Το ξέρατε ότι maboroshi σημαίνει αυταπάτη, ψευδαίσθηση;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Games    Το 360 βγάζει δικό του wiimote!
kabez
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 10:34 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Παράθεση:
Σύμφωνα με πηγή του MTV.com, η RARE σε συνεργασία με τη Microsoft εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη ενός χειριστηρίου, παρόμοιο με αυτό του Wii, από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η αποκαλούμενη "Xbox 360 Version Of Wii Remote" αναμένεται, σύμφωνα πάντα με τις εν λόγω φήμες, να κυκλοφορήσει εντός του 2008 και να υπερκαλύψει τις αντίστοιχες λειτουργίες του Wii, με περισσότερες καινοτομίες.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την αποτυχία του Sixaxis και της Sony, η Microsoft θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την επικράτηση της και σε αυτόν τον τομέα.

Μένει μόνο να δούμε τα αποτελέσματα και να τα αξιολογήσουμε, εφόσον οι φήμες αληθεύουν.

Πηγή: http://myxbox.gr/content/view/1062

.

To έψαξα και περαιτέρω, δεν είναι φήμες και urban legend.

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.

-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 10:39 pm
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Tι ζηλιάρηδες, Θεέ μου! Razz
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Re Kane Niaou
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 10:54 pm
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 08 Δημοσιεύσεις: 561 Τόπος: Αθηνα
ελεος...αυτη Microsoft δεν της φτανει το
μονοπωλιο που εχει...(περιπου)

Spoiler:
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
[Aoshi]
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 12:24 am
::Lock Machine::
::Moderator::<br>::Lock Machine::

Συμμετέχει από: 14 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 1811 Τόπος: Thessaloniki@Greece.EU
firestone έγραψε:
ελεος...αυτη Microsoft δεν της φτανει το
μονοπωλιο που εχει...(περιπου)

Αναφερεσαι στα λειτουργικα?
Γιατι πιστεψε με, ο περισσοτερος κοσμος που γνωριζει απο PCs εχει και Linux, και Mac, και Windows. Και τα 3 τους αρεσουν, και αμφιβαλω για τα Windows.
Linux και παλι Linux.
Το μονοπωλιο στο οποιο αναφερεσαι, απευθυνεται στο 99% του πλανητη που ειναι ασχετοι απο υπολογιστες και δεν μπορουν να δουλεψουν σε κατι πιο δυσκολο. Δυστυχως, καθε τι ευκολο εχει και τα κακα του.
Ο Billakos εκανε το λαθος να παρει την σταθεροτητα και την ασφαλεια των Windows XP και να βαλει γραφικα. Εδω ρε στις εταιριες τα δινουν τσαμπα.

Αυτα που γραφω πιο πανω δεν ειναι ενα απλο spam. Παρτε το σαν προειδοποιηση οσοι εχετε Xboxια... To Wiimote X-Box version θα ειναι μαπα. Rolling Eyes

The answer lies in a place with a view.
Technology Corner
Γενικοι Κανονες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Αριθμός
GT4md
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 12:34 am

Συμμετέχει από: 18 Ιούλ 07 Δημοσιεύσεις: 2525 Τώρα Βλέπω: OnePiece, Urusei Yatsura, Bleach, Dream Eater Merry
H Microsoft πηγε στα δικαστιρια την Sony γιατι εκλεψε, λεει, την τεχνολογια του δονιτη στα χηριστιρια. Τωρα τα πεγνιδια του PS3 και τα χηριστιρια σεν δονουνται Crying or Very sad

Ελπιζω να φαει μια απ' τα ιδια Evil or Very Mad

I'm Everything and Nothing. The Reality Refuse my Existence. I am a DRAGON
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 2:23 am
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
GT4md έγραψε:
H Microsoft πηγε στα δικαστιρια την Sony γιατι εκλεψε, λεει, την τεχνολογια του δονιτη στα χηριστιρια. Τωρα τα πεγνιδια του PS3 και τα χηριστιρια σεν δονουνται Crying or Very sad

Ελπιζω να φαει μια απ' τα ιδια Evil or Very Mad

Aν κι εγώ ελπίζω να πάθει η Microsoft μια απ' τα ίδια (ως ορκισμένος Wii fan Razz ) η πέριπτωση της Sony με την τεχνολογία Dual Shock για μένα είναι τελείως κουλή για να είναι πραγματική (που δυστυχώς είναι πραγματική). Θέλω να πω, σίγα την πατέντα! Κι η Nintendo πριν την Sony είχε το Rumble Pack για το N64. Tην είδατε να κάνει μήνυση στην Sony; Προς Θεού, δηλαδή! Σαν κάτι αποτυχημένους συγγραφείς που όταν ένα βίβλιο ενός συναδέλφου τους γίνεται διάσημο βγαίνουν στα media για να πουν "Έγω είχα πρώτος την ιδέα για το σενάριο αυτό, θέλω ποσοστά από τα κέρδη!"
kabez
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 5:26 am

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Εγώ πάντως το χάρηκα αυτό με την μύνηση (παρόλο που το έμαθα τώρα) γιατί το φύλαγα στη sony αυτό από την άκυρη και εντελώς επιθετική μύνηση που έκανε τότε στο καινούριο Dreamcast που ουσιαστικά το καταδίκασε!

Revenge is a b*tch Razz

Όσο για to 360-mote, ναι είναι βασικά κατά κάποιο τρόπο κλεψιά.Τώρα αν είναι καλό ή μάπα θα δείξει ο καιρός.

.

Αυτές οι πατέντες πάντως θα μας τσακίσουν.
Είχα ακούσε ότι η Apple έχει κατοχυρώσει το.. touchscreen , η Micro$oft το διπλό κλικ(κάτι τέτοιο)..
τι θα γίνει πια με αυτές τις αηδίες
Mad

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.

-
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 6:36 am

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
Εμένα παίδες μου φαίνεται ότι η Microsoft ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ τους τυπάδες της Nintendo σε σχέση χειριστήριου.Άλλη ιδέα δεν είχαν να σκεφτούν για να πρωτοτυπίσουν?

Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 7:53 am
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 27 Φεβ 08 Δημοσιεύσεις: 78 Τόπος: Athens Τώρα Βλέπω: Bleach.Dgray-man,speed grapher,vandread,xtv και starocean x
Παιδιά εγω πιστεύω ότι η Microsoft αντιγράφη τους πάντες και τα πάντα....
Τι να κάνεις έγινε κολοσός σε ένα κόσμο από άσχετους( ένας από αυτούς και εγώ)
Έτσι δεν νοίαζονται για ποιότητα αλλά για ποσότητα και κέρδη Twisted Evil
Υ.Γ: γιατί να μην ξέρω να χειρίζομαι LINUX Crying or Very sad

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Avenger
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 7:54 am
:: ANiME.CoLLeCToR :: :: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 03 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 695 Τόπος: Thessaloniki Τώρα Βλέπω: Apeires grammes kwdika ....
Ta windows den einai mono gia asxetous, iparxoune polles douleies pou ginontai poli pio swsta se windows i akoma kai se Mac , aplws gia na min petame anakriveies Smile

Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 7:58 am
:: FeaRLeSS :: :: FeaRLeSS ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 244 Τόπος: hellas
pistevo oti tha apotixei giati den borei me ena xeiristirio na sinagonistei sauton ton tomea me mia konsola pou einai ftiagmeni olokliri giro apo auti tin idea opos to wii (opos kata ton idio tropo apetixe k to 6axis). tora gia to rumble proti fora i nin to eftiakse k malista me to starfox 64 sto nintendo 64 ksekinise ala an einai etsi as kanei k i nintendo minisi se opia etairia xrisimopoiei to stauro sta xeiristiria pou einai k auto diki tis patenta i i sega ta cell shaded klp klp. $ony k m$ gtp klasika den prosferoun tpt ston xoro , apla eidan k oi dio oti to wii me to motion sensing epiase k prospathoun k oi dio na kataferoun kati paromoio gia na konomisoun kialo.

For a blackened heart can only find beauty in darkness
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 9:11 am

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
Πάντως ομολογώ ότι η Microsoft δημιούργησε πρώτη τα windows από τα παλιά ως τα τώρινα και είναι η μοναδική εταιρεία στην πρωτότυπη δημιουργία της.Οι άλλες εταιρείες που δημιουργούν τα διαφορετικά windows απλά τους αντιγράφουν και γιαυτό έχουν τόσα προβλήματα που θέλουν ένα κάρο updates για να γίνουν τέλεια.

Οπότε συνιστώ στην Microsoft να παραμείνει στην δημιουργία των Windows και ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ την αντιγραφή άλλων εταιρείων.

Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 10:08 am

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Πρωβλεπω τη διμοτικοτιτα της Micro$oft να πεφτει κατακοριφα!

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
[Aoshi]
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 11:56 am
::Lock Machine::
::Moderator::<br>::Lock Machine::

Συμμετέχει από: 14 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 1811 Τόπος: Thessaloniki@Greece.EU
Larva έγραψε:
Υ.Γ: γιατί να μην ξέρω να χειρίζομαι LINUX Crying or Very sad

Δεν ειναι δυσκολο... Cool

The answer lies in a place with a view.
Technology Corner
Γενικοι Κανονες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Αριθμός
jedi_fillis
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 12:12 pm
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 14 Σεπ 05 Δημοσιεύσεις: 1040 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: 3X3 Eyes, FMA: Brotherhood, FairyTail, Naruto Shippuden, Bleach
If u can't beat'em, copy them.. Ο νόμος αυτός πάντοτε κυριαρχούσε στην αγορά και στον ανταγωνισμό. Πάντως η κίνηση της MS μου φαίνεται πολύ επιπόλαια.. Φτυστό το Wiimote είναι.. Στερεύει από ιδέες η MS ή μου φαίνεται..

"I always believed that in the ninja world those who break the rules and regulations are called trash.. "
Spoiler:

..But a friend told me that those who don't care about their companions are even worse than trash..

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 3
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Μετάβαση στη:  

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης