|
|
AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα Games PS3 best/agapimena/favorite e.t.c. games |
| jedi_fillis |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 17, 2008 10:52 pm |
|
|
:: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 14 Σεπ 05
Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: 3X3 Eyes, FMA: Brotherhood, FairyTail, Naruto Shippuden, Bleach |
DjDragon έγραψε: Πάντως ξέρει κανείς αν υπάρχει το "The Darkness" για PC ?Αυτό δεν μου απαντήσατε ! 
Δυστυχώς δεν υπάρχει PC version του The Darkness. Πράγματικα κρίμα όμως.
Επίσης θα έλεγα το Uncharted: Drakes Fortune για PS3. Δεν το έχω παίξει, αλλά έχω δει πολλά ingame vids και ξετρελάθηκα. Είμαι και μέγιστος fan του Indy, οπότε το παιχνίδι αυτό δείχνει πως θα έπρεπε τέτοιου είδους παιχνίδια να φτιάχνονται. Πραγματικά ένας τίτλος που απέσπασε πολύ καλές κριτικές και έγινε και πολύ δυνατό κοινό. Περιμένω να δώ πως θα είναι το sequel. |
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
| TannoBuchino |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 18, 2008 12:07 am |
|
|
:: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06
Τόπος: テサロニキ |
jedi_fillis έγραψε: DjDragon έγραψε: Πάντως ξέρει κανείς αν υπάρχει το "The Darkness" για PC ?Αυτό δεν μου απαντήσατε ! 
Δυστυχώς δεν υπάρχει PC version του The Darkness. Πράγματικα κρίμα όμως.
Επίσης θα έλεγα το Uncharted: Drakes Fortune για PS3. Δεν το έχω παίξει, αλλά έχω δει πολλά ingame vids και ξετρελάθηκα. Είμαι και μέγιστος fan του Indy, οπότε το παιχνίδι αυτό δείχνει πως θα έπρεπε τέτοιου είδους παιχνίδια να φτιάχνονται. Πραγματικά ένας τίτλος που απέσπασε πολύ καλές κριτικές και έγινε και πολύ δυνατό κοινό. Περιμένω να δώ πως θα είναι το sequel.
Μη μου πεις ότι εννοείς τον Indiana Jones !!!??? |
|
| jedi_fillis |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 18, 2008 1:34 am |
|
|

Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: 3X3 Eyes, FMA: Brotherhood, FairyTail, Naruto Shippuden, Bleach |
DjDragon έγραψε: jedi_fillis έγραψε: Είμαι και μέγιστος fan του Indy
Μη μου πεις ότι εννοείς τον Indiana Jones !!!???
Εεεε.. Ναί..why? Είπα κάτι κακό?  |
|
| TannoBuchino |
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 18, 2008 10:54 am |
|
|
:: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06
Τόπος: テサロニキ |
jedi_fillis έγραψε: DjDragon έγραψε: jedi_fillis έγραψε: Είμαι και μέγιστος fan του Indy
Μη μου πεις ότι εννοείς τον Indiana Jones !!!???
Εεεε.. Ναί..why? Είπα κάτι κακό? 
Man, αυτός είναι ο αγαπημένος μου αρχαιολόγος !Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια όσον αφορά αυτόν ως το Emperor's Tomb !
Θα πρέπει να πάω να τους πρήξω να το βγάλουν και στο PC ! |
|
| jedi_fillis |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 19, 2008 2:24 am |
|
|

@DjDragon (sorry για το offtopic ^^)
http://www.animeplanet.gr/forum/viewtopic.php?t=6834
Απλά can't wait. (κλείνει το offtopic)
Επίσης ένα παιχνίδι που είναι pS3 exclusive και κάνει τρελές πωλήσεις είναι το Warhawk. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, αν και το έχω παίξει λίγο, αλλά κυρίως είναι πολύ fun to play. |
|
| billmcnik |
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 19, 2008 6:07 am |
|
|
:: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 24 Μάρ 08
Τόπος: Salonika Τώρα Βλέπω: Δεν έχω χρόνο! |
|
|