Το ξέρατε ότι kettei σημαίνει Απόφαση/Αποφασιστικότητα;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Fan-Subbing    ONE PIECE WITH GREEK SUBS!(EP32 is out, 1st movie is out)
morths
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 4:05 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 13 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: Rhodes, GREECE Τώρα Βλέπω: One Piece
"Η αρχή είναι το ήμιση του παντός" είπε κάποτε κάποιος! Εγώ μαζί με ένα άλλο παλικάρι ξεκινήσαμε
ελληνικό υποτιτλισμο της Anime γιαπωνέζικης σειράς One Piece από το μηδέν! Προς το παρόν, έχουμε βρει τα Raw επεισόδια της σειράς μέχρι το 40 στα σίγουρα, έχουμε βρει και πολύ παραπάνω αλλά είναι από torrents αλλα δεν έχουν seeds τώρα. Ελπίζουμε οτι μέχρι να φτάσουμε στο 40 θα ανανεωθούν τα
seeds! Τελος αν δεν τα καταφερουμε με τα torrents μας εχει γινει προταση απο παιδι μεσω internet που διαθετει 200+ επεισοδια raw της σειρας να γινει raw provider!

Προτού ομως δώσω links μια σύντομη αναφορά στην σειρά για όσους φίλους σκοπεύουν να την αρχίσουν τώρα!



Μήπως το παιδικό σου όνειρο ήταν να γίνεις πειρατής; Σε συναρπάζουν τα παραμύθια με τους κουρσάρους και τους κυνηγούς επικηρυγμένων; Είτε είσαι fan των anime είτε όχι, σίγουρα πρέπει να δεις το One Piece!


Στα opening credits, παρακολουθούμε την εκτέλεση του Gold Roger του βασιλιά των πειρατών, ο οποίος με το θάνατό του, δίνει την ευκαιρία στους τυχοδιώκτες να αναζητήσουν τον υπερπολύτιμο θησαυρό του, το One Piece. Μπαίνοντας λοιπόν στην Μεγάλη Εποχή των Πειρατών, παρακολουθούμε την εμφάνιση ενός αγοριού που κατέχει τη δύναμη ενός φρούτου του Διαβόλου. Ο Monkey D. Luffy, φορώντας το ψάθινο καπέλο του κοκκινομάλλη πειρατή Shanks, ο οποίος είναι και το ίνδαλμά του, με συντροφιά τις λαστιχένιες του γροθιές και το παντοτινό χαμόγελο, θα επιχειρήσει να αναζητήσει το One Piece και να ανακηρυχθεί ο ίδιος βασιλιάς των πειρατών.

Στο δρόμο του, θα αναζητήσει συντρόφους ώστε να δημιουργήσει το πειρατικό του πλήρωμα. Συντρόφους, εντελώς διαφορετικούς από τους αιμοβόρους και ψυχρούς πειρατές που αναζητούν μόνο αίμα, χρήμα και δόξα. Είναι ένα πλήρωμα γεμάτο ευαισθησία, χιούμορ, ρομαντισμό. Νεαροί στην ηλικία, ο Ronoroa Zorro, η Nami, ο Usopp και ο Sanji ακολουθούν τον Luffy στις περιπέτειές του, ο καθένας κινούμενος από τα δικά του προσωπικά κίνητρα, αλλά όλοι αποφασισμένοι να βρουν το θησαυρό που βρίσκεται κρυμμένος στην μακρινή και γεμάτη κινδύνους Μεγάλη Γραμμή, στο όνομα της οποίας και μόνο, χλομιάζουν οι μεγαλύτεροι πειρατές. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν φίλους και εχθρούς, αιμοδιψείς ή σπλαχνικούς ανθρώπους. Στην πορεία ξεδιπλώνεται αναλυτικά το παρελθόν κάθε χαρακτήρα μέσα από ένα ευφυέστατο συνδυασμό χιούμορ και δράματος.



Η ιστορία ξεδιπλώνεται με μαεστρία μέσω εκπληκτικού animation και με καταπληκτικό μουσικό υπόβαθρό από τους μετρ του είδους Ιάπωνες. Η σειρά αριθμεί 330+ επεισόδια των 20 περίπου λεπτών και ενώ παίζεται από το 1999, αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα από τα αγαπημένα anime των σχιστομάτηδων με άπειρους fans και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην ιαπωνική γλώσσα με ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους. Μια προσπάθεια μεταγλώττισης είχε γίνει από το κανάλι ALTER, το οποίο μετέδωσε πριν μερικά χρόνια αρκετά επεισόδια με τον τίτλο «Ο καπετάνιος Ντρέικ και το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού». Δυστυχώς, η μεταφορά δεν ήταν και η καλύτερη, με διαλόγους κυριολεκτικά πετσοκομμένους σε μια προσπάθεια να γίνει προσιτό σε πιο μικρές ηλικίες και φυσικά σταμάτησε πριν ολοκληρώσει 50 επεισόδια.

Μην γελιέστε. Δεν είναι το κλασικό «παιδικό» cartoon. Περιέχει σκληρή γλώσσα και άπειρη βία και αίμα, εντυπωσιακές μάχες και μια πλοκή που δεν κουράζει ποτέ. Με το που δείτε το 1ο επεισόδιο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε. Και πραγματικά αξίζει την προσοχή σας.

Για όσους ήδη παρακολουθούν το One Piece τα λόγια είναι περιττά!!!

Απολαύστε λοιπόν το 1ο, το 2ο και 3ο επεισόδιο με ελληνικούς υπότιτλους!

Κώδικας:
http://rapidshare.com/files/73508401/One.Piece.001.GREEK.SUBS.upped.by.morths.part1.rar http://rapidshare.com/files/73526468/One.Piece.001.GREEK.SUBS.upped.by.morths.part2.rar http://rapidshare.com/files/73527213/One.Piece.001.GREEK.SUBS.upped.by.morths.part3.rar
http://rapidshare.com/files/73033212/One.Piece.002.GREEK.SUBS.upped.by.morths.part1.rar http://rapidshare.com/files/73040206/One.Piece.002.GREEK.SUBS.upped.by.morths.part2.rar http://rapidshare.com/files/73040615/One.Piece.002.GREEK.SUBS.upped.by.morths.part3.rar  http://rapidshare.com/files/72791262/One.Piece.003.GREEK.SUBS.upped.by.morths.part1.rar http://rapidshare.com/files/72796763/One.Piece.003.GREEK.SUBS.upped.by.morths.part2.rar


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα επεισόδια 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 και η πρωτη ταινια One Piece είναι έτοιμα και μπορείτε να τα κατεβάσετε απο το:

www.onepiece.gr

Τα links για τα επομενα επεισοδια One Piece που θα υποτιτλιζουμε θα δινονται στο:

www.onepiece.gr

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NO PASS

Θα θέλαμε να ακούμε τις απόψεις σας!

ENJOY!!!


Έχει επεξεργασθεί από τον/την morths στις Κυρ Νοέ 30, 2008 11:25 pm, 36 φορές συνολικά

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Monkey D Luffy
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 4:19 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
VIP .::. Podcaster
Mugiwara Kaizoku

Συμμετέχει από: 27 Ιούλ 07 Δημοσιεύσεις: 1745 Τόπος: Πισω στην Ελλαδα....I wanna go to Tokyo agaiiiiiin!!! Τώρα Βλέπω: το site του topatzi!
Φιλε,ειλικρινα,σου βγαζω το καπελο.Τετοια τρομερη και πολυ ωραια παρουσιαση για το αγαπημενο μου anime δεν εχω ξαναδει.Εισαι παρα πολυ καλος και ετσι να συνεχισεις.ΜΠΡΑΒΟ! Smile
Υ.Σ:Τωρα θα το κατεβασω να δω πως είναι οι ελληνικοι υποτιτλοι και θα ξανααπαντησω Laughing

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
morths
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 4:29 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 13 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: Rhodes, GREECE Τώρα Βλέπω: One Piece
Φίλε μου πραγματικά ελπίζω να σου αρέσει!!! Η δική μου συμβολή ήταν κυρίως στον τεχνικό τομεα:δημιουργία εισαγωγής και έλεγχος ποιότητας(και δημοσίευση)! Προχωράμε αργά γιατι ήμαστε μόνο δυο άτομα ακόμα αλλά έχει ο Θεος!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Erisabetsu
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 4:47 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oBSeSSeD :: :: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 28 Μάρ 06 Δημοσιεύσεις: 416
Smile antagonismos Smile
kalh tuxh kai kalo kouragio Smile
einai pola omws ta epeisodia.

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
morths
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 4:53 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 13 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: Rhodes, GREECE Τώρα Βλέπω: One Piece
Δεν αποθαρυνόμαστε από τον αριθμό των επεισοδίων ιδίως όταν πρόκειται για μια τόσο πετυχημένη σειρά! Απλά περιμένωντας να βγουν τα καινούρια επεισόδια (παρών -> 330) αποφασίσαμε να αρχίσουμε αυτό το project!

Παντως ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!
Θετικά σχόλια θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε με περισσότερη όρεξη, αρνητικά πάλι θα μας βοηθήσουν να διορθώσουμε τα λάθη μας!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
clares fun
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 5:30 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 03 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: kallithea athens Τώρα Βλέπω: one piece -bleach-naruto ta manga
bravo guys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GoGetaSjj4
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 5:42 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 15 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: edo eki parapera
bravo pedia kai xilia efxaristo!!! efxome na vrite ola ta raw episodia Very Happy
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
sammys
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 5:52 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy :: :: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 22 Ιούλ 07 Δημοσιεύσεις: 305 Τώρα Βλέπω: one piece
Και όμως είναι απιστευτο,μόλις μπήκα animeplanet και ειδα ενα τοπικ μου λεει one piece greek sub έπεσα ξερος,μπήκα και είδα το θαύμα Laughing προσπάθεια είχε γίνει και απο εμένα και ενα άλλο παιδί..αλλά πουθενά Raw Wink Να μην πολυλογό μην σταματήσετε αυτό που κάνετε με την μετφραση και ας ακουται και αρνητικά σχόλια!Αμα κουραστείτε που είναι φυσιλογικό γιατί μιλάμε για μία σειρά με 335+ επεισόδεια μην το σταματήσετε αλλά κανετε δουλειά οποτε μπορείτε και οχι να το ριξετε το anime....το ενδεχομενο που να σας χαροποιη είναι οτι μετα απο το 294 υπαρχουνε raw και συγχρονισμένοι αγγλικοι υποτιλοι και τα 2 απο τους vegapunk(High Definition)το αλλο κακό είναι ότι για τα πρώτα επεισόδεια ειναι δυσκολο να βρειτε raw αλλα και πάλι υπαρχει λυση με ένα μοναχα μικρουτσικο προβληματάκι,το site είναι αυτό http://forums.darkside-raws.net/listtorrent.php?search=one+piece&perpage=50&submit=Go και έχει ολα τα επεισόδεια one piece,ηρθε η ωρα να πω το προβλημα...δεν έχει κανένα seeder Embarassed

Παντως φοβερή δουλειά συνεχιστε ετσι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
morths
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 5:58 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 13 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: Rhodes, GREECE Τώρα Βλέπω: One Piece
Ευχαριστούμε για όλα τα καλά λόγια και ελπίζουμε να σας αρέσει!!!
Cool Cool Cool
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
erouchinamadara
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 7:40 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 19 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 1063 Τόπος: Κουφια γη (τακλαμακαν συγκεκριμενα)
ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΙΣΤΟΙ!!!Επιτελους η πρωτη φορα που βλεπω anime(και τι anime!!) με ελληνικους υποτιτλους!Να μαζευτειτε και αλλοι να μας φερεται και αλλα επεισοδια

_________________


BAKA!!My legend start at the 12 century
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
noname
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 9:56 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
xm einai 300+ episodia kai sunexizei ... kalo kouragio

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kain
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 10:17 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Νταξ... Λίγοι έχουν το θάρρος να ξεκινήσουν σειρά με 300+ επεισόδια από την αρχή για να μεταφράζουν, παρόλο που δεν είναι και τίποτε τραγικό. (Απλά θέλει υπομονή, και δυστυχώς οι πιο πολλοί δεν έχουν.)

Καλή δουλειά guys, μην τα παρατάτε: Κάνετε καλό στην ανθρωπότητα με το έργο σας (LOL).
Και όσο για τα Raws, που είναι πάντα πρόβλημα, στην ανάγκη βγάζετε μόνο υπότιτλους (μιας και τα επεισόδια δεν είναι δύσκολο να βρεθούν έστω και ήδη subbαρισμένα), ή το πολύ πολύ αν έχετε τα μάνια να αγοράσετε τα DVD να γουστάρετε κι όλας... Ή ακόμα καλύτερα να βρείτε κάποιον που να το έχει και να του ζητήσετε να γίνει Raw Provider...

ΤέσΠα, Μπράβο σας!

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
evelinxouz
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 11:24 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 07 Δημοσιεύσεις: 277 Τόπος: water 7 Τώρα Βλέπω: one piece, naruto shippuuden,higurashi no naku koro ni (μανουλα μου τρομαχτικο!!!)
μπραβοοοοοοο!!!!!! YATAIIIIIIIIII!!!!!!kambareeeee!!!! συγχαρητήρια και ευχαριστούμε Very Happy Very Happy Very Happy Wink

_________________

http://www.youtube.com/watch?v=h5h2ZYPwvoE
my first anime video onegai comment & rate
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
morths
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 11:37 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 13 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: Rhodes, GREECE Τώρα Βλέπω: One Piece
Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και θέλω να ξέρετε οτι γενικά πιο εύκολο είναι να γίνει
ελληνικός υποτιτλισμός και των 330 μεχρι στιγμής επεισοδίων παρά να βρεθούν raw ειδικά τα πρώτα 150 επεισόδια όπως είπε και ο sammys παραπάνω!!! Φίλε kain πραγματικά θέλω να ελπίζω οτι τα raw episodes θα βρεθούν τόσο εύκολα όσο το παρουσιάζεις! Πάντως τα 12 πρώτα τα εξασφαλίσαμε με μεγάλη δυσκολία...






Θετικά σχόλια θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε με περισσότερη όρεξη, αρνητικά πάλι θα μας βοηθήσουν να διορθώσουμε τα λάθη μας!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
GoGetaSjj4
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 13, 2007 11:44 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 15 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: edo eki parapera
to ida to episodio poli oreo bravo!!! tha sou protina omos na balis ligo pio mikro noumero gramatosiras gia na min einai poles sires me ipotitlous Smile
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 6
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης