|
AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα Games GTA IV |
hzikill |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2008 6:57 pm |
|
|
::Moderator:: ::BabySitteR::

Συμμετέχει από: 08 Ιούν 06
Τόπος: United Kingdom |
Παράξενο....Δεν είδα ακόμα θέμα για αυτό το game!!!!!
Αυτός μάλλον θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα αγοράσω το 360 ...
Τι γνώμες έχετε?  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
kabez |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2008 7:01 pm |
|
|
:: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04
Τόπος: borderguard |
Αύριο μου έρχεται για την κονσόλα μου.
Αν όλα πάνε καλά μέχρι την Τρίτη-Τετάρτη θα έχω κάνει κανα μινι review  |
_________________ "Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"
Friedrich Nietzsche
http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html
.
- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Animated |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2008 7:02 pm |
|
|
:: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 26 Φεβ 08
Τόπος: Κατερινη Τώρα Βλέπω: naruto shippuuden, azumanga daioh, FLCL |
10/10 απο gamespot.
Εγω σιωπω. (Το gamespot ειναι το μονο site που δεν εχει βαλει ποτε 10/10 σε game ανεξαρτητου format. Ωπα, ειχε βαλει καποτε 10 στο tony hawk's pro skater 3....περασαν ομως 10 χρονια απο τοτε.) |
|
TannoBuchino |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2008 7:17 pm |
|
|

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06
Τόπος: テサロニキ |
Όμως μάθατε ότι στην τηλεόραση στο Alpha κάνανε συζήτηση γιαυτό το παιχνίδι που λένε ότι αντιπροσωπεύει την Αμερική και φέρει στα παιδιά εθισμό στα ναρκωτικά και στην δολοφονία...?
Εγώ αυτό είδα στην τηλεόραση όταν ήμουν γυμναστήριο χτες. |
|
Re Kane Niaou |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2008 7:38 pm |
|
|

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 08
Τόπος: Αθηνα |
hzikill έγραψε: Παράξενο....Δεν είδα ακόμα θέμα για αυτό το game!!!!!
Αυτός μάλλον θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα αγοράσω το 360  ...
Τι γνώμες έχετε? 
δεν ειναι απαραιτητο να το παρεις 360 ετσι και αλλιως θα βγει σε ολες τις κονσολες..εκτις wii....νομιζω.......
.................αμαν πια αυτη η ελληνικη tv..............τωρα το θυμηθηκανε...αυτο υπαρχει αν θαμαμαι καλα απο το 1997...........
παντως η μουσικη του γ***ει.(οχι οπως στο Vice City.........)
http://www.rockstargames.com/IV/#?page=lchc&content=interactive0 |
|
kabez |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2008 7:57 pm |
|
|

DjDragon έγραψε: Όμως μάθατε ότι στην τηλεόραση στο Alpha κάνανε συζήτηση γιαυτό το παιχνίδι που λένε ότι αντιπροσωπεύει την Αμερική και φέρει στα παιδιά εθισμό στα ναρκωτικά και στην δολοφονία...?
Εγώ αυτό είδα στην τηλεόραση όταν ήμουν γυμναστήριο χτες.
Η αθάνατη ελληνική trash tv με τους αχυράνθρωπους δικαστές-"δημοσιογράφους" , τι άλλο θα λέγανε άραγε?
Όπως και να έχει, την διαφήμιση του , του την κάνανε θέλανε δε θέλανε.. |
_________________ "Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
Friedrich Nietzsche
.
- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
RiZeR |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2008 8:55 pm |
|
|

Συμμετέχει από: 11 Μάρ 04
Τόπος: In a house without ceiling... Τώρα Βλέπω: Naruto . One Piece |
δεν θα βγει σε PC λένε ... No F*ckin comment.  |
|
roronoa zoro! |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2008 9:24 pm |
|
|
:: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 06 Μάρ 08
|
teleio paixnidi to opoio agorasa thn hmera pou bghke.oxi 10/10 20/10 na tou baleis dn deixnei poso teleio einai!!!!!parte to paidia........ |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Kite |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 02, 2008 11:18 pm |
|
|

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04
Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime |
hzikill έγραψε: Παράξενο....Δεν είδα ακόμα θέμα για αυτό το game!!!!!
Αυτός μάλλον θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα αγοράσω το 360  ...
Τι γνώμες έχετε?  Κι εγω, τωρα που βγικε εχω αρχισει να μαζεβω λευτα για PS3.
Και τα δυο format ειναι σχεδων ολοϊδια. |

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Vetus |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 03, 2008 12:29 am |
|
|
::Moderator:: ::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04
|
DjDragon έγραψε: Όμως μάθατε ότι στην τηλεόραση στο Alpha κάνανε συζήτηση γιαυτό το παιχνίδι που λένε ότι αντιπροσωπεύει την Αμερική και φέρει στα παιδιά εθισμό στα ναρκωτικά και στην δολοφονία...?
Kαι δυστυχώς αναφέρθηκαν με αρνητικά σχόλια στο "υποτιθέμενο" ποιοτικό τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ όπως "το πιο βίαιο παιχνίδι που 'χει βγει" (τρίχες! σε corridor shooters τύπου Quake θα δεις σαφώς μεγαλύτερη βία). Αλλά ξέρετε που τους έχουμε γραμμένους όλους αυτούς τους αστοιχείωτους δημοσιογραφίσκους της κακιάς ώρας.  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Elder |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 03, 2008 12:53 am |
|
|
:: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 13 Ιούν 06
Τώρα Βλέπω: One Piece, Hunter X Hunter, Jigoku Shoujo |
Vetus έγραψε: DjDragon έγραψε: Όμως μάθατε ότι στην τηλεόραση στο Alpha κάνανε συζήτηση γιαυτό το παιχνίδι που λένε ότι αντιπροσωπεύει την Αμερική και φέρει στα παιδιά εθισμό στα ναρκωτικά και στην δολοφονία...?
Kαι δυστυχώς αναφέρθηκαν με αρνητικά σχόλια στο "υποτιθέμενο" ποιοτικό τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ όπως "το πιο βίαιο παιχνίδι που 'χει βγει" (τρίχες! σε corridor shooters τύπου Quake θα δεις σαφώς μεγαλύτερη βία). Αλλά ξέρετε που τους έχουμε γραμμένους όλους αυτούς τους αστοιχείωτους δημοσιογραφίσκους της κακιάς ώρας. 
Καλά, είπανε δυο-τρεις επιστήμονες ότι τα video games επηρεάζουν το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά κάποιων παιδιών τα οποία είναι επιεικώς ΖΩΑ και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τ' όνειρο απ' την πραγματικότητα και το γενικεύσανε.
Άρχισαν όλοι να ανησυχούν τώρα για το GTA.
Άμα είναι έτσι, να κόψετε και το Looney Tunes, ρε, επειδή ο Έλμερ Φαντ κρατάει όπλο. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
TannoBuchino |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 03, 2008 1:40 am |
|
|

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06
Τόπος: テサロニキ |
Elder έγραψε: Vetus έγραψε: DjDragon έγραψε: Όμως μάθατε ότι στην τηλεόραση στο Alpha κάνανε συζήτηση γιαυτό το παιχνίδι που λένε ότι αντιπροσωπεύει την Αμερική και φέρει στα παιδιά εθισμό στα ναρκωτικά και στην δολοφονία...?
Kαι δυστυχώς αναφέρθηκαν με αρνητικά σχόλια στο "υποτιθέμενο" ποιοτικό τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ όπως "το πιο βίαιο παιχνίδι που 'χει βγει" (τρίχες! σε corridor shooters τύπου Quake θα δεις σαφώς μεγαλύτερη βία). Αλλά ξέρετε που τους έχουμε γραμμένους όλους αυτούς τους αστοιχείωτους δημοσιογραφίσκους της κακιάς ώρας. 
Καλά, είπανε δυο-τρεις επιστήμονες ότι τα video games επηρεάζουν το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά κάποιων παιδιών τα οποία είναι επιεικώς ΖΩΑ και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τ' όνειρο απ' την πραγματικότητα και το γενικεύσανε.
Άρχισαν όλοι να ανησυχούν τώρα για το GTA.
Άμα είναι έτσι, να κόψετε και το Looney Tunes, ρε, επειδή ο Έλμερ Φαντ κρατάει όπλο.
Γιαυτό προτιμώ παιχνίδια φαντασίας...που είναι πιο ευχάριστα...Και τρόμου επίσης ! |
|
billmcnik |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 03, 2008 1:50 pm |
|
|
:: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 24 Μάρ 08
Τόπος: Salonika Τώρα Βλέπω: Δεν έχω χρόνο! |
mexri twra se ti konsoles exei vgei? |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
kabez |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 03, 2008 1:56 pm |
|
|

Ps3 και 360.
Για PC τώρα.. λογικά θα αργήσει κανένα χρόνο. |
Friedrich Nietzsche
.
- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
jedi_fillis |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 03, 2008 11:17 pm |
|
|
:: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 14 Σεπ 05
Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: 3X3 Eyes, FMA: Brotherhood, FairyTail, Naruto Shippuden, Bleach |
Χαχαχαχα!! H Rockstar έκανε πάλι την πονηριά της!!
Παράθεση: HOT COUGHING MISION
Hacker group VladsBoys? analysis of the pirated copy of GTA IV for the 360 (leaked days before retail release) has reeled in a big one. The cyber-sleuths knew they were on the trail of something big and yes, you guessed it, they found another never-intended-for-retail-consumption chunk of code in a GTA game.
What the hackers found seems to be an abandoned mission that Rockstar at some point intended on including in the game. We have no idea how far into the process this mission got before it was pulled, but we?re pretty sure they knew what they were doing by the mission name… that name was Hot Coughing.
Hacker R*Fan4Lyfe noted in a forum post that while the audio files for the mission were not included in the disc image (and presumably are not on the retail disc either,) the subtitles for the mission dialogue were still present. The mission involves Niko going to the hospital after pulling a groin muscle in one of the game?s side missions; a mission that is actually present in the retail game. While in the hospital, Niko is hounded by an ambulance chasing attorney humorously named Jerk Thompson. The attorney pesters Niko about his accident, trying to convince him that violent cartoons such as Tom & Jerry or Looney Tunes were to blame. The attorney is apparently reluctant to leave as the doctor examines Niko. Niko is finally able to get him to leave as the doctor performs the stereotypical “turn your head and cough” test to check for a hernia. As Niko turns his head to cough, he apparently spies the attorney gazing longingly at Niko through a gap in the curtain and that?s when all hell breaks loose.
The rest of the dialogue from the mission is mostly swearing and threats, so the actual context of the action taking place is unclear. It doesn?t take a big stretch of the imagination to picture Niko chasing Jerk Thompson around the hospital trying to choke him to death. The hackers say they?re pretty confident they?ll be able to reconstruce the mission with user-made voice acting, so expect to see Hot Coughing coming soon to YouTube.com!
Ελπίζω να κρατήσουν τον ίδιο κώδικα και για την PC version (όταν με το καλό βγεί), έτσι ώστε να βγεί κάνα mod/patch, ώστε να παίξουμε και την αποστολή οι ίδιοι.
 |
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|