Το ξέρατε ότι yorokobi σημαίνει χαρά;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Animeetings Και Events    Oshare Play! Open Season & Cosplay 13/10/2012@Spirit
Labrokratis
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 01, 2012 4:01 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 11 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Αθήνα


Οι Oshare Play! επιστρέφουν στο χώρο που φιλοξένησε τα φετινά Summer Otaku Nights, το Spirit Bar, για το Open season Party τους!

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί από το Μάϊο, για την νέα σεζόν 2012-2013 η ομάδα μας μεταφέρει τις εκδηλώσεις της σε νέο, μεγάλο, άνετο, ασφαλή και οικονομικό χώρο, με αξιόλογο ηχοσύστημα, σε κεντρική περιοχή που βρίσκεται κοντά και στο Μετρό και στον ηλεκτρικό (ενώ βρίσκεται και ~800 μέτρα από το Τραμ!). Ο χώρος αυτός είναι το Spirit Bar, που όλοι αγαπήσατε το καλοκαίρι που μας πέρασε, στα Summer Otaku Night's.

Όλες οι εκδηλώσεις των Oshare Play! από φέτος μεταφέρονται Σάββατο, για να μπορείτε να διασκεδάζετε χωρίς το άγχος του Μετρό / Ηλεκτρικού! Επίσης δεν τελειώνουν στις 01.00, αλλά συνεχίζουν μέχρι πολύ αργά, με ποικίλο χορευτικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, η βραδιά στο Spirit Bar ξεκινά στις 21.00. Εώς τις 02.00 θα σας κρατήσουν συντροφιά οι γνώριμες επιτυχίες της J-pop, J-rock, k-pop αλλά και των anison (Anime OP/EDs), σε ένα πολύωρο και ασταμάτητο videomix! Η βραδιά όμως δεν τελειώνει στις 02.00! Ακολουθεί για τους ξενύχτηδες ένα άκρως χορευτικό videomix πρόγραμμα, με σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες από Δύση και Ανατολή, που θα συνοδευονται και από τις γνωστότερες επιτυχίες των 80s - 90s - 00s, για ατελείωτο clubbing!

Η έκπληξη όμως του πάρτι δεν είναι αυτή: Οι Oshare Play! μιμούμενοι τις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν το πρώτο Open Cosplay Photoshooting τους, στην πλατεία Μοναστηρακίου, ως επίσημο Side Event! Συγκεκριμένα, όσοι Cosplayer το επιθυμούν, μπορούν να συγκεντρωθούν με τις στολές τους στα εκδοτήρια Μετρό / Ηλεκτρικού "Μοναστηράκι", γύρω στις 19.00, όπου θα τους περιμένουν φωτογράφοι και άλλοι φίλοι των Oshare Play! Θα ακολουθήσει photoshooting στην παρακείμενη πλατεία, αλλά και στα αρχαία που βρίσκονται εκεί γύρω! Μετά, κατά τις 21.00, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να ακολουθήσει και στο κανονικό Party των Oshare Play!

Για την βραδιά αυτή, θα έχουμε 4 - 5 συμβολικά δωράκια, για να τα μοιράσουμε στους Cosplayer της βραδιάς, με κλήρωση που θα γίνει γύρω στα μεσάνυχτα.

Η είσοδος στο Spirit Bar είναι 4 ευρώ με μία μπύρα, αναψυκτικό ή χυμό.

Για το Cosplay Photoshooting στην πλατεία Μοναστηρακίου, η συμμετοχή είναι απολύτως δωρεάν και η παρουσία προαιρετική

Event εκδήλωσης στο facebook:www.facebook.com/events/210757562388205
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Labrokratis
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 10, 2012 1:40 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 11 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Αθήνα
----- Πληροφορίες σχετικά με το Cosplay Photoshooting! ------

Η συνάντηση των Cosplayers και όσων θέλουν να παρευρεθούν στο Cosplay Photoshooting ως θεατές ή φωτογράφοι, θα γίνει στα εκδοτήρια εισιτηρίων του σταθμού Μετρό / ΗΣΑΠ: "Μοναστηράκι", το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, στις 18.30. Εκεί θα βρίσκονται και θα σας περιμένουν οι Jim Keith, Mike Infernoaoz Agas, Petros Solomos και George Kariotakis.
Στις 19.00, ξεκινά το εξωτερικό photoshooting: Όλοι οι Cosplayers, θα πάνε σε 4 επιλεγμένες παρακείμενες τοποθεσίες με αρχαία, που βρίσκονται δίπλα στην πλατεία (στα 200 μέτρα), για να φωτογραφηθούν!
Η φωτογράφιση ολοκληρώνετε στις 21.00 και όλη η διαδικασία είναι απολύτως δωρεάν. Μετά, όποιος το επιθυμεί, ακολουθεί στο πάρτι των Oshare Play!, στο Spirit Bar. Εκεί η φωτογράφιση θα συνεχίσει ελεύθερα όλη την νύχτα.
Όλοι οι Cosplayers που θα ακολουθήσουν στο πάρτι, στην είσοδο (που έχει 4 ευρώ με ένα χυμό / μπύρα ή αναψυκτικό) θα παίρνουν ένα χαρτάκι με έναν αριθμό. Ακριβώς στα μεσάνυχτα, θα γίνει μία κλήρωση και 5 τυχεροί θα κερδίσουν συμβολικά αναμνηστικά δώρα για να θυμούνται την βραδιά, ενώ ένας έκτος τυχερός Cosplayer, κερδίζει μια αφίσα του Cosplay του, που θα επιμεληθεί και θα εκτυπώσει ο βασικός φωτογράφος της βραδιάς, ο Πέτρος Σολομός.
Ολοκληρώνοντας, στην είσοδο, θα υπάρχει ένας υπεύθυνος της ομάδας, στον οποίο με το που θα μπαίνετε στο Spirit Bar, θα του λέτε το όνομα ή το ψευδώνημό σας, και τι παριστάνει το Cosplay σας!

Καλή μας διασκέδαση!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Labrokratis
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 18, 2012 3:29 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Φεβ 11 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Αθήνα
Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι και το εξωτερικό photoshooting (περίπου 400 φώτο), μπορείτε να δείτε εδώ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4314303051255.2174218.1097286936
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης