Το ξέρατε ότι kemono σημαίνει τερας;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Asian Movies & TV Shows    Helldriver
sinkazama82
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 09, 2012 8:07 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator:: ::Moderator::

Συμμετέχει από: 26 Απρ 04 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: salonica
Ακόμα ένα θεότρελο splatter από των μαιτρ του είδους Yoshihiro Nishimura, ο οποίος συνεχίζει ότι ξεκίνησε με τα Tokyo gore police και Vampire girl vs Frankenstein girl. Μόνο που αυτή τη φορά πιάνει στα χέρια του τα zombie και τους αλλάζει τα φώτα. Ας το δούμε όμως αναλυτικά.

To "σενάριο" έχει ως εξής: O Taku με την αδερφή του Rikka είναι ένα ζευγάρι περιπλανώμενων σαδιστών δολοφόνων, οι οποίοι, μία μέρα αποφασίζουν να σκοτώσουν τον σύζυγο του θηλυκού μέλους του ντουέτου, τον οποίο, μαζί με την κόρη τους, είχε εγκαταλείψει από καιρό. Κατά τη διάρκεια του βασανισμού του, στο σπίτι φτάνει και η κόρη, Kika, η οποία επιτίθεται στους δύο. Κατά τη διάρκεια της μάχης ένας μετεωρίτης πέφτει πάνω στην Rikka, απελευθερώνει ένα τοξικό αέριο, το οποίο μετατρέπει όλους τους κατοίκους της βόρειας Ιαπωνίας σε zombies, ενώ παράλληλα μεταμορφώνει την ίδια σε βασίλισσα τους.

Λίγο αργότερα η χώρα έχει χωριστεί στα δύο από έναν τοίχο, με το νότιο κομμάτι να κατοικείται από αυτούς που δεν προσβλήθηκαν από το αέριο, ενώ το βόρειο να είναι γεμάτο zombies. Η Kika, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από την μητέρα και τον θείο της, με μόνη απώλεια την καρδιά της, την οποία πλέον κατέχει η Rikka, προσλαμβάνεται από την κυβέρνηση να οδηγήσει μια ομάδα παρανόμων στο βόρειο κομμάτι, με απώτερο σκοπό την εκτέλεση της βασίλισσας. Καταλαβαίνετε...

Και για να μην ξεχάσω, ο μόνος τρόπος να σκοτώσει κάποιος τα zombies είναι να κόψει ένα είδος διχαλωτής απόφυσης, που έχουν στο κεφάλι, το οποίο αν διαλυθεί σε σκόνη μετατρέπεται σε ένα πολύ εθιστικό ναρκωτικό.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο, όπως είπαμε και παραπάνω υπογράφει ο Yoshihiro Nishimura, ο οποίος μεταφέρει στην οθόνη όσο περισσότερο παραλογισμό γίνεται. Για να καταλάβετε, οι τίτλοι έναρξης πέφτουν κάνα μισάωρο αφού έχει αρχίσει η ταινία, ενώ σίγουρα πρέπει να γίνει ειδική μνεία, στην πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του zombie μποξέρ, καθώς και στους φύλακες με τα κράνη που θυμίζουν στο σχήμα κομμένη φέτα από μήλο. Ουσιαστικά υπάρχουν τόσες πολλές σκηνές που θα ήθελα να αναφέρω, αλλά ειλικρινά η περιγραφή τους αγγίζει τα όρια του αδύνατου. Κατά τ'άλλα, όπως συνήθως. Αίμα με τους κουβάδες, "καμένο" χιούμορ και μια απελπισμένη προσπάθεια για κάποιου είδους κοινωνικού σχολίου, τραβηγμένου όμως από τα μαλλιά. Κλασικά πράγματα. Απλώς αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πως οι Ιάπωνες είναι οι πιο παρανοϊκοί σεναριογράφοι στον κόσμο κι αυτός o αρχηγός τους.

Ως Kika, η Yumiko Hara μόλις στην δεύτερη δουλειά της, ενώ ως Rikka, η Eihi Shiina, την οποία ο Nishimura παίρνει πλέον μαζί του σε όλες τις δουλειές του. Το να μιλάμε για απόδοση ηθοποιών σε αυτήν την ταινία είναι τουλάχιστον άτοπο, μιας και ουσιαστικά εξυπηρετούν τη βία και τα εφέ,παρά υποδύονται.

Σε όσους έχουν αρέσει οι προηγούμενες ταινίες του, θα σας αρέσει και αυτή, αν και το αριστούργημα του παραμένει το Tokyo gore police. Οι υπόλοιποι, απλά μην το δείτε.

ια μια ελαφρώς πιο αναλυτική περιγραφή εδώ:
http://sin-kazama.blogspot.com/2012/01/hellride.html
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος ICQ Αριθμός
Killer-bee-senpai
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 09, 2012 4:31 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oBSeSSeD :: :: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 02 Ιαν 12 Δημοσιεύσεις: 423 Τόπος: Hellas Τώρα Βλέπω: One piece, Naruto Shippuuden, HxH(2011), Gintama k.a.
endiaferwn fenetai, gia na doume ti tha doume

( Laughing ti eksaliariko poster einai auto? "coming bloody soon" Very Happy )

hmm kai wraio senario*
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iLuvAnime
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 09, 2012 5:56 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 09 Σεπ 11 Δημοσιεύσεις: 43 Τόπος: Greece Τώρα Βλέπω: Diafora epilegmena anime :P
Mou siko8ike...h trixa Razz....fantazomai 8a exei para poli splatter kai horror opote apa3iw na mpo ston kopo na to do Very Happy
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης