Το ξέρατε ότι ichigo σημαίνει φραουλα;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Asian Movies & TV Shows    Α Bittersweet Life
Raiden
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2013 2:47 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 10 Αύγ 11 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: Shadow Moses, Alaska Τώρα Βλέπω: Shakugan no Shana, Ergo Proxy, Ghost in the shell, Claymore, Death Note, Tengen toppa gurren lagann,



Πάντα αποφασιστικός και αποτελεσματικός, είναι και το δεξί χέρι του ‘αφεντικού’ του υποκόσμου Κανγκ. Ο σκληρός Κανγκ έχει μία αδυναμία: τη νεαρή αγαπημένη του, Χίσου. Υποπτευόμενος ότι τον απατά, αναθέτει στον Σανγού να διαλευκάνει την υπόθεση. Όταν, όμως, ο Σανγού ανακαλύψει την Χίσου στον πλευρό ενός άλλου άντρα, αποφασίζει να μην τους σκοτώσει, χωρίς καμία δικαιολογία... Ο Κανγκ τότε γίνεται έξαλλος και διατάζει τη συμμορία του να κυνηγήσει τον Σανγού που αθέτησε τις εντολές του και να τον σκοτώσει. Με ατσαλένια αντοχή, ο Σανγού, μόνος του, θα αντισταθεί σε μία ολόκληρη συμμορία... Κάθε φόνος θα τον οδηγεί όλο και πιο κοντά στον τρομερό Κανγκ.

Η ταινία αφορά τον πόλεμο που ξεσπά ανάμεσα σε δύο άντρες, έναν πόλεμο που ξεκινά σαν ιδιωτική διένεξη για προσωπικά ζητήματα και ξαφνικά παίρνει τη μορφή μιας θανάσιμης αναμέτρησης. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές της ταινίας, ξεπροβάλλει το χιούμορ του Κιμ, ενώ ποτέ δεν λείπει το συναίσθημα. «Αυτό που κάνει το φιλμ-νουάρ τόσο ξεχωριστό είναι ότι η έκφραση των αληθινών συναισθημάτων και σκέψεων συμβαίνει πάντα την πιο μοιραία, πιο δυσοίωνη στιγμή...», αναφέρει ο σκηνοθέτης χαρακτηριστικά. Η δράση είναι σίγουρα η καρδιά της ταινίας. Ο Κιμ Τζι-Γουν ανεβάζει την ένταση όταν ο Σανγού καταφεύγει στη βία προκειμένου να μαζέψει τα θρυμματισμένα κομμάτια της ζωής του. Οι περίτεχνες σκηνές μάχης δεν αντιπαραθέτουν απλώς το σκοτάδι με το φως, αλλά συμβάλλουν στους ζωντανούς και γρήγορους ρυθμούς της ταινίας.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0P4YG73KHHo

_________________


http://i1283.photobucket.com/albums/a549/Nassos_Raiden/hindsight2_4891818_GIFSoupcom_zpsdc2346ce.gif
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης