Το ξέρατε ότι tamasii σημαίνει ψυχή;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Animeetings Και Events    Oshare Play! Necomania Cosplay Party vol2 (8/2/2014-Αθήνα)
Labrokratis
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 26, 2014 4:31 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 11 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Αθήνα
Οι Oshare Play! επιστρέφουν το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 για ένα ακόμα θεότρελο anime flavored πάρτυ τους, λίγο πριν το τριώδιο και τις Απόκριες!



Η βραδιά αυτήν την φορά είναι κανονικά cosplay, με ελεύθερη θεματολογία, ενώ μουσικά θα είναι κλασσικα ένας συνδιασμός από Anisons, jpop, kpop και jrock, σε non stop videomix και όπως πάντα έντονη χορευτική διάθεση!

Επειδή πολλες φορές μας το ζητήσατε και πλησιάζουν απόκριες, αποφασίσαμε να κάνουμε το πάρτυ "nyan vol.2". Ωστόσο αυτήν την φορά, σκεφτήκαμε να το πάμε λίγο διαφορετικά: Φέτος σειρά έχουν οι Bad Kitties, τα Devil Nyans και τα έξαλλα Neco Boys! Και όλα αυτά, μαζί με τα απαραίτητα Nyan Anthems από γνωστά anime!

H εκδήλωση για αυτή την φορά μεταφέρετε σε έναν νέο χώρο, το La Vida Loca, που βρίσκεται στα 60 μέτρα απόσταση από το Ghost House και συγκεκριμένα στην οδό Λεπενιώτου 12, όπως πάντα στο Ψυρρή! (Είναι σχεδόν απέναντι από το salta conmingo).
Ο χώρος είναι μεγαλύτερος κάπως από το ghost house, έχει μεγάλη άνετη πίστα για χορό, θα έχουμε και τον βιντεοπροβολέα, κάποια φωτορυθμικά και γενικά προβλέπετε να το κάψουμε όπως πάντα! Το La Vida Loca είναι latin dance club και είναι ένας πολύ ευχαριστος χώρος, πολύ άνετος, με κεφάτη διακοσμιση, πίστα και θετικά vibes!

Φυσικά πριν το πάρτυ θα υπάρξει εξωτερικό photoshooting για όλους του Cosplayers αλλά και τα τρελά Necos, με την επιμέλεια του Mike Infernoaoz Agas! Συνάντηση ως συνήθως στις 19.00 στο σταθμό ΗΣΑΠ "Θησείο"!

Για τους Cosplayers και όλα τα "Nyan" της βραδιάς, θα έχουμε οπως πάντα συμβολικά δωράκια προσφορά του Animehouse.gr και Collectibles.gr! Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, το Animecast.gr!

Η είσοδος όπως πάντα είναι στα 5 ευρώ (με soft drinks (αναψυκτικά), μπύρα) και η βραδιά ξεκινά από τις 21.00 έως όσο κρατήσει.

Be there or be square!
The Oshare Play! Team & Friends ^^v

Η εκδήλωση στο facebook: www.facebook.com/events/1416862858554049
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης