Το ξέρατε ότι susume σημαίνει συμβουλή;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    ANiME Συζητήσεις    Kaiba
GT4md
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 5:01 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 18 Ιούλ 07 Δημοσιεύσεις: 2525 Τώρα Βλέπω: OnePiece, Urusei Yatsura, Bleach, Dream Eater Merry
Ένα ψυχεδελικό θρίλερ με σχέδιο που δείχνει να απευθύνεται σε πολύ μικρές ηλικίες αλλά... είναι Anime με "ενήλικο" περιεχόμενο που στοχεύει στα συναισθήματα και την ηθική του θεατή. Αποτελείται απο 12 επισόδια (quick view).



Τι είναι οι αναμνήσεις? Ψυχές? Πνεύματα? Βρισκόμαστε σε ένα μέλλον όπου οι αναμνήσεις μπορούν να μετατραπούν σε δεδομένα και να αποθηκευτούν. Ακόμα και αν το σώμα πεθάνει οι αναμνήσεις μπορούν να μεταφερθούν σε ένα άλλο. Οι άνθρωποι μπορούν πλέων να επεξεργαστούν τις αναμνήσεις τους, διαγράφοντας τις άσχημες και φορτώνοντας χαρούμενες, έναντι χρημάτων. Σε αυτό τον κόσμο όπου κυριαρχεί η σκοτεινή πλευρά της τεχνολογίας πρωταγωνιστής είναι ο Kaiba. O Kaiba ταξιδεύει από πλανήτη σε πλανήτη, με διαφορετικό σώμα, χωρίς να έχει δικές του αναμνήσεις. Μαζι του έχει πάντα ένα μενταγιόν με την φωτογραφία μιάς κοπέλας.

http://www.animeplanet.gr/894_kaiba.html
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5673


http://www.youtube.com/watch?v=EVmQqyqyYOw


Είναι δράμα Razz

_________________

I'm Everything and Nothing. The Reality Refuse my Existence. I am a DRAGON
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
noname
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 5:51 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
είναι αρκετά ασυνήθιστο και βλέπετε εύκολα (καμία σχέση με το mononoke που το έχω κάνει drop 2 φορές δλδ Razz) ... To είδα σε μία μέρα και πάνω στον ενθουσιάμο μου το έβαλα 10 παρά τις τρύπες και το τέλος ...ένα 9 θα ήταν ποίο σωστή βαθμολογία Razz tspa ...

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ami
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 7:55 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
:: Digi-m0d ::
::Moderator::<br>:: Digi-m0d ::

Συμμετέχει από: 25 Φεβ 08 Δημοσιεύσεις: 657 Τόπος: up up up <3 Τώρα Βλέπω: a bad bad boy.
Ήταν ποοοοοοοοολύ καλό anime και για όποιον αντέξει φυσικά...! Μια πολύ καλά δομηνένη ιστορία αγάπης η οποία σταδιακά αποκαλύπτεται, με καλοσχηματισμένους χαρακτήρες και μια γερή δόση σουρρεαλισμού...
Το animation ξεφεύγει πολύ από τα κλασσικά ιαπωνικά πρότυπα... θα έλεγα ότι στρέφεται πιο πολύ στα ευρωπαϊκά... Αν και φαινομενικά απλουστευμένο -''παιδικό'' το σχέδιο, είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο και κατά έναν ασυνείδητο (και ασυνήθιστο) τρόπο κατανοητό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ταυτόχρονη και σταθερή παρουσία ενός ερωτισμού είτε σε σκηνές είτε στον σχεδιασμό είτε στους χαρακτήρες... το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με το όλο concept του... ''παιδικoύ'' animation!!!

_________________

[ m A k e A R T , n O T w A R ] | [ AP Forums: Γενικοί Κανόνες ]
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kain
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 14, 2009 11:04 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Το οτι το θέμα που υπάρχει για μια τέτοια αλληγορία έχει μόνο 3 απαντήσεις, πιστεύω λέει πολλά για το πού οδεύουμε. Πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι, και είναι πραγματικά κρίμα που δεν είναι πιο γνωστό.

Οι κόσμοι που βλέπουμε είναι πραγματικά απίστευτοι. Σε κάποια σημεία μου θύμισαν το βιβλίο "Ο μικρός πρίγκιπας". Ο Kaiba είναι μια τραγική φιγούρα, ψάχνοντας σε όλη τη σειρά να μάθει για το παρελθόν του και για την κοπέλα που κουβαλάει πάντα μαζί του τη φωτογραφία της, αν και όσο περισσότερα μαθαίνει τόσο μεγαλώνουν και οι αμφιβολίες για την ταυτότητά του. Παρόλο που το σχέδιο είναι παιδικό, ο κόσμος του Kaiba είναι πολύ σκληρός. Φίλοι γίνονται εχθροί, πόλεμοι και διαχωρισμός του λαού σε τάξεις είναι συνηθισμένα κάτω από το ζυγό ενός αδιάφορου αυτοκράτορα, και η αξία της ανθρώπινης ζωής να έχει εκμηδενιστεί, με τη μεταφορά σε ένα άλλο σώμα να θεωρείται δεδομένη. Θάνατος, πόλεμος και προδοσία, με σχέδιο από το χθες. Και αυτό ακριβώς το σχέδιο είναι που το κάνει ακόμη πιο σκληρό, πιο δύσκολο να το παρακολουθήσει κανείς. Άλλο να βλέπεις δύο ρεαλιστικούς χαρακτήρες να σκοτώνονται, και άλλο να βλέπεις ανθρωπάκια που μοιάζουν να ξεπήδησαν από το Astro Boy.
Μπορεί να τα είπα όλα λίγο μπερδεμένα, αλλά είναι φυσιολογικό καθώς και η σειρά αυτή είναι λίγο μπερδεμένη σε κάποια σημεία. Συχνά δεν θα καταλαβαίνετε τι συμβαίνει, παρά μόνο στο τέλος του επεισοδίου ή και ολόκληρης της σειράς, ίσως μάλιστα με ένα στιγμιαίο σοκ από τη συνειδητοποίηση της σκληρότητας των ιστοριών.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για πολύ ώριμη σειρά, που έχει πάρα πολλά να μας πει. Δώσ'τε της μια ευκαιρία, πιστεύω πως δεν θα το μετανοιώσετε.

Καλύτερα, πάντως, να έχετε έτοιμο κάτι πιο ελαφρύ για μετά, γιατί η αλήθεια είναι πως το Kaiba μπορεί να βαρυστομαχιάσει το μυαλό...

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης