Το ξέρατε ότι suzu σημαίνει καμπανα;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Asian Movies & TV Shows    I AM AN S+M WRITER
sinkazama82
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 18, 2011 9:11 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator:: ::Moderator::

Συμμετέχει από: 26 Απρ 04 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: salonica
Το να πάρεις ένα θέμα όπως ο σαδομαζοχισμός και να φτιάξεις μια γλυκόπικρη, κοινωνική κομεντί, είναι ένα κατόρθωμα που μόνο Ιάπωνας θα μπορούσε να το καταφέρει. Τόσα χρόνια παράδοσης άλλωστε στο συγκεκριμένο θέμα έπρεπε κάποια στιγμή να βρούνε και άλλες κινηματογραφικές διεξόδους πέρα από τα pinku eiga. Μια τέτοια λοιπόν περίπτωση έχουμε στη συγκεκριμένη ταινία. Ας την δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Ο Kurosaki είναι ένας σχετικά επιτυχημένος συγγραφέας s+m ιστοριών. Επειδή δεν έχει πρακτικές γνώσεις επί του θέματος βάζει τον συντάκτη του, Kawada, να υποδύεται τέτοιου είδους σκηνές με διάφορα κορίτσια και από αυτά που παρατηρεί, εμπνέεται και γράφει τις ιστορίες του. Τις "παραστάσεις" αυτές φαίνεται να ευχαριστιούνται το ίδιο και οι τρεις, όχι όμως η γυναίκα του Kurosaki, Shizuko, την οποία ο ίδιος παραμελεί σεξουαλικά για χρόνια. Κάποια στιγμή όμως αντιλαμβάνεται τη σεξουαλική έλξη που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη γυναίκα του και έναν Αμερικάνο, με τον οποίο παίζουν μαζί τέννις. Και σα να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα ο συντάκτης του τον πληροφορεί πως διατηρεί ερωτική σχέση με τη Shizuko, η οποία μάλιστα εμπεριέχει και πολλά σαδομαζοχιστικά στοιχεία. Εκείνος αφού ξεπερνάει την οργή του, ζητάει από τον Kurosaki λεπτομερείς περιγραφές, από τις οποίες εμπνέεται για νέες ιστορίες.

Σκηνοθέτης της ταινίας ο Ryuichi Hiroki, ο οποίος τα καταφέρνει αρκετά καλά μετατρέποντας ένα τέτοιου είδους θέμα σε μία τέτοιας μορφής παραγωγή.

Στο ρόλο του Kurosaki, o Ren Ohsugi, τον οποίο όλο και κάπου θα χει πάρει το μάτι σας, σε κάποιες από τις ταινίες του Kitano ή του Miike. Στη συγκεκριμένη παίζει τον πορνόγερο με μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα στις χιουμοριστικές σκηνές, όπως για παράδειγμα όταν εξοργίζεται με τον Kawada.

Ως Kawada, o Jun Ishikawa, ο οποίος μάλιστα για τη συγκεκριμένη ταινία κέρδισε το βραβείο καλύτερου β' ρόλου στο Yokohama film festival.

Αρκετά ενδιαφέρουσα παραγωγή, η οποία βλέπετε ευχάριστα και πιστεύω πως θα σας κάνει να γελάσετε σε αρκετές στιγμές της. Να αναφέρω επίσης πως οι σαδομαζοχιστικές σκηνές δεν είναι σε καμιά περίπτωση πορνογραφικές, παρά το γυμνό που εμφανίζουν.

Eλαφρώς αναλυτικότερη παρουσίαση εδώ:
http://sin-kazama.blogspot.com/2011/08/i-am-sm-writer.html
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος ICQ Αριθμός

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης