Συμμετέχει από: 28 Ιούν 08Δημοσιεύσεις: 1090Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/ Αθήνα
Ground_zero έγραψε:
Paides poly kalo!
Extes kykloforisan ta prwta 2 episodia ws wriaio pilot, ta katevasa kai ta eida.
POLY kales prwtes entypwseis, ksefevgei ligo apo thn istoria tou original, alla paradoksws eina apistefta kaloftiagmeno kai to story ta spaei!
Epitelous ena remake pou aksizei, to proteinw se olous!
Kάτσε να προχωρήσει λίγο, μην το χαϊδεύουμε από τώρα.
_________________ Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Η anime gallery μου στο deviantArt: www.nidoqueen4ever.deviantart.com
Συμμετέχει από: 06 Ιαν 04Δημοσιεύσεις: 3211Τόπος: Αθήνα
Ta eida kai gw, an kai imouna prokatilimenos oti tha dw kamia mpourda, itan arketa kalo. Vasika thimizei kati anamesa se thundercats kai lotr Tespa, anamenoume ta epomena epeisodia.
Συμμετέχει από: 06 Ιαν 04Δημοσιεύσεις: 3211Τόπος: Αθήνα
Paidia mi leme oti theloume, den einai anime, apla to ftiaxnei giaponeziko studio. To target group pou exei einai kathara amerikaniko, opote de nomizw oti mporousan na xefigoun idiaietera.
Αν είχες διαβάσει την είδηση στο ANN θα έβλεπες ότι κι οι ίδιοι οι παραγωγοί το παρουσιάζουν ως anime παραγωγή. Και σημειωτέον οι Thundercats ανέκαθεν ήταν ιαπωνικο-αμερικάνικη δημιουργία κι όχι καθαρά αμερικάνικη 100%. Επίσης, αν ήταν cartoon κι όχι anime τότε δεν θα βρισκόταν στην database του ANN:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=12434
Τέλος, πιο πολύ θυμίζει anime παρά cartoon. Δεν είναι π.χ. όπως το Hulk Vs Wolverine που παρόλο που το έφτιαξε η Madhouse είναι καθαρά cartoon δημιουργία (και μάλιστα αξιόλογη και πολύ καλύτερη από την anime μπούρδα Wolverine):
Eν πάσει περιπτώσει, είδα τα πρώτα τέσσερα επεισόδια και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Κλάσεις ανώτερο από το original. OK, μπορεί να σας ξενίσει ο σχεδιασμός των χαρακτήρων αρχικά όπως κι εμένα αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας. Τουλάχιστον η Cheetara εξακολουθεί να είναι σέξυ (μμμμμμμμμμ!). Κι ο Snarf από τον ενοχλητικό, πολυλογά κομπάρσο αποτελεί τώρα μια χαριτωμένη μασκώτ που δεν μιλάει καθόλου την ανθρώπινη γλώσσα κι αυτό είναι καλό. Παρόλα αυτά ακόμα μου φαίνεται λίγο περίεργο που ο WilyKit and WilyKat έχουν ουρά.
Συμμετέχει από: 18 Δεκ 03Δημοσιεύσεις: 2281Τόπος: Right behind you...Τώρα Βλέπω: Mesa sto myalo sou....
Pantws h kainouria seira ta spaei opws htan anamenomeno, shmera tha paiksei to episodio 9 kai den mou exei afsei kamia arnhtikh entypwsh, mono merika regrets gia kapoies skhnes opou enw htan poly kala sthmenes, to optiko apotelesma den tis dikaiwse.
Perimenw perissotera apo thn synexeia, poly spania oi amerikanoi vgazoun mia toso kalh seira.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης