Το ξέρατε ότι igirisu σημαίνει αγγλία;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    Web Comics
Kain
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 2:04 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Στο θέμα μου για τη δωρεάν μουσική, αναφέρθηκα πως τον χώρο των δωρεάν κόμικς στο διαδίκτυο μονοπωλούν τα Web Comics. Σκέφτηκα, λοιπόν, να φτιάξω ένα θέμα με μερικά από τα καλύτερα Web Comics που έχω βρει. Ελπίζω να σας χαρίσουν πολλές ώρες γέλιου και διασκέδασης. Εγώ πάντως στη δουλειά, όταν δεν έχει κόσμο, τους δίνω και καταλαβαίνουν.

Κουραφέλκυθρα
http://comicdom-press.gr/category/comic-strips/kourafelkithra
Απίστευτη τρέλα και φοβερό γέλιο σε ένα από τα πιο παρανοϊκά Web Comics, που είναι, μάλιστα, και Ελληνικό.

Πυρ, Γυνή και Φάλαινα
http://www.pirginikaifalaina.gr
Μικρά στριπάκια με φάλαινες και ψάρια ως πρωταγωνιστές.

Χάρτινος Κόσμος
http://xartinos.gr
Άλλο ένα Ελληνικό WebComic, και το μοναδικό σε Flash μορφή (αν και νομίζω πως αυτή η τακτική έχει περισσότερα αρνητικά παρά θετικά), το "Χάρτινος Κόσμος" μας δείχνει με αστεία στριπάκια τα ευτράπελα της καθημερινής ζωής των Λουκ και geo, σατιρίζοντας συχνά τα γίγνεσθαι της Ελληνικής πραγματικότητας. Αρκετά ενδιαφέρον και με μερικά έξυπνα αστεία, αλλά η Flash μορφή του προκαλεί κάποιες δυσκολίες. Ωστόσο, αξίζει να το κοιτάξετε.

AnimePlanet E-Manga
http://www.animeplanet.gr/forum/viewforum.php?f=23
Νομίζω πως το καταπληκτικό δημιούργημα του Καμπαμαρούδη δεν χρειάζεται συστάσεις... Razz

Awkward Zombie
http://www.awkwardzombie.com
Και πάλι σε αντίστοιχα επίπεδα με το VGCats, το Awkward Zombie ατιρίζει αμέτρητα βιντεοπαιχνίδια με πολλά έξυπνα αστεία. Να ευχαριστήσω εδώ τον Vetus που το πρότεινε.

Bazzelwaki
http://bazzelwaki.com
Πώς θα ήταν άραγε εάν ζούσαμε μέσα στο internet; Ίσως το Google να ήταν μια εταιρεία-κολοσσός της πληροφόρησης. Ίσως το YouTube να ήταν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο. Ίσως οι Moderators να έπαιζαν τον ρόλο της αστυνομίας, και οι Spammers και οι Hackers τον ρόλο των εγκληματιών. ...Ή ίσως και όχι. Έτσι, όμως, μας παρουσιάζει τον κόσμο το Bazzelwaki, και ομολογώ πως δείχνει πολύ ενδιαφέρον κόμικ, παρόλο που είναι αρκετά καινούριο και δεν έχει προχωρήσει πολύ η ιστορία.

Bittersweet Candy Bowl
http://www.bittersweetcandybowl.com
Ένα σοβαρό Web Comic, έτσι, για αλλαγή, με γατόμορφους ήρωες. Αυτό το High-School Drama/Comedy κόμικ μας δείχνει την ζωή και τις σχέσεις μιας ομάδας φίλων στο Γυμνάσιο/Λύκειο, και μπορώ να πω πως δείχνει αρκετά ενδιαφέρον.

Blip
http://blipcomic.com
Η "Κ" είναι μια κυνική κοπελίτσα χτυπημένη από την κακοτυχία. Για τη δυστυχία της ευθύνονται δύο Άγγελοι, οι οποίοι της κάνουν τη ζωή δύσκολη επειδή... Όχι, δεν πρόκειται να σας πω, καθώς η αιτία είναι υπερβολικά ενδιαφέρουσα για να σας χαλάσω την έκπληξη. Αντίθετα, θα σας προτείνω να διαβάσετε αυτό το υπέροχο WebComic για να μάθετε μόνοι σας τι ακριβώς συμβαίνει εδώ πέρα. Και, πιστέψτε με, αξίζει να το κάνετε, καθώς πρόκειται για μια καταπληκτική ιστορία, που άλλοτε θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας, και άλλοτε θα σας συγκινήσει.

Brawl in the Family
http://www.brawlinthefamily.com
To Brawl in the Family, σε παρόμοια πλαίσια και επίπεδα καφρίλας με το VGCats, διακωμωδεί τους χαρακτήρες του Super Smash Bros Brawl, καθώς και τα franchises τους. Πολύ έξυπνο και αστείο, σίγουρα θα προκαλέσει γέλιο στους Nintendo-fans.

Cyanide & Happiness
http://www.explosm.net
Αυτό το κόμικ δεν είναι για όλους. Δεν έχει ιερό και όσιο. Δεν σέβεται τίποτα. Δεν σταματάει πουθενά. Δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει και τις πιο τραγικές και φριχτές καταστάσεις για τις ανάγκες του αστείου. Είναι προσβλητικό; Πολύ! Είναι κάφρικο; Όσο δεν πάει! Είναι αστείο; Απολύτως!

Dead Winter
http://www.deadwinter.cc
Εκείνο το πρωΐ, η Lizzy Cooper ξύπνησε πολύ άσχημα. Παραιτήθηκε από τη δουλεία της ως σερβιτόρα, καθώς το αφεντικό της που την βάζει να δουλεύει διπλοβάρδιες και ίσα που την πληρώνει, μόλις ακύρωσε το πρώτο της ρεπό εδώ και μήνες, δεν μπορεί να βρει το αγόρι της, πήγε το προηγούμενο βράδυ ένα φίλο της στο νοσοκομείο... Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι νεκροί επέστρεψαν στη Γη ως Ζόμπι για να τραφούν με τους ζωντανούς. Τώρα η Lizzy πρέπει να επιβιώσει σε έναν κόσμο όπου η απειλή είναι καθημερινό φαινόμενο, και σύντομα θα ανακαλύψει πως οι άλλοι ζωντανοί μπορούν να γίνουν πολύ πιο επικίνδυνοι από τα Ζόμπι... Πρόκειται ίσως για το καλύτερο WebComic που έχω διαβάσει ποτέ, καθώς η ιστορία συνδυάζει τέλεια χιούμορ, δράμα, δράση και τρόμο, ενώ αφηγηματικά πρόκειται για έργο τέχνης. Μια καταπληκτική ιστορία, βαθείς χαρακτήρες και μια συμπαθέστατη πρωταγωνίστρια συμπληρώνουν τη συνταγή και φτιάχνουν ένα κόμικ που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα εμπορικά. Το συγκεκριμένο με ενθουσίασε όλο ελάχιστα κόμικς που έχω διαβάσει, και προτείνω να του ρίξετε μια ματιά, ειδικά εάν σας αρέσουν οι ζομποκαταστάσεις.

DragonBall Multiverse
http://www.dragonball-multiverse.com
Για όσους λάτρεψαν το DragonBall Z (όπως εγώ), αλλά το έχουν δει/διαβάσει όλο και θέλουν κάτι παραπάνω, υπάρχει το DragonBall Multiverse. Μια φυλή εξωγήινων από ένα άλλο σύμπαν, που έχει αναπτύξει την τεχνολογία να ταξιδεύει ανάμεσα στα παράλληλα σύμπαντα, διοργανώνει ένα τουρνουά ανάμεσα στους δυνατότερους μαχητές του κάθε σύμπαντος. Ενώ το κόμικ ξεκινά κάπως απότομα, όσο προχωρά η ιστορία και αρχίζουν οι μάχες γίνεται όλο και καλύτερο. Ενδιαφέρον είναι, επίσης, που μας δείχνει μερικές εναλλακτικές εκδοχές της ιστορίας του κόσμου του Dragonball, δείχνοντάς μας χαρακτήρες από διάφορα σύμπαντα, όπου η ιστορία εκτυλίχθηκε λίγο διαφορετικά...

Dresden Codak
http://dresdencodak.com
Μέσα από αλληγορικές αλλά και χιουμοριστικές ιστορίες επιστήμης και επισυημονικής φαντασίας, από τις οποίες δεν απουσιάζουν τα μαθηματικά παράδοξα και η τεχνολογία από άλλους κόσμους, το Dresden Codak μας ξεναγεί με έναν πρωτότυπο τρόπο στον κόσμο της επιστήμης, της φυσικής και των μαθηματικών. Φτιαγμένο από φίλους των επιστημών, και για φίλους των επιστημών, θα το απολαύσουν ιδιέταιρα όσοι ασχολούνται πολύ με τη φυσική και τα μαθηματικά, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται για πραγματικά επιστημονική φαντασία.

Edmud Finney's Quest to find the Meaning of Life
http://eqcomics.com
Ο Edmud Finney είναι ένας ταξιδιώτης που ταξιδεύει σε ένα σωρό μοναδικά μέρη και συναντά πολλές κωμικές καταστάσεις, ψάχνοντας το νόημα της ζωής. Τα αστεία του συγκεκριμένου κόμικ είναι πάρα πολύ έξυπνα μερικές φορές, και γενικότερα πρόκειται για απίστευτα αστείο (πλην λίγο σουρεαλιστικό) κόμικ με στριπάκια.

Housepets
http://www.housepetscomic.com
Ο σκύλος Peanut και η γάτα Grape ζουν μαζί με τους "γονείς" τους φυσιολογικές ζωές κατοικιδίων, με την τρέλα και τη φαντασία μικρών παιδιών. Πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, που σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Jump Leads
http://www.jump-leads.com
Σε αυτό το Βρετανικό κόμικ κωμωδίας-επιστημονικής φαντασίας, ακολουθούμε τον αφελή Meaney και τον κυνικό Llewellyn, οι οποίοι είναι εκπαιδευόμενοι διαστημικοί ταξιδιώτες από μια άλλη πραγματικότητα, με ένα σκάφος που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν από πραγματικότητα σε πραγματικότητα. Δυστυχώς το σκάφος τους είναι χαλασμένο, και δεν μπορούν να βρουν την δική τους πραγματικότητα, και έτσι ταξιδεύουν τυχαία, χαμένοι ανάμεσα στα παράλληλα σύμπαντα, προσπαθώντας να βρουν το δρόμο για το δικό τους, και ζώντας στους κόσμους που ταξιδεύουν απίστευτες περιπέτειες. Πάρα πολύ καλό και ξεχωριστό κόμικ, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα να του ρίξετε μια ματιά.

Last Blood
http://lastblood.keenspot.com
Οι νεκροί ξυπνούν, και ο κόσμος γεμίζει Ζόμπι. ΟΚ ως εδώ. Οι τελευταίοι ζωντανοί οχυρώνονται και προσπαθούν να επιβιώσουν. Συνηθισμένο. Βαμπίρ κάνουν την εμφάνισή τους για να προστατεύσουν τους εναπομείναντες ζωντανούς. --Ε; Να και κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα. Αυτό το κόμικ παίρνει την κλασσική ιδέα των Ζόμπι, και την ανακατεύει με τον μύθο των Βαμπίρ, για να δημιουργήσει μια αρκετά πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ιστορία με αρκετή δράση. Μάλιστα, αυτό το WebComic ετοιμάζεται να γυριστεί και σε ταινία με κανονικούς ηθοποιούς.

Least I Could Do
http://leasticoulddo.com
Σε αυτά τα αστεία στριπάκια ακολουθούμε τη ζωή του Rayne, ο οποίος έχει μόνο ένα σκοπό: Να πάει με όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες. Ως τώρα, πάντως, τα καταφέρνει μια χαρά.

Manly Guys doing Manly things
http://thepunchlineismachismo.com
Δεν νομίζω πως ο τίτλος θα μπορούσε να είναι πιο σαφής. Οι μπρατσαράδες από διάφορα βιντεοπαιχνίδια και ταινίες χρειάζεται να επανενσωματωθούν στην κοινωνία, όταν απολύονται από τα βιντεοπαιχνίδια τους και αρχίζουν να ψάχνουν για δουλειά, προκαλώντας πολλά τραγελαφικά στην πορεία.

Neko the Kitty
http://nekothekitty.smackjeeves.com
Σε αυτό το τρισχαριτωμένο WebComic βλέπουμε τις αστείες σκανταλιές του γάτου Neko. Όσοι έχουν γάτα θα θελήσουν να την πάρουν αγκαλιά και να την τρελλάνουν στα χάδια, και όσοι γενικά αγαπούν τις γάτες σίγουρα θα χαμογελάσουν. Το διάβαζα αγκαλιά με τη γάτα μου, στην οποία δεν σταματούσα να κάνω χάδια παρ' όλη της την αντίσταση. ^.^

Nobody Scores
http://nobodyscores.loosenutstudio.com
Η Sara είναι μια άπληστη γυναίκα που έχει σκοπό ζωής να γίνει πλούσια. Ο Beans είναι ένας κατά φαντασία καλλιτέχνης που ζητά μόνο την αναγνώριση μέσα από την τέχνη του. Η Jane Doe είναι μια θεότρελη νεαρή γυναίκα, που έχει αλλάξει αμέτρητες φορές το όνομά της, και στο βωμό της διασκέδασης μπορεί άνετα να θυσιάσει τις συνέπειες και την προσωπική ασφάλεια. Προς μεγάλη απογοήτευση του γείτονά τους, του Raoul, αυτοί οι τρεις είναι συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι. Και η τρέλα ξεκινά. Ευφυή και αστεία στριπάκια χωρίς ιερό και όσιο, με μοναδικό, πολλές φορές σατιρικό χιούμορ. Φυσικά η Jane Doe κλέβει την παράσταση με τις τρέλες της.

OGLAF
http://oglaf.com

***ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18!!!!***

Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που έβαλα αυτό το κόμικ, αλλά είναι υπερβολικά αστείο και θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχει στη λίστα. Στην αρχή πήγαινε να ξεκινήσει ως κόμικ πορνό, αλλά όταν ο σκιτσογράφος άρχισε να φτιάχνει την πρώτη ιστοριούλα του βγήκε αυθόρμητα να το κάνει ξεκαρδιστική πορνό κωμωδία. Μερικές από τις ιστοριούλες έχουν πολύ γέλιο, και εάν σας αρέσει το τέτοιου τύπου χιούμορ πιστεύω πως θα το απολαύσετε.

Precocious
http://www.precociouscomic.com
Αρκετά καλό Web Comic που μας δείχνει τις σκανταλιές και τα παιχνίδια μιας παρέας μικρών, ζωόμορφων πιτσιρίκων.

Quillian
http://quillianonline.com
Θηλυκός δαίμονας το βράδυ, έφηβο αγόρι την ημέρα. Σε αυτό το -πραγματικά περίεργο- WebComic, ο Quentin, μισός δαίμονας μισός άνθρωπος, κυνηγώντας ένα περίεργο τέρας που δείχνει να σκοτώνει μαθητές, ανακαλύπτει έναν καθηγητή ικανό να καλεί δαίμονες, τον οποίο πρέπει να σταματήσει πριν σχημαίσει ολόκληρο στρατό από τέρατα για να κατακτήσει τον κόσμο. Δυστυχώς το κόμικ είναι σχετικά καινούριο, οπότε δεν έχει προχωρήσει πολύ η ιστορία. Ωστόσο, από το λίγο που είδα, δείχνει αρκετά ενδιαφέρον.

Sandra and Woo
http://www.sandraandwoo.com
Η Sandra North είναι ένα μικρό αλλά πανέξυπνο κορίτσι. Μια μέρα βρίσκει ένα ρακούν, τον Woo, και αποφασίζει με τον πατέρα της να τον κρατήσουν ως κατοικίδιο. Ο Woo αποφασίζει να της αποκαλύψει οτι μπορεί και μιλάει, οπότε γίνονται αχώριστοι φίλοι και, μαζί με τον Cloud, συμμαθητή της Sandra και άσσο στις πολεμικές τέχνες, και την Larisa, την κυνική Ρωσίδα και καλύτερη φίλη της Sandra, ζουν καθημερινά πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Αν και μικρό, αυτό το κόμικ είναι αρκετά ωραίο και ενδιαφέρον.

Sinfest
http://www.sinfest.net
Το καλύτερο Web Comic που έχω διαβάσει ως τώρα. Ο Slick είναι ένας κοντός με γυαλιά που περνιέται για γόης, και έχει μοναδικό σκοπό ζωής να βρει κοπέλα να του "κάτσει". Η Monique είναι μια πανέμορφη κοπελίτσα, που νοιάζεται μόνο να έχει την προσοχή των αντρών, τους οποίους μετά απορρίπτει. Όταν συναντιούνται αρχίζει ο ΧΑΜΟΣ, σε ένα θεότρελο κόμικ όπου παρελαύνουν, κυριολεκτικά, Θεοί και δαίμονες.

Stage Select: When Masters Attack
http://www.stage-select.com
Για τους φίλους του Megaman (και του Megaman Battle Network), αυτό το κόμικ παρωδεί τα παιχνίδια και τους χαρακτήρες αυτής της επιτυχημένης σειράς παιχνιδιών. Ο σατανικός καθηγητής Dr Willy δεν είναι ευχαριστημένος από τους Robot Masters του, οπότε φτιάχνει μια χρονομηχανή για να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να μην τους δημιουργήσει ποτέ. Ωστόσο, οι Robot Masters, με τον Forte (Bass) σε πρωταγωνιστικό ρόλο, προσπαθούν να τον εμποδίσουν με τους πιο κωμικούς τρόπους. Αρκετά αστείο, και με ενδιαφέρον σενάριο, σίγουρα θα ευχαριστήσει τους Forte-fans.

Station V3
http://www.stationv3.com
Αστεία στριπάκια που μας δείχνουν τα ευτράπελα που συμβαίνουν σε έναν θεότρελο διαστημικό σταθμό.

Station Z7
http://z7.comicostrich.com
Spin-off του Station V3, από τον ίδιο δημιουργό, μοιάζει πολύ με το V3 αλλά έχει τους δικούς του μοναδικούς χαρακτήρες και τη δική του κωμική ιστορία. Προτείνεται σε όσους τους άρεσε το Station V3. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, δεν θα βρουν κάτι διαφορετικό.

The B-Movie Comic
http://www.bmoviecomic.com
Σας αρέσουν οι ταινίες του Ed Wood; Εάν ναι, τότε αυτό το WebComic είναι για εσάς. Σκηνοθεσία ανύπαρκτη, σεναριακές τρύπες που χωρούν μαμούθ μέσα τους, ειδικά εφφέ για γέλια, κλισέ χιλιοπαιγμένα, αλλά και σχόλια "συντελεστών", αποτελούν σε αυτό το κόμικ φόρο τιμής στον Ed Wood αλλά και στις B-Movies γενικότερα.

The Dawn Chapel
http://dawnchapel.com
Πρόκειται για μικρές ιστοριούλες και παραμύθια, με αρκετό ενδιαφέρον και πολλή φαντασία. Αν σας αρέσουν τα παραμύθια, πιστεύω πως θα σας αρέσει και το Dawn Chapel. Ωστόσο, είναι σχετικά καινούριο, και δεν έχει ακόμα πολλές ιστορίες, τις λίγες που έχει, όμως, τις βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσες.

Two Kinds
http://2kinds.com
Ο Trace Legacy ξυπνά μέσα σε ένα δάσος χωρίς να θυμάται τίποτα από το παρελθόν του. Το πρώτο άτομο που συναντά είναι η Flora, ένα τιγρόμορφο κορίτσι, το οποίο και σώζει από ένα χωρικό που θέλει να τη σκοτώσει. Δεν θα αργήσει ο Trace να ανακαλύψει πως ο ίδιος είναι ένας πανίσχυρος νεαρός μάγος, και πως οι άνθρωποι βρίσκονται στα πρόθυρα του πολέμου με τους Keidran, μια φυλή ζωόμορφων πλασμάτων, στην οποία ανήκει και η Flora. Ακολουθούμε τους πρωταγωνιστές σε αυτό το καταπληκτικό κόμικ φαντασίας σε στυλ Manga, καθώς η ιστορία προχωρά και αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν των χαρακτήρων, και η ιστορία ενός ολόκληρου κόσμου ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Μου άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο κόμικ, και το προτείνω ιδιέταιρα στους Fantasy fans, αλλά και γενικά σε όσους θέλουν να απολαύσουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία φντασίας σε έναν κόσμο με μάγους και δράκους.

VGCats, Super Effective, Adventure Log
http://www.vgcats.com
O Leo και η Aeris είναι οι VGCats, και ζουν κυριολεκτικά μέσα στα Video Games. Πολύ γέλιο με σάτιρα κυρίως Βιντεοπαιχνιδιών, αλλά και ταινιών.
Το Super Effective διακωμωδεί τα πασίγνωστα παιχνίδια Pokemon με πολύ γέλιο.
Το Adventure Log μας δείχνει τις περιπέτειες της newbie Kiro στο δύσκολο κόσμο των MMORPGs.

Whisper of a Dream
http://www.animeplanet.gr/forum/viewforum.php?f=40
Άλλο ένα καταπληκτικό Manga που δεν χρειάζεται συστάσεις, δημιουργία του Itachi_kun1990.


Φυσικά, για να μην χαλάσω την παράδοση, θα ανανεώνω συχνά τη λίστα, προσθέτοντας όσα ανακαλύπτω και πιστεύω πως αξίζει να δείτε. Επίσης, 2 Thumbs Up στους Itachi_kun1990 και Kabamaroudis για τις υπέροχες δουλειές τους.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kain στις Σαβ Νοέ 27, 2010 11:48 am, 6 φορές συνολικά

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vagelio
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 2:31 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
bishie hunter
:: AP Editor ::
bishie hunter<br>:: AP Editor ::

Συμμετέχει από: 28 Ιούν 08 Δημοσιεύσεις: 1090 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/ Αθήνα
Καλη σκεψη Kain, support the freeware Very Happy . Θα παω να τα τσεκαρω (και ειδικα τα ελληνικα) μολις βρω το χρονο.
Btw, και η hetalia, πριν γινει manga και anime ειχε ξεκινησει ως web comic (^_^)
http://sites.google.com/site/hetaliaindexes/

_________________
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Η anime gallery μου στο deviantArt: www.nidoqueen4ever.deviantart.com
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kain
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 3:09 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Ωπ! Δεν το ήξερα αυτό! Θα το κοιτάξω λίαν συντόμως!

Η αλήθεια είναι πως τελευταία ψάχνομαι πάρα πολύ σε οτιδήποτε Freeware. Ψάχνομαι, μάλιστα, και με δωρεάν ταινίες και σειρές, προκειμένου να φτιάξω και αντίστοιχο θέμα. Όταν βρίσκω αρκετό υλικό από την κάθε κατηγορία, θα γίνεται και topic στο Forum. Το freeware έμεινε πολύ, πιστεύω, στην αφάνεια, και του αξίζει, επιτέλους, κάποια αναγνώριση.

Είμαι, όμως, σε δίλημμα: Το Κ.Ε.Η.Κ. του Anime//GR μπορώ να το βάλω στη λίστα, ή θα είναι πρόβλημα επειδή στην ουσία θα βάζω link για άλλο forum;

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dark-Master
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 3:38 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CoLLeCToR :: :: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 07 Νοέ 03 Δημοσιεύσεις: 675 Τόπος: Alexandroupoli
Ego gelasa poli me to Πυρ, Γυνή και Φάλαινα.
Me auti tin sigekrimeni ikona.
Spoiler:

kai oi falenes exoun ena poli kameno stilaki ;p
Poli cool. ;p

_________________

Suikoden V
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Hellbroth
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 9:26 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 21 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 2433 Τόπος: Uk Wolverhampton Τώρα Βλέπω: Γραμμές κώδικα όλη την ώρα.
+10000000 gia to thread keep up kain kai vale kai to Xikomorti mesa mi to pezeis tapinos Razz afou metraei asxima.

_________________


Oh god...He divided by 0! We're all dead! Noooo! Federal agents, capture him!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vagelio
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 10:10 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
bishie hunter
:: AP Editor ::
bishie hunter<br>:: AP Editor ::

Συμμετέχει από: 28 Ιούν 08 Δημοσιεύσεις: 1090 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/ Αθήνα
Kain έγραψε:
Το freeware έμεινε πολύ, πιστεύω, στην αφάνεια, και του αξίζει, επιτέλους, κάποια αναγνώριση.
Είμαι, όμως, σε δίλημμα: Το Κ.Ε.Η.Κ. του Anime//GR μπορώ να το βάλω στη λίστα, ή θα είναι πρόβλημα επειδή στην ουσία θα βάζω link για άλλο forum;

Συμφωνω απολυτα, χρειαζεται αναγνωριση. Στο μελλον αν μπουν τιποτα τρελοι νομοι σχετικα με την πειρατεια, αυτο θα ειναι που θα σωσει τους περισσοτερους.
Εφοσον το K.E.H.K. ειναι free, δεν πιστευω πως υπαρχει καποιο προβλημα, ουτως η αλλως με το link για το forum δινεται το credit Smile . Μπορεις καλιστα να ρωτησεις και τον δημιουργο του αν εχει καμια αντιρηση (που δεν νομιζω να εχει).

_________________
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Η anime gallery μου στο deviantArt: www.nidoqueen4ever.deviantart.com
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ryuuzaki
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 11, 2010 9:17 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 17 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Βεροια - Πρέβεζα Τώρα Βλέπω: One-Piece,Naruto,Bleach,Fairy Tail, Gintama, Durarara! και την ζωη μου να μικραινει
Για τους DnD lovers
http://www.giantitp.com/comics/oots0001.html
πολυ γέλιο ειδικα στην αρχή...

_________________
THERE ARE NO CHOICES, NOTHING BUT A STRAIGHT LINE. THE ILLUSION COMES AFTERWARDS WHEN YOU ASK "WHY ME?" AND
"WHAT IF?" WHEN YOU LOOK BACK, SEE THE BRANCHES, LIKE A PRUNE BONSAI TREE, OR A FORKED LIGHTNING. IF YOU HAD DONE SOMETHING DIFFERENTLY, IT WOULDN'T BE YOU, IT WOULD BE SOMEONE ELSE LOOKING BACK, ASKING A DIFFERENT SET OF QUESTIONS...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Hellbroth
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 11, 2010 9:31 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 21 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 2433 Τόπος: Uk Wolverhampton Τώρα Βλέπω: Γραμμές κώδικα όλη την ώρα.
Μερικά ήταν πολύ καλά αχαχαχα ευχαρήστω γιαυτο αλλά όλα αυτα δε φτάνουν το περιβόιτο:

Player : I cast Magic Missile
DM : Where?
Player : To the Darkness
DM : You just killed your ally.

hahahahahaha.

_________________


Oh god...He divided by 0! We're all dead! Noooo! Federal agents, capture him!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vagelio
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 11, 2010 12:11 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
bishie hunter
:: AP Editor ::
bishie hunter<br>:: AP Editor ::

Συμμετέχει από: 28 Ιούν 08 Δημοσιεύσεις: 1090 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/ Αθήνα
Υπαρχει και το starfighter για τις yaoi fangirls Very Happy . Link δεν δινω για προφανεις λογους, οποτε αν ενδιαφερεται καμια να το πληκτρολογησει στο γκουκλι.

_________________
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Η anime gallery μου στο deviantArt: www.nidoqueen4ever.deviantart.com
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ground_zero
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 11, 2010 3:09 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 18 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 2281 Τόπος: Right behind you... Τώρα Βλέπω: Mesa sto myalo sou....
8-bit theater:
www.nuklearpower.com
To poio asteio webcomic evar!!!

Questionable content:
www.questionablecontent.net
To sxedio einai asxhmo sthn arxh, alla ean to synexisete tha to deite na allazei rizika kamia dekaria fores, milame gia theamatikh veltiwsh o typos kai fysika poly endiaferon periegxomeno.

_________________

www.finalfantasy-gr.tk
http://www.youtube.com/user/GamersOdyssey
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kain
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 01, 2010 5:59 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Πρόσθεσα άλλα τρία:

Sandra and Woo, που είναι αρκετά ωραίο και ενδιαφέρον.
Stage Select: When Masters Attack, για τους φίλους του Megaman και τους fan του Forte (Bass).
Brawl in the Family, για τους φίλους των παιχνιδιών της Nintendo γενικότερα.

Έχω πολλά ακόμα να βάλω που δείχνουν ωραία, αλλά θέλω πριν τα βάλω να τα διαβάσω για να ξέρω με τι έχουν να κάνουν, κάτι που είναι κάπως χρονοβόρα διαδικασία, για αυτό δεν ανανεώνω συχνά τη λίστα. Ευτυχώς τώρα το καλοκαίρι δεν έχει καθόλου κόσμο στο μαγαζί, οπότε αναγκαστικά για να μη βαριέμαι διαβάζω Web Comics στη δουλειά, αλλιώς η ώρα δεν περνά με τίποτα.

Επίσης, αυτό τον καιρό διαβάζω το Bittersweet Candy Bowl. Είναι ένα υπέροχο School Life/Slice of Life/Coming of Age/Romance/Drama/Comedy, που πραγματικά σε βάζει να σκέφτεσαι πολλές φορές τι θα έκανες εσύ στη θέση των πρωταγωνιστών, και τι αποφάσεις θα έπαιρνες εάν είχες τα δικά τους διλλήματα. Πραγματικά, δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ. Όταν είναι αστείο, είναι ΠΟΛΥ αστείο. Όταν όμως είναι σοβαρό, Θεούλη μου, είναι πραγματικά σοβαρό... Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Εγώ το λάτρεψα.

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 01, 2010 10:29 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Δεν το 'χα προσέξει το εξής thread. Iδού μερικά από τα αγαπημένα που έχω να σας προτείνω:

Loli Loves Venom:
http://lolilovesvenom.livejournal.com/
O Venom, ο φημισμένος rival του Spiderman, ως κατοικίδιο ενός μικρού κοριτσιού. Χαριτωμένο και συνάμα αστείο.

Sabrina Online:
http://www.sabrina-online.com/
Aπό τα πιο παλιά webcomics που κυκλοφορούν στο internet μέχρι και σήμερα από το 1996. Επίσης κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή από την Dark Horse Comics.

Ctrl+Alt+Del:
Moυ κάνει εντύπωση πως δεν έγινε αναφορά σ' αυτό. Ένα από τα πιο διάσημα web comics αφιερωμένα στα videogames. Παλιότερα δεν του είχα δώσει την ανάλογη σημασία αλλά πρόσφατα είπα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και δεν το μετάνιωσα. ^^

Αkward Zombie:
http://awkwardzombie.com/
Άλλο ένα ξεκαρδιστικό webcomic αφιερωμένο στα videogames (κυρίως στα Pokemon). Aπό τα αγαπημένα μου.


Σημειωτεόν, Kain, το Brawl in the Family και το Bittersweet Candy Bowl τα λάτρεψα. Ευχαριστώ για την προτάσεις αυτές! Επίσης, είχε την πλάκα του το Πυρ, Γυνή και Θάλασσα. Laughing

Kain έγραψε:
Είμαι, όμως, σε δίλημμα: Το Κ.Ε.Η.Κ. του Anime//GR μπορώ να το βάλω στη λίστα, ή θα είναι πρόβλημα επειδή στην ουσία θα βάζω link για άλλο forum;

Δεν βλέπω να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Wink Αν και τα περισσότερα άστεια δεν παίζει να τα καταλάβουν παρά μόνο οι θαμώνες του εν λόγω forum αλλά δεν σου απαγορεύει κανείς να ποστάρεις link. Btw, είμαι quest star σ' ένα επεισόδιό τους (αν και δυστυχώς χωρίς καμία ατάκα). Razz
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kain
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 07, 2010 3:28 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Πρόσθεσα μερικά ακόμα που βρήκα αρκετά καλά.

Το καταπληκτικό DragonBall Multiverse,
το Awkward Zombie, πρόταση του Vetus,
το Station Z7 που είχα ξεχάσει να βάλω στην αρχή,
και το απίστευτα αστείο Edmud Finney's Quest to find the Meaning of Life.

Όσοι από εδώ είναι φίλοι του DragonBall, προτείνω να δοκιμάσουν το DragonBall Multiverse, καθώς μπορεί να τους αρέσει. Εγώ πάντως (που λατρεύω το DragonBall), το βρήκα πάρα πολύ καλό.

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kain
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 22, 2010 3:45 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Προστέθηκαν ακόμα:
Τα καινούρια αλλά και αλλόκοτα Bazzelwaki και Quillian,
το σκεπτόμενο Dresden Codak,
και το καταπληκτικό κόμικ φαντασίας Two Kinds.

Το Two Kinds ειδικά διαβάστε το οπωσδήποτε. Καταπληκτικό κόμικ φαντασίας με μάγους, δράκους και ζωόμορφα πλάσματα, και μια ιστορία που όσο πάει γίνεται και πιο επική.

Ζητώ συγγνώμη για το double post, αλλά ήθελα να το κάνω bump.

EDIT:
Πρόσθεσα κάποια ακόμα.
Το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Dead Winter,
το τραγικά αστείο Nobody Scores,
Το πρωτότυπο Last Blood,
το Ελληνικό Χάρτινος Κόσμος,
το εξαιρετικά ενδιαφέρον Jump Leads
και το παραμυθένιο The Dawn Chapel.

Δυστυχώς έχουν αρχίσει να μαζεύονται πάρα πολλά, οπότε σκέφτομαι να αφαιρέσω κάποια μέτρια όπως το Quillian, και να αφήσω μόνο τα καλύτερα...

Τα καλύτερα ως τώρα είναι, κατά τη γνώμη μου, τα:
Bittersweet Candy Bowl
Dead Winter
DragonBall Multiverse
Jump Leads
Two Kinds


Και τα καλύτερα και πιο αστεία είναι, πάλι κατά τη γνώμη μου, τα:
Κουραφέλκυθρα
Cyanide & Happiness
Least I Could Do
Nobody Scores
Sinfest
VGCats


Οπότε τα παραπάνω τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kain
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 27, 2010 12:01 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 13 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 709
Νόμιζα πως θα άφηνα τη λίστα ως έχει, αλλά την ανανεώνω για ένα και μόνο λόγο: Το "Blip" είναι ένα από ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ WEBCOMICS ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!! Για εμένα, μαζί με το "Bittersweet Candy Bowl" και το "Dead Winter" αποτελούν την αγία τριάδα των κορυφαίων WebComics!

Πέρα από το Blip, πρόσθεσα και τα:

Manly Guys doing Manly things
Neko the Kitty
OGLAF
The B-Movie Comic

_________________

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Όταν οι αετοί πετούν ψηλά, η κοτσυλιά πονάει!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης