Hearts ] ( Axel Got It Memorized )



14) Samurai [ Yojimbo ] ( Darkside_Blues )



15) Sand Kunoichi [ Naruto ] ( Νεφέλη )



16) Sugizo [ Luna Sea ] ( Raven )



17) Travis Grady [ Silent Hill: Origins ] ( KabaMaroudis )



18) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Force_Impulse )




B) Specials:

S01) Lamia



S02) Milk



S03) Rita-drops



S04) Usagi-chan



S05) Δανάη



S06) Λουΐζα



S07) ???




12) 06.09.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens (1) , Otaku Lens (2) , Otaku Lens (3) --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Orde de Ciel , Speedgrapher , Queen of Hearts --]
[-- Στατιστικά:
18 Cosplays & 3 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Death the Kid [ Soul Eater ] ( MoBoRoS )



02) Hanamoto Hagumi [ Honey & Clover ] ( Tomodachi )



03) Haneiko [ Bleach ] ( Evil Lolita )



04) Hiwatari Satoshi [ DNAngel ] ( N8 the GR8 )



05) Jesse Custer [ Preacher ] ( Daredevil )



06) Kaoru Natasho [ Princess Princess ] ( QueenofHearts )



07) Kuchiki Byakuya [ Bleach ] ( Zeph1r0s )



08) L [ Death Note ] ( Kami )



09) Medusa [ Soul Eater ] ( Ιωάννα )



10) Orochimaru [ Naruto ] ( Asaph )



11) Rangiku Matsumoto [ Bleach ] ( Countess Bathory )



12) Reita [ The Gazette ] ( Άρτι )



13) Sephiroth [ Final Fantasy VII ] ( Room302 )



14) Shinichi “Shin” Okazaki [ Nana ] ( Dorita )



15) Tseng [ Final Fantasy VII: Crisis Core ] ( Keru )



16) Uchiha Itachi [ Naruto Shippuuden ] ( Jim M )



17) Yue Katou [ Angel Sanctuary ] ( Yu-kun )



18) Zell Dincht [ Final Fantasy VIII ] ( ??? )




B) Specials:

S01) Milk



S02) Yasunori Baby Animal



S03) Λουΐζα



Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 7:36 pm, 8 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
13) 10.10.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Cosplay Party (Underworld)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens (1) , Otaku Lens (2) , Otaku Lens (3) --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
21 Cosplays & 7 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Android 18 [ Dragon Ball Z ] ( Ελίνα )



02) Debitto [ D.Gray-man ] ( Kami )



03) Erza Scarlet [ Fairy Tail ] ( Marilou )



04) Hatake Kakashi [ Naruto ] ( MoBoRoS )



05) Hiroshi Nanako [ Gravitation ] ( Katan )



06) Integra Wingates Fairbrook Hellsing [ Hellsing ] ( Glastenen )



07) Kazuma Yagami [ Stigma of the Wind ] ( Zauk[Lain] )



08) Kyo [ Dir en Grey ] ( xEllonex )



09) Lenalee Lee [ D.Gray-man ] ( Didi )



10) Lust [ Fullmetal Alchemist ] ( Countess Bathory )



11) Near [ Death Note ] ( Epiloge )



12) Mobile Suit ZGMF-X09A Justice Gundam [ Mobile Suit Gundam Seed ] ( Ηλίας )



13) Natsu Dragneel [ Fairy Tail ] ( Nerethil )



14) Re-l Mayer [ Ergo Proxy ] ( Evil Lolita )



15) Reno [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Daisuke Kuroneko )



16) Road Kamelot [ D.Gray-Man ] ( Ayami )



17) Roberta a.k.a. Rosarita Cisneros [ Black Lagoon ] ( Tomodachi )



18) Shuichi Shindou [ Gravitation ] ( Kon_Okami )



19) Solid Snake [ Metal Gear Solid ] ( Monkey D. Luffy )



20) Tohma Seguchi [ Gravitation ] ( Yu-kun )



21) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Flexxxy )




B) Specials:

S01) Chiroto



S02) N8 the GR8



S03) KabaMaroudis



S04) Mika Fuyutsuki



S05) Nobu



S06) Ιωάννα



S07) Λουΐζα




14) 25.10.2008 / 20:00 - Orde de Ciel Cosplay Party at Comics Day (Bios)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
9 Cosplays & 4 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Allen Walker [ D.Gray-man ] ( Nikmer )



02) Alucard [ Hellsing ] ( MoBoRoS )



03) Debitto [ D.Gray-man ] ( Kami )



04) Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( Nerethil )



05) Nami [ One Piece ] ( Marilou )



06) Rob Lucci [ One Piece ] ( Blacksheep )



07) Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Samu-ryan )



08) Tatsurou [ Mucc ] ( Sir-A )



09) Yu Kanda [ D.Gray-Man ] ( Estorial )




B) Specials:

S01) Bloody



S02) N8 the GR8



S03) Rita-drops



S04) Δανάη




15) 10.11.2008 / 12:00 - Αφιέρωμα Cosplay εκπομπής “Οξυγόνο” της ΕΤ3 (Second Skin)
[-- Σύνδεσμοι: AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Carnival of Rust , Cassiel --]
[-- Στατιστικά:
6 Cosplays & 2 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
2 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Belial a.k.a. Mad Hatter [ Angel Sanctuary ] ( Μυρτώ )



02) Gaara [ Naruto ] ( N8 the GR8 )



03) Nyu [ Elfen Lied ] ( ??? )



04) Ryuk [ Death Note ] ( Bloody )



05) Shinichi “Shin” Okazaki [ Nana ] ( ??? )



06) Tatsurou [ Mucc ] ( Sir-A )




B) Specials:

S01) Mika Fuyutsuki



S02) Λίλη




16) 14.11.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Cosplay Party (Underworld Genesis)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , Otaku Lens (1) , Otaku Lens (2) --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
20 Cosplays & 9 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
2 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Chi [ Chobits ] ( Poetic Tragedy )



02) Chika Ogiue [ Genshiken ] ( Νιόβη )



03) Debitto [ D.Gray-man ] ( Kami )



04) Ghost [ Fatal Frame 2: Crimson Butterfly ] ( Countess Bathory )



05) Ghost [ Fatal Frame 2: Crimson Butterfly ] ( Evil Lolita )



06) Harunobu Madarame [ Genshiken ] ( ??? )



07) Kanji Sasahara [ Genshiken ] ( Raziel )



08) Kimura [ Azumanga Daioh ] ( Namida )



09) Makoto Kousaka [ Genshiken ] ( Velvet Vortex )



10) Mikuru Asahina [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ]( Hw-Sweet Lady With A Tiger-tail )



11) Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( Nerethil )



12) Nami [ One Piece ] ( Marilou )



13) Naota Nandaba [ FLCL ] ( Zauk[Lain] )



14) Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Samu-ryan )



15) Sai [ Naruto Shippuuden ] ( Flexxxy )



16) Saki Kasukabe [ Genshiken ] ( Έλενα )



17) Samuel Oak a.k.a. Yukinari Okido [ Pokemon ] ( Chiroto )



18) Teru Mikami [ Death Note ] ( MoBoRoS )



19) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( ??? )



20) Yu Kanda [ D.Gray-Man ] ( Estorial )




B) Specials:

S01) AyaNeko



S02) N8 the GR8



S03) Mika Fuyutsuki



S04) Milk



S05) Sarcana



S06) xxElonEx



S07) Κάτια



S08) Λάουρα



S09) Λουΐζα




17) 19.12.2008 / 21:00 - Le Ciel Final Fantasy Themed Cosplay Party (Underworld Genesis)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
10 Cosplays & 2 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
2 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Cloud Strife [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Jimmy DM )



02) Nana Osaki [ Nana ] ( Dorita )



03) Reno [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Spitfire )



04) Rufus Shinra [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( ??? )



05) Shinichi “Shin” Okazaki [ Nana ] ( Kami )



06) Tifa Lockhart [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Sarcana )



07) Vincent Valentine [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( MoBoRoS )



08) Yuffie Kisaragi [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( ??? )



09) Yuna [ Final Fantasy X ] ( Aurora )



10) Zack Fair [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Flexxxy )




B) Specials:

S01) Mika Fuyutsuki



S02) Λουΐζα




18) 16.01.2009 / 19:00 - Le Ciel Silent Hill Themed Cosplay Party (Underworld Genesis)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , KabaMaroudis , Speedgrapher , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
7 Cosplays --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Dahlia Gillespie [ Silent Hill ] ( Tomodachi )



02) L [ Death Note ] ( Asaph )



03) Light Yagami [ Death Note ] ( Ghost Notes )



04) Nurse [ Silent Hill 3 ] ( Evil Lolita )



05) Nurse [ Silent Hill: Origins ] ( Κάτια )



06) Nurse [ Silent Hill 2 ] ( Sarcana )



07) Pyramid Head [ Silent Hill 2 ] ( Room302 )




19) 31.01.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
2 Cosplays & 3 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Belial a.k.a. Mad Hatter [ Angel Sanctuary ] ( Glastenen )



02) Xigbar [ Kingdom Hearts 2 ] ( Mona Risa )




B) Specials:

S01) Ayami



S02) Didi



S03) Somnium_in_Tenebris



Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 9:03 pm, 8 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
20) 22.02.2009 / 22:00 - Le Ciel Cosplay Party (Roi Mat Rock Club)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Dragonbunny , Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
22 Cosplays & 4 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
5 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Asterix [ Asterix ] ( Dafnomilo )



02) Blind Woman [ Fatal Frame 3: The Tormented ] ( Countess Bathory )



03) Hannibal Lecter [ Hannibal ] ( ??? )



04) Hisagi Shuuhei [ Bleach ] ( Flexxxy )



05) Igano Kabamaru [ Igano Kabamaru ] ( Matu-san )



06) L [ Death Note ] ( Asaph )



07) Light Yagami [ Death Note ] ( Ghost Notes )



08) Lucy [ Elfen Lied ] ( Evil Lolita )



09) Lucy [ Elfen Lied ] ( Αφροδίτη )



10) Lucy [ Elfen Lied ] ( ??? )



11) Protester [ Akira ] ( Γιάννης )



12) Quest Giver [ World of Warcraft ] ( DMJapan )



13) Rena Ryuugu [ Higurashi no Naku Koro Ni ] ( Tomodachi )



14) Rue Ryuzaki a.k.a. Beyond Birthday [ Death Note: Another Note: The Los Angeles BB Murders ] ( ??? )



15) Sarutobi Asuma [ Naruto Shippuuden ] ( Xander )



16) Seiran Shinano [ Suteki Tantei Labyrinth ] ( ??? )



17) Temari [ Naruto ] ( Velvet Vortex )



18) Thug [ Fist of the North Star ] ( Mercyful )



19) Tyki Mikk [ D.Gray-Man ] ( Raziel )



20) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Lucy )



21) Walter C. Dornez [ Hellsing ] ( ??? )



22) Yu Kanda [ D.Gray-Man ] ( Estorial )




B) Specials:

S01) Dragonbunny



S02) Emma



S03) KabaMaroudis



S04) ???




21) 01.03.2009 / 18:30 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2009 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Kleidokrator, Neuro, Tenshi --]
[-- Στατιστικά:
11 Cosplays & 5 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
2 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Ash Ketchum [ Pokemon ] ( Namida )



02) Genya Arikado [ Castlevania: Aria of Sorrow ] ( The Tragic Prince )



03) Kyouraku Shunsui [ Bleach ] ( Xa0s )



04) Light Yagami [ Death Note ] ( Asaph )



05) Marluxia [ Kingdom Hearts 2 ] ( GT4md )



06) Nabeshin [ Excel Saga ] ( G.T.P._1982 )



07) Nyu [ Elfen Lied ] ( ??? )



08) Roberta a.k.a. Rosarita Cisneros [ Black Lagoon ] ( Tomodachi )



09) Sogeking [ One Piece ] ( 0pr0phet )



10) Tuxedo Mask [ Sailor Moon ] ( Kleidokrator )



11) Uchiha Itachi [ Naruto Shippuuden ] ( ??? )




B) Specials:

S01) Apia



S02) C.h.a.r.m.



S03) Neuro




S04) RaVENTE



S05) The.flame.alchemist




22) 01.03.2009 / 22:00 - Le Ciel Masquerade Special (Roi Mat Rock Club)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Αντώνης , Neuro , Speedgrapher , Tenshi , Vetus --]
[-- Στατιστικά:
11 Cosplays & 10 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
3 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Atsushi Sakurai [ Buck-Tick ] ( Ιωάννα )



02) BJ [ The World Ends With You ] ( Vetus )



03) Bulma [ Dragonball ] ( Vegetasmate )



04) Dr. Franken Stein [ Soul Eater ] ( MoBoRoS )



05) Edward Elric [ Fullmetal Alchemist ] ( Tenshi )



06) Eric Draven [ The Crow ] ( Dream Weaver )



07) Harley Queen [ Batman ] ( Hw-Sweet Lady With A Tiger-tail )



08) Hisagi Shuuhei [ Bleach ] ( Flexxxy )



09) Joker [ Batman ] ( Γιώργος )



10) Tenho [ The World Ends With You ] ( BlademasterX )



11) Tobi [ Naruto Shippuuden ] ( Sasukeftw )





B) Specials:

S01) Ayami



S02) Chiroto




S03) Countess Bathory



S04) Didi



S05) Evil Lolita



S06) Mika Fuyutsuki



S07) Κωνσταντίνος



S08) ???



S09) ???



S10) ???




23) 21.03.2009 / 21:00 - Speedgrapher & KrizD Tanjyoubi no Ichiban Special (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
2 Cosplays & 4 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Kanon Wakeshima [ Kanon Wakeshima ] ( Ιόλη )



02) Mana [ Moi Dix Mois ] ( Constantine )




B) Specials:

S01) Didi



S02) Flexxxy



S03) Mika Fuyutsuki



S04) Tomodachi




24) 25.04.2009 / 21:00 - Akai Panda Anime Cosplay Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens (1) , Otaku Lens (2) --]
[-- Φωτογράφοι:
~*memole*~, Bijomarou, Dragonbunny, Kleidokrator, Nerethil, Neuro, Speedgrapher, Vegetasmate, Wisdom, Xa0s --]
[-- Στατιστικά:
35 Cosplays & 12 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
6 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) #17 [ Dragon Ball Z ] ( Bulmasmate )



02) Afro [ Afro Samurai ] ( Akihisa )



03) Amane Misa [ Death Note ] ( Tabitha )



04) Amane Misa [ Death Note ] ( Vegetasmate )



05) Amane Misa [ Death Note ] ( Wabbit )



06) Atsushi Sakurai [ Buck-Tick ] ( Ιωάννα )



07) Enma Ai [ Jigoku Shoujo ] ( Tomodachi )



08) Haku [ Naruto ] ( Marilou )



09) Inuzuka Kiba [ Naruto ] ( Atridis )



10) James a.k.a. Kojiro [ Pokemon ] ( Raziel )



11) Jessie a.k.a. Musashi [ Pokemon ] ( Velvet Vortex )



12) Kabuto Yakushi [ Naruto Shippuuden ] ( Nerethil )



13) Kairi [ Kingdom Hearts 2 ] ( Νιόβη )



14) Kankuro [ Naruto ] ( Blacksheep )



15) Kazuma Azuma [ Yakitate!! Japan ] ( Kirenahana )



16) Kikyo [ Inuyasha ] ( Megi )



17) Konan [ Naruto Shippuuden ] ( Ελένη )



18) L [ Death Note ] ( Epiloge )



19) L [ Death Note ] ( Ελένη )



20) Luigi Mario [ Super Mario Bros ] ( G.T.P._1982 )



21) Mail Jeevas a.k.a. Matt [ Death Note ] ( RaVENTE )



22) Maka Albarn [ Soul Eater ] ( MisaYoshiko )



23) Mario Mario [ Super Mario Bros ] ( Xa0s )



24) Mihael Keehl a.k.a. Mello [ Death Note ] ( Asaph )



25) Mikaila [ Godchild ] ( Mika Fuyutsuki )



26) Nabeshin [ Excel Saga ] ( Kretinos )



27) Orochimaru [ Naruto ] ( Bijomarou )



28) Orochimaru [ Naruto ] ( Estorial )



29) Orochimaru [ Naruto ] ( ??? )



30) Rock Lee [ Naruto ] ( Flexxxy )



31) Sagara Sanosuke [ Rurouni Kenshin ] ( Dark Seraphim )



32) Tobi [ Naruto Shippuuden ] ( Sasukeftw )



33) Tobi [ Naruto Shippuuden ] ( ??? )



34) Tuxedo Mask [ Sailor Moon ] ( Cassiel )



35) Usagi Tsukino [ Sailor Moon ] ( Didi )




B) Specials:

S01) Ayami



S02) Bloody



S03) Kameno Kotopoulo



S04) Kami



S05) N8 the GR8



S06) Άννα



S07) Δήμητρα



S08) Ιόλη



S09) ???



S10) ???



S11) ???



S12) ???



Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 8:27 pm, 20 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
25) 06.06.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens (1) --]
[-- Φωτογράφοι:
KrizD, Sakura Syndrome, Speedgrapher, Wisdom --]
[-- Στατιστικά:
13 Cosplays & 15 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
3 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Amane Misa [ Death Note ] ( ??? )



02) Asuka Langley Soryu [ Neon Genesis Evangelion ] ( Mika Fuyutsuki )



03) Atsushi Sakurai [ Buck-Tick ] ( Ιωάννα )



04) Hisagi Shuuhei [ Bleach ] ( Flexxxy )



05) Misty a.k.a. Kasumi [ Pokemon ] ( Ελένη )



06) Portgas D. Ace [ One Piece ] ( Kretinos )



07) Sakura Haruno [ Naruto Shippuuden ] ( Ιωάννα )



08) Sanji [ One Piece ] ( Κώστας )



09) Sasori [ Naruto Shippuuden ] ( Dark Seraphim )



10) Uchiha Itachi [ Naruto Shippuuden ] ( Six Winged Angel )



11) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Λουκία )



12) Uchiha Sasuke [ Naruto Shippuuden ] ( Force_Impulse )



13) Uchiha Sasuke ( Akatsuki ) [ Naruto Shippuuden ] ( Asaph )




B) Specials:

S01) AyaNeko



S02) Bloody



S03) Didi



S04) Kami



S05) N8 the GR8



S06) Rita-drops



S07) Somnium_in_Tenebris



S08) Wabbit



S09) Δήμητρα



S10) Κωνσταντίνος



S11) Νεφέλη



S12) Νιόβη



S13) Στέλλα



S14) ???



S15) ???






ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
[-- Αριθμός Events: 11 --]
[-- Στατιστικά:
200 Cosplays & 58 Specials --]


01) 14.02.2007 / 21:00 – Ακυρωμένο Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Silver Dollar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Kappa , Tenshi --]
[-- Στατιστικά:
4 Cosplays--]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Kinomoto Sakura [ Cardcaptor Sakura ] ( Kappa )



02) Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( Χρήστος )



03) Uryu Ishida [ Bleach ] ( Tenshi )



04) Zetsu [ Naruto Shippuden ] ( Akasukekuro )




02) 20.12.2007 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation --]
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
10 Cosplays & 7 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Amane Misa [ Death Note ] ( Ελένη )



02) Brandon Heat [ Gungrave ] ( DJDragon )



03) Deidara [ Naruto Shippuuden ] ( Tenshi )



04) Hatake Kakashi [ Naruto ] ( I_am_Neji )



05) Konoha Ninja [ Naruto ] ( Αιμιλία )



06) Near [ Death Note ] ( Neutral Force )



07) Re-l Mayer [ Ergo Proxy ] ( Έφη )



08) Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Adventurer )



09) Sailor Chibi Moon [ Sailor Moon Supers ] ( Άννα Μαρία )



10) Tobi [ Naruto Shippuuden ] ( Akasukekuro )




B) Specials:

S01) AstartEnchantress



S02) Demi



S03) Mona Risa



S04) Somnium_in_Tenebris



S05) Videl



S06) Ζωή



S07) ???




03) 21.02.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , I_am_Neji , Sakura Syndrome --]
[-- Στατιστικά:
18 Cosplays & 2 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
2 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Abarai Renji [ Bleach ] ( Στέφανος )



02) Amane Misa [ Death Note ] ( Unionsagittarius )



03) Amane Misa [ Death Note ] ( Nefeli )



04) Annie Brighten [ Candy Candy ] ( Amphilyki )



05) Candice "Candy" White Ardlay [ Candy Candy ] ( Ελένη )



06) Hazuki a.k.a. Luna [ Tsukuyomi Moon Phase ] ( Mona Risa )



07) Hide Maejima [ Igano Kabamaru ] ( ??? )



08) Kakuzu [ Naruto Shippuuden ] ( Akasukekuro )



09) Ken Matsushiro [ Yakitate!! Japan ] ( Κώστας )



10) Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( Hitorinai Kokoro )



11) Mana [ Moi Dix Mois ] ( ??? )



12) Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( I_am_Neji )



13) Moon Kana [ Moon Kana ] ( Somnium_in_Tenebris )



14) Rangiku Matsumoto ( ChaosTheory )



15) Sanji [ One Piece ] ( NTG )



16) Sloth [ Full Metal Alchemist ] ( RB )



17) Soifon [ Bleach ] ( SakuSuki )



18) Zangetsu [ Bleach ] ( Tenshi )




B) Specials:

S01) Demi



S02) Kappa




04) 02.05.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , Anny_yachiru_chan , Aoshi , Kappa , Sakura Syndrome , SakuSuki , "Ανώνυμος" --]
[-- Στατιστικά:
20 Cosplays & 5 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Asuka Langley Soryu [ Neon Genesis Evangelion ] ( ChaosTheory )



02) Edward Elric [ Fullmetal Alchemist ] ( Tenshi )



03) Gracia Ul Naga Seiryuun ”the Serpent” [ Slayers ] ( Mona Risa )



04) Haruhi Suzumiya [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( Ampilyki )



05) Hatake Kakashi [ Naruto ] ( I_am_Neji )



06) Hiyori Sarugaki [ Bleach ] ( HinataRock )



07) Howard “Bandit” Keith [ Yu-Gi-Oh!: Duel Monsters ] ( Adventurer )



08) Itsuki Koizumi [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( Ianus )



09) Konan [ Naruto Shippuuden ] ( Ravenrockmind )



10) Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( Hitorinai Kokoro )



11) Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( Kappa )



12) Kyon [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( IlPalazzo )



13) Mikuru Asahina [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( Ελένη )



14) Ogichi [ Bleach ] ( NTG )



15) Sanji [ One Piece ] ( Θόδωρος )



16) Soifon [ Bleach ] ( SakuSuki )



17) Teru Mikami [ Death Note ] ( Akasukekuro )



18) Yachiru Kusajishi [ Bleach ] ( Anny_yachiru_chan )



19) Yoruichi Shihoin [ Bleach ] ( Unionsagittarius )



20) Yuki Nagato [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( Yuki.n )




B) Specials:

S01) MitHuNa



S02) Somnium_in_Tenebris



S03) Αναστάσης



S04) Γιώργος



S05) Χριστιάνα




05) 30.06.2008 / 20:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , Aoshi , Kappa , KuroiTsubasa , Sakura Syndrome , SakuSuki , Tenshi , "Ανώνυμος" --]
[-- Στατιστικά:
20 Cosplays & 4 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
2 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Amane Misa [ Death Note ] ( Χρύσα )



02) Amane Misa [ Death Note ] ( Somnium_in_Tenebris )



03) Daidouji Tomoyo [ Cardcaptor Sakura ] ( RB )



04) Elizabeth "Liz" Thompson [ Soul Eater ] ( Ravenrockmind )



05) Gaara [ Naruto ] ( NTG )



06) Inuyasha [ Inuyasha ] ( DJDragon )



07) Inuzuka Kiba [ Naruto ] ( Fullmetal Tsarlatanos )



08) Kinomoto Sakura [ Cardcaptor Sakura ] ( Kappa )



09) Kenji Harima [ School Rumble ] ( Me_loves_Neliel )



10) L [ Death Note ] ( Warui Hebi )



11) Lee Syaoran [ Cardcaptor Sakura ] ( KuroiTsubasa )



12) Light Yagami [ Death Note ] ( Θόδωρος )



13) Patricia "Patti" Thompson [ Soul Eater ] ( HinataRock )



14) Rock Lee [ Naruto ] ( Rock_Lee )



15) Tobi [ Naruto Shippuuden ] ( Akasukekuro )



16) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Mogdevil )



17) Uchiha Sasuke ( Sexy no Jutsu ) [ Naruto ] ( Hitorinai Kokoro )



18) Uzumaki Naruto [ Naruto ] ( I_am_Neji )



19) Yu Kanda [ D.Gray-Man ] ( Γιώργος )



20) Zabuza Momochi [ Naruto ] ( Αλέξανδρος )




B) Specials:

S01) Cash



S02) Mona Risa



S03) ???



S04) ???



Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 9:02 pm, 26 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
06) 03.10.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , Aoshi , Sakura Syndrome , Tenshi --]
[-- Στατιστικά:
6 Cosplays & 6 Specials --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) #17 [ Dragon Ball Z ] ( Adventurer )



02) Amane Misa [ Death Note ] ( Harileny )



03) Ogichi [ Bleach ] ( NTG )



04) Sagara Sanosuke [ Rurouni Kenshin ] ( Cassiel )



05) Sanji [ One Piece ] ( Θόδωρος )



06) Uzumaki Naruto [ Naruto ] ( I_am_Neji )




B) Specials:

S01) Christie Valentine



S02) Mona Risa



S03) Nefeli



S04) Somnium_in_Tenebris



S05) Videl



S06) Κατερίνα




07) 21.11.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , Aoshi , Sakura Syndrome --]
[-- Στατιστικά:
9 Cosplays & 2 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Dark Mousy [ DNAngel ] ( Cassiel )



02) Himura Kenshin [ Rurouni Kenshin ] ( DJDragon )



03) Kaname Kuran [ Vampire Knight ] ( Mogdevil )



04) Kyoya Ootori [ Ouran High School Host Club ] ( NTG )



05) Rei-l Mayer [ Ergo Proxy ] ( Έφη )



06) Ryuk [ Death Note ] ( ??? )



07) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Hiro / Αλέξανδρος )



08) Yuki Cross [ Vampire Knight ] ( Μάντα )



09) Zero Kiryu [ Vampire Knight ] ( I_am_Neji )




B) Specials:

S01) Mona Risa



S02) Somnium_in_Tenebris




08) 19.12.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , Aoshi , DJDragon , Orion , Sakura Syndrome --]
[-- Στατιστικά:
15 Cosplays & 7 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Amane Misa [ Death Note ] ( Videl )



02) Bulma [ Dragonball Z ] ( Orion )



03) Chrome Dokuro [ Katekyo Hitman Reborn! ] ( RB )



04) James a.k.a. Musashi [ Pokemon ] ( Adventurer )



05) Kagura Sohma [ Fruits Basket ] ( Κατερίνα )



06) Kenji Harima [ School Rumble ] ( DJDragon )



07) L [ Death Note ] ( NTG )



08) Lucy [ Elfen Lied ] ( Harileny )



09) Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( I_am_Neji )



10) Pokemaster Panos P [ Pokemon ] ( Cassiel )



11) Rio Umeda [ Hanazakari no Kimitachi e ] ( Sakura-chan )



12) Tao Ren [ Shaman King ] ( Kantoros )



13) Teru Mikami [ Death Note ] ( Akasukekuro )



14) Tobi [ Naruto Shippuuden ] ( Κατερίνα )



15) Uchiha Sasuke [ Naruto Shippuuden ] ( Mogdevil )




B) Specials:

S01) Jeena-san



S02) Mona Risa




S03 - S05) Ptomahawk, RCKiller & ???



S06) Somnium_in_Tenebris



S07) Μάντα




09) 13.02.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , Alex90 , DarcRose22 , Kantoros , Rogo , Sakura Syndrome --]
[-- Στατιστικά:
34 Cosplays & 12 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
5 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Aizen Sosuke [ Bleach ] ( Drakno )



02) Amane Misa [ Death Note ] ( DarcRose22 )



03) Death Scythe a.k.a Spirit [ Soul Eater ] ( Aoshi )



04) Death the Kid [ Soul Eater ] ( Γιώργος )



05) Deidara [ Naruto Shippuuden ] ( FunkyFish )



06) Ena Ayase [ Yotsuba&! ] ( ??? )



07) Hagane Kotetsu [ Naruto Shippuuden ] ( Christie Valentine )



08) Hatake Kakashi [ Naruto ] ( Harileny )



09) Hisagi Shuuhei [ Bleach ] ( ??? )



10) Jason [ Friday the 13th ] ( Metilo91 )



11) Johannes Krauser II [ Detroit Metal City ] ( MogDevil )



12) Kaname Kuran [ Vampire Knight ] ( Nightbreed Creative )



13) Konoha Kunoichi [ Naruto ] ( Nozomi )



14) Kuchiki Byakuya [ Bleach ] ( Στέφανος )



15) Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( Hitorinai Kokoro )



16) L [ Death Note ] ( Δημήτρης )



17) L [ Death Note ] ( Kuro-chan )



18) L [ Death Note ] ( Ravenrockmind )



19) Lucy [ Elfen Lied ] ( Orion )



20) Maka Albarn [ Soul Eater ] ( Anny_yachiru_chan )



21) Medusa [ Soul Eater ] ( SakuSuki )



22) Mist Ninja [ Naruto ] ( Osiris )



23) Portgas D. Ace [ One Piece ] ( Cassiel )



24) Sakura Haruno [ Naruto Shippuuden ] ( Alex90 )



25) Sanji [ One Piece ] ( NTG )



26) Sanji [ One Piece ] ( Στέφανος )



27) Shana [ Shakugan no Shana ] ( MitHuNa )



28) Sound Rogue Ninja [ Naruto ] ( Πέτρος )



29) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( MyDeadBrother )



30) Uzumaki Naruto [ Naruto ] ( Τζούλης )



31) Xemnas [ Kingdom Hearts 2 ] ( Etaru )



32) Yotsuba Koiwai [ Yotsuba&! ] ( ??? )



33) Yuki Cross [ Vampire Knight ] ( Nightbreed Creative )



34) Zaraki Kenpachi [ Bleach ] ( Kantoros )




B) Specials:

S01) Kinto



S02) Mona Risa



S03) Somnium_in_Tenebris



S04) Videl



S05) Μάντα



S06) Μαρία



S07) Φία



S08 - S09) Intzakos & Vazelino



S10) MrPixie



S11-S12) ???




10) 03.04.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , Alex90 , DarcRose22 , Hitorinai Kokoro , Nefeli , Rogo , Sakura Syndrome , Venom --]
[-- Στατιστικά:
23 Cosplays & 7 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Amane Misa [ Death Note ] ( Sakura )



02) Chrome Dokuro [ Katekyo Hitman Reborn! ] ( RB )



03) Ibu Shinji [ Prince of Tennis ] ( Camus )



04-05) Inuzuka Kiba & Akamaru[ Naruto ] ( Γιούλης & Τζούλης )



06) Kamiya Kaoru [ Rurouni Kenshin ] ( Hitorinai Kokoro )



07) Kankuro [ Naruto ] ( Christie Valentine )



08) Kaonashi [ Spirited Away ] ( DarcRose22 )



09) Kensei Muguruma [ Bleach ] ( Intzakos )



10) Konoha Ninja [ Naruto ] ( I_am_Neji )



11) Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( MitHuNa )



12) Light Yagami [ Death Note ] ( Laxanaemakos )



13) Miyako Shiba [ Bleach ] ( Wethrin )



14) “Red-Haired” Shanks [ One Piece ] ( Mogdevil )



15) Road Kamelot [ D.Gray-Man ] ( Alex90 )



16) Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Cassiel )



17) Ryu [ Street Fighter 4 ] ( Itadakimasu )



18) Temari [ Naruto Shippuden ] ( Harileny )



19) Tsunade [ Naruto ] ( Konart )



20) Tyki Mikk [ D.Gray-Man ] ( Zerro )



21) Uchiha Itachi [ Naruto Shippuuden ] ( Osiris )



22) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( MyDeadBrother )



23) V [ V for Vendetta ] ( Vazelino )




B) Specials:

S01) AnO!



S02) Blue Samurai



S03) Mona Risa



S04) Somnium_in_Tenebris



S05) Tomoko-hime



S06) Μάντα



S07) ???



Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 8:43 pm, 22 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
11) 12.06.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet
[-- Φωτογράφοι:
~*memole*~, Adventurer, Alex90, Cassiel, DarcRose22, Efi2408, Hitorinai Kokoro, Kantoros, Kappa, Kleidokrator, Ripperroolia, Sakura Syndrome, Γιώργος --]
[-- Στατιστικά:
41 Cosplays & 6 Specials --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]


Spoiler:
A) Cosplays:

01) Alucard [ Hellsing ] ( Kantoros )



02) Amane Misa [ Death Note ] ( Evil Angel )



03) Asura [ Soul Eater ] ( Zerro )



04) Britannia Soldier [ Code Geass ] ( Elvis )



05) C.C. [ Code Geass ] ( SakuSuki )



06) Dr. Franken Stein [ Soul Eater ] ( Randomness_Owns )



07) Euphemia li Britannia [ Code Geass ] ( RB )



08) Haruhi Suzumiya [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( Azukari )



09) Hatake Kakashi ( Sexy no Jutsu ) [ Naruto ] ( Harileny )



10) Higurashi Kagome [ Inuyasha ] ( Kaoku )



11) Hiruzen Sarutobi [ Naruto ] ( Adventurer )



12) Jason [ Friday the 13th ] ( NTG )



13) Kabuto Yakushi [ Naruto Shippuuden ] ( Tenshi )



14) Kallen Stadtfeld [ Code Geass ] ( Kappa )



15) Kamina [ Tengen Toppa Gurren Lagann ] ( Cassiel )



16) Kankuro [ Naruto ] ( Osiris )



17) Konan [ Naruto Shippuuden ] ( Nozomi )



18) L [ Death Note ] ( Παναγιώτης )



19) Lelouch Lamperouge [ Code Geass ] ( KuroiTsubasa)



20) Maka Albarn [ Soul Eater ] ( Jenna-san )



21) Mokona Modoki Larg [ XxxHolic ] ( Alex90 )



22) Mokona Modoki Soel [ Tsubasa: Reservoir Chronicle ] ( Ritsuka )



23) Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( Noitora )



24) Nara Shikamaru [ Naruto Shippuuden ] ( Lahanemakos )



25) Ogichi [ Bleach ] ( I_am_Neji )



26) Riku [ Kingdom Hearts 2 ] ( Konart )



27) Roya [ Kiba ] ( Anny_Yachiru_chan )



28) Sailor Mars [ Sailor Moon ] ( DarcRose22 )



29) Sakuya Kira [ Angel Sanctuary ] ( Kuro-chan )



30) Shirley Fenette [ Code Geass ] ( Sakura-chan )



31) Shirley Fenette [ Code Geass ] ( Unionsagittarius )



32-35) Shohoku High School Basketball Team [ Slam Dunk ] ( Kleidokrator, Matu-san, Namida & Xa0s )



36) Son Gohan [ Dragonball Z ] ( Gohanomaru )



37) Tifa Lockhart [ Final Fantasy 7: Advent Children ] ( ~*memole*~ )



38) Uchiha Itachi [ Naruto Shippuuden ] ( FunkyFish )



39) Uchiha Sasuke ( Sexy no Jutsu ) [ Naruto Shippuuden ] ( Christie Valentine )



40) Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( MyDeadBrother )



41) Winry Rockbell [ Fullmetal Alchemist ] ( Sunny Tempest )




B) Specials:

S01) Demi D



S02) Efi2408



S03) Etaru



S04) Mona Risa



S05) Somnium_in_Tenebris



S06) ???





ΕXTRA
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet
[-- Φωτογράφοι:
Προσωπικοί --]
[-- Στατιστικά:
18 Cosplays --]


Spoiler:
01) Edward Elric [ Fullmetal Alchemist ] ( Renya )



02) Godot [ Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations ] ( Monkey D. Luffy )



03) Hungary [ Hetalia: Axis Powers ] ( XxWhiteDragonxX )



04) Hyuga Neji [ Naruto Shippuuden ] ( Christie Valentine )



05) Konoha Ninja [ Naruto ] ( SuperGohanssj4 )



06) Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( MitHuNa )



07) Kurosaki Ichigo ( Vizard ) [ Bleach ] ( Adamsbankai )



08) L [ Death Note ] ( Christie Valentine )



09) L [ Death Note ] ( Kuro-chan )



10) L [ Death Note ] ( MoBoRoS )



11) Lucy [ Elfen Lied ] ( Somnium_in_Tenebris )



12) Mana [ Moi Dix Mois ] ( Kuro-chan )



13) Oni [ ΧΧΧ ] ( KabaMaroudis )



14) Ran Akoko [ Igano Kabamaru ] ( ~*memole*~ )



15) Ritsuka Aoyagi [ Loveless ] ( Kuro-chan )



16) Rue Ryuzaki a.k.a. Beyond Birthday [ Death Note: Another Note: The Los Angeles BB Murders ] ( Kuro-chan )



17) Uzumaki Naruto ( Sexy no Jutsu ) [ Naruto ] ( Harileny )



18) Yoite [ Nabari no Ou ] ( XxWhiteDragonxX )



Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 10:16 pm, 28 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
ΤΑ 6 ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ COSPLAY EVENTS ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


1η ΘΕΣΗ

A06) 09.03.2008 / 21:00 - Orde de Ciel & J-Music Greece Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Στατιστικά: 44 Cosplays & 20 Specials ( Σύνολο: 64 ) --]

2η ΘΕΣΗ

Θ11) 12.06.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Στατιστικά: 41 Cosplays & 6 Specials ( Σύνολο: 47 ) --]

3η ΘΕΣΗ

Α24) 25.04.2009 / 21:00 - Akai Panda Anime Cosplay Party (Dasein)
[-- Στατιστικά: 35 Cosplays & 12 Specials ( Σύνολο: 47 ) --]

4η ΘΕΣΗ

Θ09) 13.02.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Στατιστικά: 34 Cosplays & 12 Specials ( Σύνολο: 46 ) --]

5η ΘΕΣΗ

Α04) 17.11.2007 / 22:00 - 2nd J-Music Party (Bios)
[-- Στατιστικά: 21 Cosplays & 13 Specials ( Σύνολο: 34 ) --]

6η ΘΕΣΗ

Θ10) 03.04.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Στατιστικά: 23 Cosplays & 7 Specials ( Σύνολο: 30 ) --]





ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ



ΑΘΗΝΑ

26) 04.07.2009 / 21:00 - Akai Panda & Nozomi Ongaku Summer Farewell J-Music Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]





ΕΠΟΜΕΝA EVENTS



ΑΘΗΝΑ

27) 11.09.2009 / 20:00 - Le Ciel J-Rockin' Cosplay Comeback Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR --]

28) 12.09.2009 / 21:00 - Akai Panda Anime Cosplay Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]

29) 10.10.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

12) 25.09.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 11:39 pm, 8 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 19, 2009 12:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ COSPLAY



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Spoiler:
ΑΘΗΝΑ



01) 26.02.2006 / 18:00 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2006 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Συμμετοχές: 6 --]


Spoiler:
1η Θέση [ 35 ] : Reki [ Haibane Renmei ] ( Tomodachi )



2η Θέση [ 29 ] : Mr Satan [ Dragonball Z ] ( Powerboy )



3η Θέση [ 28 ] : Urd [ Ah! My Goddess ] ( Αλίκη )



4η Θέση [ 27 ] : Vincent Volaju [ Cowboy Bebop: Heaven's Door ] ( KabaMaroudis )



5η Θέση [ 24 ] : Protester [ Akira ] ( Γιάννης )




02) 18.02.2007 / 19:00 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2007 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Συμμετοχές: 13 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 46 ] : Revy [ Black Lagoon ] ( Αλίκη )



2η Θέση [ 28 ] : Sachiel [ Neon Genesis Evangelion ] ( Six Winged Angel )



3η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 20 ] : Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Ertai )



3η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 20 ] : Ichihara Yuuko [ xXx HoliC ] ( Tomodachi )



5η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 14 ] : Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( Missing_Score )



5η Θέση ( Ισοβαθμία) [ 14 ] : Hatake Kakashi [ Naruto ] ( Powerboy )




03) 19.06.2007 / 21:00 - 1st J-Music Party (Bios)
[-- Συμμετοχές: 6 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 34 ] : L [ Death Note ] ( L )



2η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 32 ] : Orochimaru [ Naruto ] ( Shin )



2η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 32 ] : Reki [ Haibane Renmei ] ( Tomodachi )



4η Θέση [ 24 ] : KabaΜaroudis



5η Θέση [ 22 ] : Gunslinger Girl




04) 17.11.2007 / 22:00 - 2nd J-Music Party (Bios)
[-- Συμμετοχές: 34 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 24 ] : Kisuke Urahara [ Bleach ] ( Κώστας )



2η Θέση [ 20 ] : Belial a.k.a. Mad Hatter [ Angel Sanctuary ] ( Μυρτώ )



3η Θέση [ 16 ] : Amane Misa [ Death Note ] ( ??? )



4η Θέση [ 14 ] : Urashima Haruka [ Love Hina ] ( Tomodachi )



5η Θέση [ 13 ] : Shinichi “Shin” Okazaki [ Nana ] ( Agent Cooper )




05) 09.03.2008 / 18:30 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2008 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Συμμετοχές: 23 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 37 ] : Captain Harlock [ Captain Harlock ] ( Vasilisk )



2η Θέση [ 30 ] : Aburame Shino [ Naruto ] ( Dark Seraphim )



3η Θέση [ 17 ] : Commander Amarao [ FLCL ] ( Vetus )



4η Θέση [ 15 ] : Nico Robin [ One Piece ] ( Evelinxouz )



5η Θέση [ 13 ] : Balalaika [ Black Lagoon ] ( Tomodachi )




06) 09.03.2008 / 21:00 - Orde de Ciel & J-Music Greece Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Συμμετοχές: 50 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 20 ] : Gaara [ Naruto ] ( Freaking Candy Freak )



2η Θέση [ 18 ] : Haruhi Suzumiya [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( xRosiex )



3η Θέση [ 13 ] : Alucard [ Hellsing ] ( MoBoRoS )



4η Θέση [ 11 ] : Edward Elric [ Fullmetal Alchemist ] ( Μυρτώ )



5η Θέση [ 08 ] : Ulquiorra Schiffer [ Bleach ] ( Room302 )




07) 12.04.2008 / 21:00 - 3rd J-Music Party (Bios)
[-- Συμμετοχές: 8 --]

Spoiler:
1η Θέση (Ισοβαθμία) [ 32 ] : Rinoa Heartily [ Final Fantasy VIII ] ( Ayami )



1η Θέση (Ισοβαθμία) [ 32 ] : Ryuk [ Death Note ] ( Bloody )



3η Θέση [ 16 ] : Walter C. Dornez [ Hellsing ] ( MoBoRoS )



4η Θέση [ 13 ] : Didi



5η Θέση [ 11 ] : George Koizumi [ Paradise Kiss ] ( Μιχάλης )




08) 20.04.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Anime Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Συμμετοχές: 13 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 30 ] : Mazinger Z [ Mazinger Z ] ( Six Winged Angel )



2η Θέση [ 27 ] : Tsunade [ Naruto ] ( Ιωάννα )



3η Θέση [ 24 ] : Amane Misa [ Death Note ] ( Κρίστη )



4η Θέση [ 12 ] : Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Άρτι )



5η Θέση [ 09 ] : Dragonbunny




09) 17.05.2008 / 20:00 - Orde de Ciel Anime & Sakura Syndrome Ultimate Japanese Music Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Συμμετοχές: 16 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 21 ] : Renji Hiiragi [ Night Wizard ] ( Speedgrapher )



2η Θέση (Ισοβαθμία) [ 15 ] : Jessie [ Pokemon ] ( Saber Rider )



2η Θέση (Ισοβαθμία) [ 15 ] : Mihael Keehl a.k.a. Mello [ Death Note ] ( ??? )



4η Θέση [ 14 ] : Somnium_in_Tenebris



5η Θέση [ 13 ] : Rinoa Heartily [ Final Fantasy VIII ] ( Ayami )




10) 07.06.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Συμμετοχές: 17 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 25 ] : L [ Death Note ] ( Freaking Candy Freak )



2η Θέση [ 19 ] : Buggy the Clown [ One Piece ] ( ??? )



3η Θέση [ 15 ] : Rikku [ Kingdom Hearts ] ( Ayami )



4η Θέση [ 13 ] : Light Yagami [ Death Note ] ( MoBoRoS )



5η Θέση [ 11 ] : Lucy [ Elfen Lied ] ( Evil Lolita )





11) 26.07.2008 / 17:00 - Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Marathon (Καβάτζα)

[-- Συμμετοχές: 25 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 22 ] : Kairi [ Kingdom Hearts ] ( Ayami )



2η Θέση (Ισοβαθμία) [ 12 ] : Chi [ Chobits ] ( Didi )



2η Θέση (Ισοβαθμία) [ 12 ] : Nurse [ Silent Hill: Origins ] ( Tomodachi )



4η Θέση [ 11 ] : Masami Eiri [ Serial Experiments Lain ] ( Zauk[Lain] )



5η Θέση (Ισοβαθμία) [ 06 ] : Cossette d' Auvergne [ Le Portrait de Petit Cossette ] ( Dragonbunny )



5η Θέση (Ισοβαθμία) [ 06 ] : Sugizo [ Luna Sea ] ( Raven )





12) 06.09.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Party (Καβάτζα)

[-- Συμμετοχές: 21 --]

Spoiler:
1η Θέση (Ισοβαθμία) [ 18 ] : Medusa [ Soul Eater ] ( Ιωάννα )



1η Θέση (Ισοβαθμία) [ 18 ] : Sephiroth [ Final Fantasy VII ] ( Room302 )



3η Θέση [ 11 ] : Death the Kid [ Soul Eater ] ( MoBoRoS )



4η Θέση [ 08 ] : L [ Death Note ] ( Kami )



5η Θέση (Ισοβαθμία) [ 07 ] : Kuchiki Byakuya [ Bleach ] ( Zeph1r0s )



5η Θέση (Ισοβαθμία) [ 07 ] : Tseng [ Final Fantasy VII: Crisis Core ] ( Keru )





13) 10.10.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Cosplay Party (Underworld)

[-- Συμμετοχές: 28 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 17 ] : Hatake Kakashi [ Naruto ] ( MoBoRoS )



2η Θέση [ 15 ] : Near [ Death Note ] ( Γιώργος )



3η Θέση [ 10 ] : Integra Wingates Fairbrook Hellsing [ Hellsing ] ( Glastenen )



4η Θέση [ 08 ] : Lenalee Lee [ D.Gray-man ] ( Didi )



5η Θέση [ 07 ] : Lust [ Fullmetal Alchemist ] ( Countess Bathory )





14) 25.10.2008 / 20:00 - Orde de Ciel Cosplay Party at Comics Day (Bios)

[-- Συμμετοχές: 13 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 21 ] : Alucard [ Hellsing ] ( MoBoRoS )



2η Θέση [ 16 ] : Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Samu-ryan )



3η Θέση [ 14 ] : Nami [ One Piece ] ( Marilou )



4η Θέση [ 13 ] : Yu Kanda [ D.Gray-Man ] ( Estorial )



5η Θέση [ 08 ] : Allen Walker [ D.Gray-man ] ( Nikmer )





15) 10.11.2008 / 12:00 - Αφιέρωμα Cosplay εκπομπής “Οξυγόνο” της ΕΤ3 (Second Skin)

[-- Συμμετοχές: 8 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 29 ] : Ryuk [ Death Note ] ( Bloody )



2η Θέση [ 23 ] : Gaara [ Naruto ] ( Freaking Candy Freak )



3η Θέση [ 18 ] : Nyu [ Elfen Lied ] ( ??? )



4η Θέση [ 15 ] : Belial a.k.a. Mad Hatter [ Angel Sanctuary ] ( Μυρτώ )



5η Θέση (Ισοβαθμία) [ 03 ] : Shinichi “Shin” Okazaki [ Nana ] ( ??? )



5η Θέση (Ισοβαθμία) [ 03 ] : Λίλη





16) 14.11.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Cosplay Party (Underworld Genesis)

[-- Συμμετοχές: 29 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 16 ] : Kimura [ Azumanga Daioh ] ( Namida )



2η Θέση (Ισοβαθμία) [ 10 ] : Ghost [ Fatal Frame 2: Crimson Butterfly ] ( Evil Lolita )



2η Θέση (Ισοβαθμία) [ 10 ] : Naota Nandaba [ FLCL ] ( Zauk[Lain] )



4η Θέση (Ισοβαθμία) [ 08 ] : Chi [ Chobits ] ( Poetic Tragedy )



4η Θέση (Ισοβαθμία) [ 08 ] : Teru Mikami [ Death Note ] ( MoBoRoS )





17) 19.12.2008 / 21:00 - Le Ciel Final Fantasy Themed Cosplay Party (Underworld Genesis)

[-- Συμμετοχές: 12 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 23 ] : Vincent Valentine [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( MoBoRoS )



2η Θέση [ 16 ] : Cloud Strife [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Jimmy DM )



3η Θέση [ 12 ] : Zack Fair [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Flexxxy )



4η Θέση [ 09 ] : Reno [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Spitfire )



5η Θέση (Ισοβαθμία) [ 07 ] : Tifa Lockhart [ Final Fantasy VII: Advent Children ] ( Sarcana )



5η Θέση (Ισοβαθμία) [ 07 ] : Yuna [ Final Fantasy X ] ( Aurora )





18) 16.01.2009 / 19:00 - Le Ciel Silent Hill Themed Cosplay Party (Underworld Genesis)

[-- Συμμετοχές: 7 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 25 ] : Pyramid Head [ Silent Hill 2 ] ( Room302 )



2η Θέση [ 19 ] : Dahlia Gillespie [ Silent Hill ] ( Tomodachi )



3η Θέση [ 18 ] : Nurse [ Silent Hill 2 ] ( Sarcana )



4η Θέση (Ισοβαθμία) [ 11 ] : Nurse [ Silent Hill 3 ] ( Evil Lolita )



4η Θέση (Ισοβαθμία) [ 11 ] : Nurse [ Silent Hill: Origins ] ( Κάτια )





19) 31.01.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Dasein)

[-- Συμμετοχές: 5 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 26 ] : Belial a.k.a. Mad Hatter [ Angel Sanctuary ] ( Glastenen )



2η Θέση [ 20 ] : Xigbar [ Kingdom Hearts 2 ] ( Mona Risa )



3η Θέση [ 17 ] : Somnium_in_Tenebris



4η Θέση [ 14 ] : Didi



5η Θέση [ 13 ] : Ayami





20) 22.02.2009 / 22:00 - Le Ciel Cosplay Party (Roi Mat Rock Club)

[-- Συμμετοχές: 26 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 13 ] : Sarutobi Asuma [ Naruto Shippuuden ] ( Xander )



2η Θέση (Ισοβαθμία) [ 11 ] : Lucy [ Elfen Lied ] ( Evil Lolita )



2η Θέση (Ισοβαθμία) [ 11 ] : Lucy [ Elfen Lied ] ( Αφροδίτη )



2η Θέση (Ισοβαθμία) [ 11 ] : Rena Ryuugu [ Higurashi no Naku Koro Ni ] ( Tomodachi )



5η Θέση [ 09 ] : Blind Woman [ Fatal Frame 3: The Tormented ] ( Countess Bathory )





21) 01.03.2009 / 18:30 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2009 (Πλατεία Συντάγματος)

[-- Συμμετοχές: 16 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 10 ] : Genya Arikado [ Castlevania: Aria of Sorrow ] ( The Tragic Prince )



2η Θέση [ 9 ] : Kyouraku Shunsui [ Bleach ] ( Xa0s )



3η Θέση [ 8 ] : Ash Ketchum [ Pokemon ] ( Namida )



4η Θέση [ 7 ] : The.flame.alchemist



5η Θέση [ 6 ] : Apia





22) 01.03.2009 / 22:00 - Le Ciel Masquerade Special (Roi Mat Rock Club)

[-- Συμμετοχές: 21 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 10 ] : Dr. Franken Stein [ Soul Eater ] ( MoBoRoS )



2η Θέση [ 9 ] : Harley Queen [ Batman ] ( Hw-Sweet Lady With A Tiger-tail )



3η Θέση [ 8 ] : Joker [ Batman ] ( Γιώργος )



4η Θέση [ 7 ] : Evil Lolita



5η Θέση [ 6 ] : Mika Fuyutsuki





23) 21.03.2009 / 21:00 - Speedgrapher & KrizD Tanjyoubi no Ichiban Special (Dasein)

[-- Συμμετοχές: 6 --]

Spoiler:
1η Θέση [ 10 ] : Mana [ Moi Dix Mois ] ( Constantine )



2η Θέση [ 9 ] : Mika Fuyutsuki



3η Θέση [ 8 ] : Flexxxy



4η Θέση [ 7 ] : Didi



5η Θέση [ 6 ] : Kanon Wakeshima [ Kanon Wakeshima ] ( Ιόλη )






ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



01) 14.02.2007 / 21:00 – Ακυρωμένο Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Silver Dollar)
[-- Συμμετοχές: 4 --]


Spoiler:
1η Θέση [ 44 ] : Uryu Ishida [ Bleach ] ( Tenshi )



2η Θέση [ 40 ] : Zetsu [ Naruto Shippuden ] ( Akasuke Kuro )



3η Θέση [ 36 ] : Kinomoto Sakura [ Cardcaptor Sakura ] ( Kappa )



4η Θέση [ 34 ] : Monkey D. Luffy [ One Piece ] ( Χρήστος )




02) 20.12.2007 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Συμμετοχές: 17 --]


Spoiler:
1η Θέση [ 31 ] : Tobi [ Naruto Shippuuden ] ( Akasuke Kuro )



2η Θέση [ 29 ] : Deidara [ Naruto Shippuuden ] ( Tenshi )



3η Θέση [ 17 ] : Demi



4η Θέση [ 16 ] : Sailor Chibi Moon [ Sailor Moon Supers ] ( Άννα Μαρία )



5η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 14 ] : Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Adventurer )



5η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 14 ] : Amane Misa [ Death Note ] ( Ελένη )




03) 21.02.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Συμμετοχές: 18 --]


Spoiler:
1η Θέση [ 25 ] : Soifon [ Bleach ] ( SakuSuki )



2η Θέση [ 17 ] : Hazuki a.k.a. Luna [ Tsukuyomi Moon Phase ] ( Mona Risa )



3η Θέση [ 15 ] : Rangiku Matsumoto ( ChaosTheory )



4η Θέση [ 13 ] : Abarai Renji [ Bleach ] ( Στέφανος )



5η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 12 ] : Moon Kana [ Moon Kana ] ( Somnium_in_Tenebris )



5η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 12 ] : Candice "Candy" White Ardlay [ Candy Candy ] ( Ελένη )




04) 02.05.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Συμμετοχές: 25 --]


Spoiler:
1η Θέση [ 33 ] : Yachiru Kusajishi [ Bleach ] ( Anny_yachiru_chan )



2η Θέση [ 27 ] : Asuka Langley Soryu [ Neon Genesis Evangelion ] ( ChaosTheory )



3η Θέση [ 17 ] : Soifon [ Bleach ] ( SakuSuki )



4η Θέση [ 13 ] : Yoruichi Shihoin [ Bleach ] ( Unionsagittarius )



5η Θέση [ 12 ] : Edward Elric [ Fullmetal Alchemist ] ( Tenshi )




05) 30.06.2008 / 20:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Συμμετοχές: 24 --]


Spoiler:
1η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 21 ] : Inuzuka Kiba [ Naruto ] ( Fullmetal Tsarlatanos )



1η Θέση ( Ίσοβαθμία ) [ 21 ] : Uzumaki Naruto [ Naruto ] ( I_am_Neji )



3η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 15 ] : Zabuza Momochi [ Naruto ] ( Αλέξανδρος )



3η Θέση ( Ισοβαθμία ) [ 15 ] : Yu Kanda [ D.Gray-Man ] ( Γιώργος )



5η Θέση [ 14 ] : Rock Lee [ Naruto ] ( Rock_Lee )




06) 03.10.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Συμμετοχές: 12--]

Spoiler:
1η Θέση [ 32 ] : Sagara Sanosuke [ Rurouni Kenshin ] ( Cassiel )



2η Θέση [ 31 ] : Ogichi [ Bleach ] ( NTG )



3η Θέση [ 18 ] : Uzumaki Naruto [ Naruto ] ( I_am_Neji )



4η Θέση [ 11 ] : #17 [ Dragon Ball Z ] ( Adventurer )



5η Θέση [ 08 ] : Somnium In Tenebris




07) 21.11.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Συμμετοχές: 11--]

Spoiler:
1η Θέση (Ισοβαθμία) [ 24 ] : Zero Kiryu [ Vampire Knight ] ( I_am_Neji )



1η Θέση (Ισοβαθμία) [ 24 ] : Kaname Kuran [ Vampire Knight ] ( Mogdevil )



3η Θέση [ 21 ] : Himura Kenshin [ Rurouni Kenshin ] ( DJDragon )



4η Θέση [ 20 ] : Uchiha Sasuke [ Naruto ] ( Hiro / Αλέξανδρος )



5η Θέση [ 14 ] : Dark Mousy [ DNAngel ] ( Cassiel )




08) 19.12.2008 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Συμμετοχές: 21--]

Spoiler:
1η Θέση [ 20 ] : James [ Pokemon ] ( Adventurer )



2η Θέση [ 17 ] : Uchiha Sasuke [ Naruto Shippuuden ] ( Mogdevil )



3η Θέση [ 16 ] : Tao Ren [ Shaman King ] ( Kantoros )



4η Θέση [ 12 ] : Tobi [ Naruto Shippuuden ] ( Κατερίνα )



5η Θέση [ 10 ] : Kenji Harima [ School Rumble ] ( DJDragon )




09) 13.02.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Συμμετοχές: 46--]

Spoiler:
1η Θέση [ 28 ] : Portgas D. Ace [ One Piece ] ( Cassiel )



2η Θέση [ 23 ] : Hagane Kotetsu [ Naruto Shippuuden ] ( Christie Valentine )



3η Θέση [ 17 ] : Medusa [ Soul Eater ] ( SakuSuki )



4η Θέση [ 14 ] : Maka Albarn [ Soul Eater ] ( Anny_yachiru_chan )



5η Θέση [ 11 ] : Hatake Kakashi [ Naruto ] ( Harileny )




10) 03.04.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Συμμετοχές: 30--]

Spoiler:
1η Θέση [ 30 ] : Kankuro [ Naruto ] ( Christie Valentine )



2η Θέση [ 27 ] : Roronoa Zoro [ One Piece ] ( Cassiel )[/u]



3η Θέση [ 26 ] : Temari [ Naruto Shippuden ] ( Harileny )



4η Θέση [ 10 ] : Inuzuka Kiba & Akamaru [ Naruto ] ( Γιούλης & Τζούλης )



5η Θέση [ 08 ] : Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( MitHuNa )






EXTRA
[-- Συμμετοχές: 18--]


Spoiler:
1η Θέση [ 10 ] : Kuchiki Rukia [ Bleach ] ( MitHuNa )



2η Θέση [ 9 ] : L [ Death Note ] ( MoBoRoS )



3η Θέση [ 8 ] : Hungary [ Hetalia: Axis Powers ] ( XxWhiteDragonxX )



4η Θέση [ 7 ] : Yoite [ Nabari no Ou ] ( XxWhiteDragonxX )



5η Θέση [ 6 ] : Uzumaki Naruto ( Sexy no Jutsu ) [ Naruto ] ( Harileny )






ΟΔΗΓΙΕΣ


1) Απαγορεύεται ή “πολλαπλή” ψηφοφορία διαμέσου χρήσης πολλαπλών λογαριασμών και η επανειλημμένη ψηφοφορία ανάμεσα στα δύο fora που υπάρχει το παρόν θέμα. Με απλά λόγια ψηφίζετε μία φορά, και μόνο σε ένα από τα δύο fora. Επίσης απαγορεύεται η επιλογή cosplay πού έχει κάνει το άτομο που ψηφίζει, από το ίδιο. Με απλά λόγια δεν ψηφίζουμε τους εαυτούς μας.

2) Ο τρόπος ψηφοφορίας είναι ο ακόλουθος. Ζητείτε να επιλέξετε συνολικά τα 5 καλύτερα για σας cosplays ανά event κατά σειρά προτίμησης από την κατηγορία Cosplays και την κατηγορία Specials χωρίς την υπάρχουσα διάκριση που έχει γίνει στο θέμα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τουλάχιστον 5 cosplays συνολικά σε κάποιο από τα events, επιλέγετε πάλι κατά σειρά προτίμησης από τα όσα υπάρχοντα. Αν δεν υπάρχει καν κατηγορία Specials σε κάποιο event, προφανώς επιλέγετε μόνο από τα υπάρχοντα της κατηγορίας Cosplays . Σε τελική ανάλυση δηλαδή, θα πρέπει να έχετε επιλέξει ( αν το επιτρέπει το πλήθος των συνολικά υπαρχόντων cosplays ) συνολικά 5 άτομα ανά event κατά σειρά προτίμησης. Επιλογή λιγότερων των 5 ατόμων ανά περίπτωση, ενώ υπάρχει διαθέσιμος αριθμός cosplays ακυρώνει την ψηφοφορία του ατόμου. Κάθε επιλογή σας παίρνει κατά σειρά προτίμησης τους πόντους που της αντιστοιχούν, αρχίζοντας από το 10 για την 1η σας επιλογή και φτάνοντας ως το 6 για την 5η σας επιλογή. Το σύνολο των πόντων που κατάφερε να συγκεντρώσει το κάθε cosplay ανά event θα καθορίσει και την πιθανή θέση του στη τελική “νικητήρια πεντάδα” του αντίστοιχου event.

3) Ο τρόπος διατύπωσης των ψήφων είναι ο ακόλουθος. Για παράδειγμα η επιλογή των τριών πρώτων cosplays της κατηγορίας Cosplays και των δύο πρώτων cosplays της κατηγορίας Specials του 2ου event της Αθήνας θα γραφόταν ως εξής:

Α02 ( C01 , C02 , C03 , S01 , S02 )

To “A” δηλώνει την “Αθήνα”, το “02” τον αριθμό του event και τα “( C01 , C02 , C03 , S01 , S02 )” τα επιλεγμένα cosplays κατά σειρά προτίμησης αρχίζοντας από το αγαπημένο σας ( “C01” στο παράδειγμα δηλαδή ) με τα υπόλοιπα τέσσερα να ακολουθούν, όπου τα “C” / ”S” δηλώνουν την κατηγορία “Cosplays” / ”Specials” αντίστοιχα.

Ο αντίστοιχος τρόπος γραφής της Θεσσαλονίκης θα ήταν ο ακόλουθος σε αυτή την περίπτωση:

Θ01 ( C01 , C02 , C03 , S01 , S02 )

Θα παρατεθεί έτοιμη η φόρμα συμπλήρωσης με βάση τα υπαρκτά τμήματα και αριθμούς cosplays ανά event για αποφυγή λαθών

4) Διορία για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο 5ο μέρος της διαδικασίας της ψηφοφορίας όταν αυτό ανακοινωθεί, ορίζονται οι 2 εβδομάδες. Με άλλα λόγια το 5ο μέρος της ψηφοφορίας θα λήξει δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του. Υπεύθυνος για το συμμάζεμα των ψήφων μετά την λήξη της προθεσμίας και την μετέπειτα δημιουργία των “Top 5” ανά event ορίζεται ο Adventurer που προθυμοποιήθηκε να το αναλάβει.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cassiel στις Τετ Αύγ 26, 2009 11:41 pm, 2 φορές συνολικά

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
utsutsu
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2009 1:18 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 29 Φεβ 04 Δημοσιεύσεις: 1762 Τόπος: Αθήνα
Υπέροχο topic!!!!
Φοβερή δουλειά και με πολύ μεράκι. Μπράβο Casssiel
Σε ευχαριστω για τα σχόλια σου και ήταν ευχαρίστηση μου να βοηθήσω έστω και λίγο (πλακα έκανα για το "φοβερός φωτογράφος" ρε hahaha.Μη τα βλέπει και ο Speedgrapher και κράζει Laughing ).
Ελπίζω σε μεγάλη ανταπόκριση και διάρκεια στο χρόνο

_________________
https://soundcloud.com/pressure-spirals/tracks
https://www.pressure-spirals.club/
http://pressuridion.blogspot.com/

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
[Aoshi]
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2009 1:46 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Lock Machine::
::Moderator::<br>::Lock Machine::

Συμμετέχει από: 14 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 1811 Τόπος: Thessaloniki@Greece.EU
Μπραβο Cassielουλη για το θεμα! Πολυ περιεκτικο και με μεγαλη ακριβεια.
Το οτι εκανες κατι τετοιο τιμα σε μεγαλο βαθμο τους ελληνες cosplayers. Επιτελους εχουμε μια database για τα cosplay, και φυσικα σε ευχαριστω για τα σχολια.

Εχω ενα μικροοοο παραπονο ομως. Υπηρχαν καποια παιδια οπως πχ ο Γιουλης και ο Τζουλης που εκαναν cosplay Kiba & Akamaru στο προσφατο cosplay 03/04/09. Σε ολα τα προηγουμενα εβαλαν απλα μια bandana, εβαψαν το προσωπο τους, και συγνωμη που επεμβαινω στην κριση σου, αλλα αυτο δεν θεωρειται cosplay.

_________________

The answer lies in a place with a view.
Technology Corner
Γενικοι Κανονες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Αριθμός
Cassiel
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2009 2:10 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
Thanks ^-^.A utsutsu εγώ δεν πέρνω τα λόγια μου πίσω Razz. Καταλαβαίνω επίσης πως το εννοείς Aoshi, αλλά βασικό κριτίριο του θέματος όταν το ξεκίνησα ήταν ένα. -ΟΧΙ διακρίσεις-.Προφανώς ο καθένας έχει την ικανότητα να δει και μόνος του τι είναι απλό,καλό,καλύτερο,τέλειο,θεϊκό κ.τ.λ. και αν θέλει να κρίνει και με τις ψήφους του. Εγώ όμως σε καμία περίπτωση δεν θα παραλείψω καμία περίπτωση, όσο απλοϊκή και να είναι. Δεν κρίνω.Απλός παραθέτω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πληρότητα μπορώ ότι υπάρχει.Η παράλειψη ακόμα και των απλών περιπτώσεων για μένα θα ήταν απίστευτη ατέλεια στην πληρότητα του θέματος και προσβολή και στα ίδια τα άτομα που -εστω- προσπάθησαν κάτι όσο απλό και να ήταν.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

_________________

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude


Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2009 4:04 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
Κατάρχας μπορώ να πω τα συγχαρητήρια μου για το cosplay section μαμούθ, που δημιούργησε ο φιλτατός Cassiel. Επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω για τα καλά και ευχαριστήρια του λόγια.

Με την σειρά μου χωρίς κανέναν δισταγμό του πάσσαρα τις φωτογραφίες για να μπορεί να δυναμώσει τον τομέα του Ελληνικού Cosplaying και γιαυτό του βγάζω το καπέλο μου με τα 1000 για την ιδέα που έφερε στην επιφάνεια μαζί με τον Adventurer...

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fusion
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 21, 2009 4:15 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 897
lol, γέλασα...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 5
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης