Το ξέρατε ότι taichou σημαίνει διοικητής;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Asian Movies & TV Shows    IRIS
Raiden
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 11, 2011 12:28 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 10 Αύγ 11 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: Shadow Moses, Alaska Τώρα Βλέπω: Shakugan no Shana, Ergo Proxy, Ghost in the shell, Claymore, Death Note, Tengen toppa gurren lagann,

Δικτυο:KBS2
Επεισόδια: 20
Ημερ.Κυκλοφορίας:14 Οκτωβρίου-17 Δεκεμβρίου 2009
Χώρα:Κορέα

Σε μια περίοδο όπου η Κορέα είναι διχασμένη δύο κολλητοί φίλοι ο Hyun Jun (Lee Byung-Hun) και ο Sa Woo (Jeong Jun-Ho) περνάνε μια εκπαίδευση μαζί υπηρετώντας στην Ειδικές Δυνάμεις. O πρώτος βέβαια παρακολουθεί μαθήματα σε μια μεταπτυχιακή σχολή γνωρίζοντας εκεί την Seung-Hee (Kim Tae-Hee) απ'την οποία αισθάνεται μια βαθιά ερωτική έλξη την ίδια έλξη που έχει και ο φίλος του. Παρόλο που ο Hyun Jun μαζί με τον Sa Woo εκπαιδεύονται κάθε μέρα, ξαφνικά τους πιάνουν κάποιοι άγνωστοι άντρες πηγαινοντάς τους σε μια μυστική εγκατάστασή στην οποία θα περάσουν μια σκληρή δοκιμασία ώστε να γίνουν πράκτορες της NSS. Εκεί βέβαια βλέπουν πάλι την Seung-Hee που τώρα πλέον είναι επικεφαλής τους βέβαια ο Hyun Joon είναι αυτός που θα την κερδίσει. Ο Sa-Woo όμως προσπαθεί να καταπνίξει τα αισθηματά του που τρέφει γι'αυτήν και εύχεται τα καλύτερα για το ζευγάρι. Ο Υποδιευθυντής όμως της NSS στέλνει τον Hyun Jun σε μια μυστική αποστολή στην Ουγγαρία. Εκεί ο Hyun Jun ολοκληρώνει την αποστολή του και ενώ πάει να ξεφύγει πληγώνεται σοβαρά. Λίγο αργότερα ο Sa Woo τον προδίδει και η Seung-Hee προσπαθεί να τον βοηθήσει να δραπετεύσει αλλά σε μια έκρηξη αυτοκινήτου οι δυό τους χωρίζονται. Ο Hyun Jun έπειτα σώζεται από έναν άγνωστο και μαθαίνει την ύπαρξη μιας μυστικής ομάδας ονόματι "Ιριδα". Ένα χρόνο μετά ο Hyun Jun επιστρέφει στην Κορέα για εκδίκηση. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου η Βόρεια με την Νότια Κορέα βρίσκονται ένα βήμα κοντά στην επανενωσή τους ενώ η ομάδα της "Ίριδας" σκοπεύει να βάλει φρένο σ'αυτή την επανένωση.

http://www.youtube.com/watch?v=uDTsK2jTG6M

Comment:
Λοιπόν την σειρά ξεκίνησα να την μεταφράζω και έχω κάνει τα 3 πρώτα επεισόδια, και θα συνεχίσω. Όποιος έχει ασχοληθεί μπορεί να με βοηθήσει. Αυτάαα enjoy.

_________________


http://i1283.photobucket.com/albums/a549/Nassos_Raiden/hindsight2_4891818_GIFSoupcom_zpsdc2346ce.gif
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης