Το ξέρατε ότι shio σημαίνει αλάτι;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Σελίδα 1 από 1
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Asian Movies & TV Shows    Summer time machine blues
sinkazama82
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 06, 2011 7:07 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator:: ::Moderator::

Συμμετέχει από: 26 Απρ 04 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: salonica
Μία ομάδα 5 μαθητών, οι Takuma, Masaru, Shunsuke, Atsushi and Daigo αποτελούν το κλαμπ επιστημονικής φαντασίας ενός σχολείου, χωρίς όμως να ασχολούνται ποτέ με οτιδήποτε έχει σχέση με το θέμα. Την ημέρα που εξελίσσεται η ιστορία, τους συναντάμε να παίζουν baseball, ενώ η Yui, μέλος του κλαμπ φωτογραφίας, τους αποθανατίζει. Είναι ίσως η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού και για κακή τύχη και των δύο κλαμπ, τα οποία συστεγάζονται, ο Daigo ρίχνει κόκα κόλα στο τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού, το οποίο βραχυκυκλώνει. Όταν προσπαθούν να το πάνε για επισκευή, διαπιστώνουν πως εξαιτίας της παλαιότητας του δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για να επισκευαστεί. Λίγο αργότερα, ένα περίεργο αγόρι εμφανίζεται στο κλαμπ, ρωτώντας σε πιο έτος βρίσκεται και κατόπιν ανακαλύπτουν στη μέση του χώρου τους ένα παράξενο μηχάνημα, το οποίο, διαπιστώνουν, πως είναι μία μηχανή του χρόνου. Αποφασίζουν λοιπόν να γυρίσουν πίσω στο χρόνο, για να αποτρέψουν την καταστροφή του τηλεχειριστηρίου. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται, όταν αποφασίζουν να αλλάξουν και άλλα πράγματα του παρελθόντος. Τα υπόλοιπα θα σας αφήσω να τα παρακολουθήσετε μόνοι σας.

Σκηνοθέτης της ταινίας ο Katsuyuki Motohiro, σκηνοθέτης της τριλογίας Bayside shakedown, του Udon, καθώς και κάποιων τηλεοπτικών σειρών. Πριν λίγο καιρό παρακολούθησα το Negotiator, το οποίο, παρά το καλό σενάριο, με απογοήτευσε. Είναι φανερό πως το ταλέντο του συγκεκριμένου, έγκειται στις ανάλαφρες ταινίες, γεγονός που αποδεικνύεται και από την παρούσα.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ως Takuma, o Eita, με πληθώρα τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παρουσιών στο ενεργητικό του. Μερικές από τις καλύτερες ταινίες που εμφανίζεται είναι τα 9 souls, Sukida, Memories of Matsuko, Nodame Cantabille 1 και 2 κ.α. Αρκετά καλός ηθοποιός γενικότερα, αποδίδει ακριβώς όπως έπρεπε τον χαρακτήρα του και στην συγκεκριμένη.

Δεν είναι τίποτα το συγκλονιστικό σαν ταινία, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα.

Eλαφρώς αναλυτικότερη παρουσίαση εδώ:

http://sinkazama.wordpress.com/2011/07/05/summer-time-machine-blues/
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος ICQ Αριθμός

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης