Το ξέρατε ότι risu σημαίνει σκίουρος;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 12 από 14
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    Anime Yakuza: Game Over
Gouki_713
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 08, 2007 11:52 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: r00k ::

Συμμετέχει από: 24 Ιαν 06 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: athens
Kati pou ksexasa

Epeidh egw den eimai axaristos kai 8elw na steilw kapoia euxaristw.

Euxaristw poli tous : Vegito,Kabamaroudi,Lia,Shiho,PowerBoy,Phantom-Duck,Shinn-Kun,Captain Iglo,Odin164 kai genika osa alla paidia hr8an sthn ekpomph ws Special Guests kai na tous zhthsw kai sugnwmh an tous pirakse kapoia stigmh to xioumor mou.Lova ya all dudes Very Happy

Euxaristw tous filous kai shparagogous mou :
Mormengil,Blademaster_X,Vetus,Hazuki,Pitbull. (an kai kapioi apo aftous fer8hkan poli malakismena telika)

Telos euxaristw poli olous esas pou mas stiriksate kai mas akougate kai meso ths ekpomphs gnwrisa apisteuta atoma Cool
Thank you all dudes Smile

Kai ena terastio EUXARISTW ston Blademaster_X pou apodixthke oti pisteuei ston pragmatiko kosmo kai oxi se enan kosmo eikoniko........

Thank you all


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gouki_713 στις Πεμ Φεβ 08, 2007 4:53 pm, 1 φορά

_________________
Screw you guys,I'm going home.........
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kenji
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 08, 2007 12:08 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.eNGiNe :: :: ANiME.eNGiNe ::

Συμμετέχει από: 30 Σεπ 04 Δημοσιεύσεις: 911 Τόπος: Θεσ/νικη / Πάτρα Τώρα Βλέπω: Ton kafe pano sto grafeio
Παράθεση:
Όσο πιο κόσμια γίνεται και με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.


Guki θα σου πρότεινα να σβήσεις άμεσα τους χαρακτηρισμούς και τα κοσμιτικά επίθετα, αλλιώς δεν έχει και νόημα η κουβέντα. To ζητούμενο ακόμα και σε ένα καταγγελτικό λόγο δεν είναι το ξεκατίνιασμα.

Η συζήτηση έχει νόημα για να μην την πατήσει κάποιος, σε οτιδήποτε παρόμοιο μπορεί να κάνει. Μέσα και έξω από το net. Όχι για να βγάλουμε τα απωθημένα μας.

My 2c.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ssj4nick
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 08, 2007 2:47 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 10 Οκτ 05 Δημοσιεύσεις: 165
Ena exw na pw paidia:


ΤΗΕ LEGEND WILL NEVER DIE

_________________
A sword is a weapon. Kenjutsu is the art of killing.Whatever pretty words you use to speak of it,this is its true nature.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 08, 2007 4:56 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Από την πλευρά μου θα πω τα εξής για τώρα:
- Όταν κύριε Μάνο μας κάλεσες πριν την εκπομπή για μας πεις τι παίζει με τον σταθμό το μόνο που μας ζήτησες και με το οποίο συμφωνήσαμε ήταν ότι θα γινόταν η εκπομπή κάθε Σάββατο κι ότι δεν είχαμε καμιά άλλη υποχρέωση πέρα από το να παρουσιάζουμε την εκπομπή. Μετά την πρώτη εκπομπή μας κοπανάς τελείως απροειδοποίητα ότι η εκπομπή θα παιζόταν από Δευτέρα ως Πέμπτη χώρις να μας ρωτήσεις αν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου αλλά και την όρεξη. Στην πορεία μάλιστα απαιτούσες (το τονίζω, ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ, δεν ζητούσες) να ποστάρουμε κάθε τόσο στο forum σου. Με συγχωρείς, αλλά μας φώναξες ως παρουσιαστές μόνο, όχι ως moderators! Άλλα ακόμα κι όταν ο Blademaster κι ο Mormengil κάθησαν με όλην την καλή θέληση να αφιερώσουν κάποιο χρόνο τους για το forum σου (μέχρι κι αφιέρωμα για τα anime τσακίστηκε ο Blademaster να γράψει για πάρτη σου αντι να κάνει απλά copy-paste το αφιέρωμα ενός άλλου ατόμου) εσύ παρέμεινες αχάριστος με το να γκρινιάζεις διαρκώς για άλλα ασήμαντα πράγματα σαν την κακιά πεθερά. Παραδείγματα: γιατί οι ανεμιστήρες δεν ήταν στην θέση τους, γιατί παρατήσαμε τα μπουκαλάκια (του τόνιζα ο ίδιος ότι τα παρατούσαν οι προηγούμενη κι ως απάντηση έλαβα "Να μου τους ρουφιανέβεις, τότε!") κ.α. Για μένα γκρίνιαζε στα άλλα παιδιά (διότι ποτέ δεν μου έκανε παρατήρηση κατευθείαν σ' εμένα ούτε μέσω e-mail) ότι δεν ποστάρω καθόλου, ενώ ξέρει ότι δεν έχω στο σπίτι μου internet. Kαι τι τους έλεγε; "Ναι, αλλά στο animeplanet.gr έχει χίλια post!" "Όταν ΕΙΧΕ internet, όμως!" του απαντούσαν! Ακόμα όμως κι όταν έμπαινα net μέσω netcafe τι θα είχα ως έγνοια; Να ποστάρω στο forum του "εργοδότη" μου; Λέω "εργοδότης" εντός εισαγωγικών επειδή μερικές φορές πέταγε αυτή την ωραία ατάκα στο Blademaster και στον Gouki "Aν δεν είσαστε εντάξει στην δουλεία σας, θα σας απολύσω!" No comments...Άσε δε που ούτε τα ψίχουλα που μας αναλογούσαν από τα ποσοστά των sms δεν μας έδωσε. Γιατί μας υπαρηφανεύεται ότι πληρωνόμαστε μέσω από τα sms. Ωραία, λοιπόν! Για στείλε μας τότε την πληρωμή έστω και καθυστερημένα! Όχι ότι έχουμε ανάγκη τα 5 λέπτα μου μας αντιστοιχούσαν, αλλά να δω αν θα έμπαινες στο κόπο να μας τα δώσεις.
- Τα όσα μας λες άσκοπα με περηφάνεια ότι χρειαζόταν να δουλέψεις τσάμπα στο CHAMPIONS μάθε το εξής: είναι μέρος της δουλειάς σου όπως και στον κάθε εργαζόμενο σε οποιοδήποτε επαγγελματικό τομέα όταν κάνει τα πρώτα σου βήματα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν παρουσιάζαμε την εκπομπή με σκοπό να μας προσλάβουν αύριο στο BEST radio, στο Rock FM ή σε οποιοδήποτε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό εν πάσει περιπτώσει. Την παρουσιάζαμε για τους λόγους που προανέφεραν και τα παιδιά. Δεν την παρουσιάζαμε για να το παίξουμε φίρμες (όπως προφανώς κάνουν και σε άλλες εκπομπές του σταθμού) ούτε για να διαφημίσουμε το forum σας (αναφέρομαι σε συγκεκριμένη περίπτωση την οποία δεν αναφέρω για να μην γίνει παρεξήγηση με το συγκεκριμένο άτομο που παρουσιάζει την εκπομπή). Γι' αυτό κράτα το στόμα σου κλειστό όταν σκέφτεσαι να πεις τέτοιου είδους μπούρδες (για να μην χρησιμοποιήσω άλλου είδους χαρακτηρισμούς κι αρχίσω το spam).
- Έχεις σκεφτεί πότε για ποιον λόγο χρησιμοποιούνται nicknames στα forums; Θα σου πω εγώ: για τον λόγο ότι ορισμένα άτομα θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, άσχετο αν στις συναντήσεις συστήνονται με το real name τους. Το να αναφέρεις στο forum μας τον Blademaster ως Σταύρο και τον CommanderSP ως Ανδρέα Πανόπουλο υποδηλώνει ότι θες να βγάλεις την κουτσομπόλα μέσα σου, πράγμα το οποίο φαίνεται επίσης κι από το γεγονός ότι διαστρεβλώνεις τα γεγονότα όπως ακριβώς εσύ τα θες προκειμένου να φανούν οι άλλοι κακοί. Αυτό φυσικά θα το καταλάβαινες μόνο αν γράφαμε δεξιά κι αριστερά το νούμερο του κινητού σου με τ' ονοματεπώνυμό σου σε πόρτες δημόσιων τουαλετών με μηνυματάκια του στυλ "Είμαι ένα αγοράκι που θέλει να κάνει έρωτα με άλλα αγοράκια." Αλλά δεν θα το κάνουμε διότι δεν έχουμε διάθεση να πέσουμε τόσο χαμηλά για τα μούτρα σου.
-
Kotsolis έγραψε:
Κανείς δεν πήρε τηλέφωνο στον αέρα να μου πει αν είμαι λάθος. Ακούστε την εκπομπή και πείτε μου στον αέρα (γιατί στο topic αυτό δεν θα ξαναπαντήσω λόγω έλλειψης χρόνου και μη διάθεσης να μπω σε αντιπαραθέσεις) σε ποια σημεία έχω άδικο. 20:00-22:00 είμαι εκεί, θα περιμένω όποιον θέλει να τα πούμε και On Air. Χωρίς λογοκρισίες και χωρίς κοψίματα. Γιατί όταν κάνεις κριτική σε κάποιον είναι ραδιοφωνικός κανόνας ότι πρέπει να είναι κι αυτός παρόν.

Θα κρατήσω αυτό που είπες. Οπότε αν τυχόν πάρω ποτέ τηλέφωνο για να λυθούν ωραία και πολιτισμένα όποιες τυχόν διαφορές μας χωρίζουν (εφόσον δείξεις κι εσύ μια ανάλογη στάση) και μου κλείσεις το τηλέφωνο στη μάπα τότε θα γίνεις ρεζίλι των σκυλιών και ΖΩΝΤΑΝΑ! Κι αυτό στο λέω με όλη την καλή διάθεση γιατί είναι κρίμα να κοπεί η εκπομπή επειδή είσαι ιδιότροπος. Αμά από 'κει και πέρα δεν γίνει τίποτα δεν θα σκάσω. Αρκετή υπομονή έκαναν και τα υπόλοιπα παιδιά για πάρτη σου!
-
Kotsolis έγραψε:
...κι εγώ είχα μεράκι και για ενάμιση χρόνο δούλευα δωρεάν σε συγκεκριμένο περιοδικό.

Για να νιώσεις τι "ώραιο" πράγμα είναι το κουτσομπολιό, το περιοδικό αυτό λέγεται Games για το οποίο δουλεύεις ακόμα και σήμερα (αν δεν κάνω λάθος) κι έφερνες ένα σωρό τεύχη του στο στούντιο και τα παρατούσες χύμα στον πάγκο (αυτό ισχύει όντως) ενώ μας γκρίνιαζες να μην αφήναμε εμείς πράγματα.
- Κι ένα τελευταίο άσχετο με το θέμα της εκπομπής, αλλά το οποίο μου 'χει μείνει ως αποριά: για ποιό λόγο δεν έπρεπε να αναφέρουμε τον χορηγό (ο οποίος ήταν τα Bits 'n Bytes όπου στο υπόγειό του υπήρχε και το στούντιο όπου γίνονται οι εκπομπές του Gamesradio) εφόσον αναγράφεται και στο forum; Ειλικρίνα, δεν καταλαβαίνω.

Αυτά για την ώρα. Με την σειρά μου να ευχαριστήσω τόσο όσους στήριζαν τόσο καιρό την εκπομπή μας όσο κι αυτούς που πήραν το πλευρό μας όταν ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή σταματάει (κυρίως τον Phantom Duck, τον kenji και την d.neko-angel που τα είπαν έξω από τα δόντια τους). Και για όσους δεν είχαν την τύχη να προλάβουν καμιά εκπομπή μας μην ανησυχείτε: υπάρχουν κι οι ηχογραφήσεις ορισμένων απ' αυτών (κυρίως σε όσους είχαμε guest stars). Τα λέμε! ^^
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Missing_Score
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 08, 2007 6:34 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 16 Σεπ 06 Δημοσιεύσεις: 592 Τόπος: Narshe Τώρα Βλέπω: South Park (μη βαρατε!)
Απο τα links που δωσατε φαινεται οτι ο τυπας κανει επιδειξη θρασους (ειδικα αυτο με το gamepro εδωσε ρεστα). Κριμα μονο γιατι λογω δουλειας δεν ειχα ακουσει πολλες εκπομπες... Μακαρι να ξαναγινει κατι "απο εμας για εμας" που λεει και ο MoRmEnGiL. Eις το επανειδην

_________________

Μελος της Αγιας Τριαδας: Gatts, Zengar, Kenshiro
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
CommanderSP
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 08, 2007 8:12 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 09 Φεβ 05 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: UK
Θα ελεγα οτι μια τετοια προσπαθεια αξιζει να συνεχιστει αλλα θα μπορουσε να γινει για την ωρα κατι ακομα καλυτερο. Αντι να εχουμε live εκπομπη, ξεκιναμε με ενα podcast, μια φορα καθε 15 μερες (για αρχη) οπου θα υπαρχει ενα γενικο πλανο για το τι θεματα θα συζητηθουν, quality over quantity δηλαδη και αντι για SMS και χαζομαρες να εχουμε ενα μερος οπου να γινεται συζητηση της εκοπμπης και φυσικα requests για την επομενη. Θα ηταν μεγαλη μου τιμη εαν κατι τετοιο γινοταν απο κοινου απο τα δυο μεγαλα sites φυσικα με ατομα απο το AnimeClipse να μιλουν για τα νεα τους projects και οτιδηποτε θελουν να συζητησουν επανω στο αρκετα επιπονο fansubbing.

Τα πλεονεκτηματα ειναι πολλα. Το ΜΟΝΟ που χρειαζομαστε ειναι PC με μικροφωνα και φυσικα μπορουμε να κανουμε εκπομπες ο καθενας απο το σπιτι του. Η μουσικη μπορει να μπει χωρις κανενα προβλημα και το μεγαλο πλεονεκτημα (και ο λογος που την πατησανε ΚΑΙ οι δυο εκπομπες) ειναι οτι θα το κανουμε για εμας και οχι για να βγαλουμε λευτα. Ημασταν σε ενα περιβαλλον οπου ολοι περιμενουν να γινουν επαγγελματιες στο χωρο, αλλα κανεις δεν καταλαβε οτι οι anime ομαδες δεν διεπονταν απο τις ιδιες ιδεες.

Θα ηθελα τη γνωμη σας επανω στο θεμα (κυριως απο τους αποχωρησαντες) για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

CommanderSP
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
utsutsu
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 08, 2007 10:43 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 29 Φεβ 04 Δημοσιεύσεις: 1762 Τόπος: Αθήνα
Ego os pappous (ohi ero auti ti fora Razz ) k proin radiofonakias tha po pos ola prepi na paraminoun se iremo tono k na katalixoume sto rito "oti plironis pernis". Stin prokimeni periptosi oi anime yakuza den "agorasan" kati alla dehtikan omos na paroun to risko k na dokimasoun na kanoun ekpompi se ena net-radio ,se ena ipogio, me ashimo parelthon sto se ekpompi idiou ifous k gia proti fora. K ego tha po oti ta palikaria mas edosan ton kalitero euato tous k ekanan oti mporousan. Sti zoi mou omos m'aresi na ime antikimenikos. Gi'auto pistevo pos k oi 2 plevres ehoun ta dikia tous.Poli ligotera omos tou gamesradio. Den thelo na to analiso. Ipothikan idi polla. Oute m'aresi na akougonte hontres kouventes. Hanete to dikio sas. Pistevo pos to pio sosto, ehmiro oso eprepe k me apodixis post itan tou vetus. Gia mena ta ipe ola opos epepre....
Krima pou teliose mia toso orea k havalediariki ekpompi gia kati pou agapame k den iparhi allou stin athina. k stin ipolipi ellada pistevo. Niotho tiheros pou afisa tin anomaliariki sfragida mou se mia apo tis ekpompes sas. FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Btw an mou milage emena ashima to "boss" xerete ti tha ekana e????? Palami sti mapa tou k...SAY SAY SAAAAAAAAY Laughing
Den trehi mia guys....edo imaste na ta leme k na havalediazoume sta meetings (an k teleutea me ehete psiloxenerosi Mad ). Ola ta kala telionoun. Den axize na sinehisete me teties sinthikes. Ipame na kanete thisies gia auto pou agapate alla ohi na gini k agkaria i vasano. Mpravo sas gia tin prospathia, tin ipomoni kai to meraki sas. K tha xanapo auto pou sas iha pi k tote. Ekana 2 hronia radiofono....autes i stigmes pou evgena sto mic k xehnaga oti provlimata iha tha mou minoun axehastes gia panta. Idate pou eprepe na grafete tis ekpompes sas opos sas protina? Wink Na ton akoute ton Hado-ero-utsutsu Laughing
Guys halaroste tora , apolauste tis free (an tha ehete tora) ores sas k na iste iperifanoi gia auto pou kanate. Min tin psonisete san ton Morm omos k na kikloforite me to sakaki stous omous san proeklogini diafimisi Laughing Razz

k gia na halaso opos panta tin sovarotita pou me diakrini ...

1.
jojimbo_project'03 έγραψε:
σημερα γιατι δεν ειχε εκπομπη? Sad


apla egrapses jojimbo. eliosa sta gelia Very Happy Razz (se pirazo etsi? alla ihe poli plaka)

2.
Blady , sti last ekpompi , etsi opos se akouga na milas san tin Martha Vourtsi pou i mira tis ferthike sklira....me mousiki ipokrousi ena kawai j-song....ipa...TON STAURO GIA J-DRAMA!!! Ti parapono itan auto , ti ponos Razz Razz Razz Prepi na sigkinises polla koritsakia koufala Laughing

3.
Guki....[katestamenos-mode on] afou sou tooopa se palikari...pexe kana psy-trance na anevi i ekpompi...na ta spaaaame re file...den pirazi tora...tha pigenoume gia soulvaaaakia [katestramvenos-mode off] Razz

4.
Pos tha antexo horis to humor tou Hazuki, tin gay-sexy foni tou Morm , tin kawai foni tou Vetus pou shedon panta erhotan apo to vathos, tin varvatila tou Guki, tin "giati den me pezete k mena? epidi ime anomalos?" foni tou Blady k tin "agorare-heli" foni tou pit-bull??????
Thanx gia tis iperohes ores kai gia tin prosklisi guys. U know what u are Wink KAFROIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII THA MASTIGIA MAS PISO!!!!!

_________________
https://soundcloud.com/pressure-spirals/tracks
https://www.pressure-spirals.club/
http://pressuridion.blogspot.com/

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
jojimbo_project'03
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2007 2:20 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oNe :: :: ANiME.oNe ::

Συμμετέχει από: 10 Δεκ 06 Δημοσιεύσεις: 767 Τόπος: thessaloniki Τώρα Βλέπω: berserk
δεν παρακολουθουσα συχνα την εκπομπη ουτε και το topic...
oποτε μου εκανε εντυπωση οτι δεν ηταν κανεις εκεινη την ωρα...

_________________
The blossom of the blossoms is the chery blossom.
Samurai is the man among men.


Spoiler:

http://www.youtube.com/watch?v=mHLob2mFE1E
Fear of the apex predator
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
holborn
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2007 2:43 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.PoWeR :: :: ANiME.PoWeR ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 1036 Τόπος: Thessaloniki
Utsutsu kai Vetus
Τα είπατε πιο σωστά από όλους.

Για την πρόταση του CommanderSP ανοίξτε ένα καινούργιο thread για να το συζητήσετε το θέμα.

_________________

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kenji
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2007 2:58 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.eNGiNe :: :: ANiME.eNGiNe ::

Συμμετέχει από: 30 Σεπ 04 Δημοσιεύσεις: 911 Τόπος: Θεσ/νικη / Πάτρα Τώρα Βλέπω: Ton kafe pano sto grafeio
Εγώ διαφωνώ σε αυτό που έθεσε ο utsutsu κάνε απλά το κομμάτι σου και μην βλέπεις όλα τα άλλα(καταλαβαίνω όπως το λες εν μέρει, αλλά επειδή μπορέι να έχει διττή ερμηνεία διαφωνώ με την άλλη ερμηνεία). Ναι στο τέλος αυτό πρέπει να κάνεις για να μην χαλιέσαι με την κατάσταση παράνοιας που υπάρχει στην Ελλάδα.
Όμως διαφωνώ στο ότι αυτό πρέπει να γίνεται γενικώς και να το βλέπουμε κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό. Αν γινόταν μόνο σε επίπεδο ιδιαιτέρων δραστηριοτήτων χομπίστικου στυλ θα μπορούσα να το δεχτώ ίσως.
Αλλά αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα είναι αρκετά ανεξέλεγκτη. Με εκνευρίζουνε λογικές του ότι δηλώνω είμαι, καθώς και ότι πρέπει να το δει κάποιος ότι κάνει κάτι για τον ευατό σου.
Άλλο χόμπι και άλλο κάποιος να βγάζει ή να θέλει να βγάλει χρήματα από σένα. Αυτά θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, να είναι διακριτοί ρόλοι καθώς και να εφαρμόζονται τα αυτόνητα. Με ενοχλεί εν έτει 2007 η δουλεία προκειμένου να αποκτήσεις επαγγελματική υπόσταση να θεωρείτε υποχρέωση και ηθική ανταμοιβή. Προσωπικά θα ήθελα στο ellada πολύ περισσότερο σεβασμό σε έννοιες όπως επαγγελματισμός, υπευθυνότητα, δικαιώματα και υποχρεώσεις. Δε ξέρω στο εξωτερικό γιατί τα σέβονται περισσότερο, κάποια στιγμή πάντως καλό θα ήταν να εκπαιδευτούμε και εμείς και αυτό.

My 2c

Ps: Το παραπάνω δε σημαίνει ότι δεν έχω κάνει και εγώ τον μ@λάκα, ή δε ια τον έκανα αν ήμουν σε πολύ στενή οικονομική κατάσταση. Είναι αποδειγμένο ότι συνήθως αποδίδεις όσο σε σέβονται. Και μιλάω σε βάθος χρόνου και όχι σε μεμονωμένες στιγμές. Ότι πληρώνει κανείς αυτό και παίρνει. Ακόμα στη χώρα μας δε το εμπεδώσαμε.

EDIT προς κάτω:
Σε όσα λέει ο morm και μια άλλη οπτική.
Η αγορά δεν δουλεύει με ηθικού κανόνες αλλά με κανόνες αγοράς. Με το να εκμεταλεύεται στον οποιδήποτε χώρο κάποιος την δωρεάν εργασία και να προσφέρει ο οποισδόποτε την εργασία του δωρέαν, καταπατούνται έννομα επαγγελματικά συμφέροντα των εργαζομένων, της αγοράς, του κράτους(διαφυγόντες φόροι-ασφαλιστικά ταμεία, ξεφτιλισμός των μισθών-τιμών παροχής υπηρεσιών, διαφυγόντα κέρδη από παραπλήσιες εταιρείες->άνιση και ανισόροπη αγορά μιας και δεν παίζεται το παιχνίδι επί ίσοις όροις, δε μιλάμε για εθεντολισμό vs επιχειρηματικότητα άλλο λέω). Το παιδί για όλες τις δουλειές και συμφέρει κάνει κακό κυρίως στην αγορά εργασίας. Οι μεταλύτεροι ελπίζω να καταλαβαίνεται τι εννοώ. Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, και η αγορά εργασίας είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα Imho για να το αντιμετωπίζωμε ηθικά. Πάρτε ένα τηλ την επιθεώρηση εργασίας και ρωτήστε πώς αντιλαμβάνεται το επαγγελματικό δίκαιο την δωρεάν υπηρεσία σε οργανισμούς που λειτουργούν με βάση οικονομικά κριτήρια και όχι κοινωνικής-ανθρωπιστικής προσφοράς.
Σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα και όχι αυτό που θέτω, όταν οι ρόλοι δεν είναι διακριτοί και στηρίζεσαι σε δωρεάν υπηρεσίες(δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι κυρίως νεαρά άτομα δέχονται κάτι τέτοιο) αλλά έχεις απαιτήσεις επαγγελματισμού ήθους και συμπεριφοράς καλά να πάθεις.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την kenji στις Παρ Φεβ 09, 2007 4:33 pm, 4 φορές συνολικά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MoRmEnGiL
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2007 3:29 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 11 Φεβ 05 Δημοσιεύσεις: 1702 Τόπος: Kuraikako.. Mirai.. Risoukyou.. Ikijigoku.. Τώρα Βλέπω: Rome. :P
a re utsutsu me sygkinhse to post sou Razz

Loipon gia na 3eka8arisw merika pragmata giati mou fainete exei pesei poly paranohsh.

Stis arxes tou f8inoporou hr8e se epafh me emas o manos gia thn synexish ek neou ths anime ekpomphs tou sta8mou.
Arxika eixame paei egw o Hazuki o Vetus kai o Blady-chan (kai h shihou-chan h opoia omws den mporese telika)

H ekpomph htan 2 wrh ka8e sabbato,telika o manos omws mas eipe oti 8a ginh deutera ws paraskeuh mia wra to apogeuma.Par oti diafwnousame gia thn leitourgikothta mias tetoias diata3hs dexthkame telika.

H apaithsh tou manou na postaroume kai sto forum,par oti enoxlhtikh exei bash.To akroathrio tou sta8mou einai kata kyrio logo ta melh tou site,kai oso perissotero ginomaste gnwstoi ekei ki emeis kai h ekpomph toso perissoteroi thn akoune.
Me alla logia kata ba8os h logikh tou manou htan swsth.O tropos tou twra profanws enoxlhse arketous ;p

Egw apo thn pleura mou den to brhka idiaitera epibaryntiko na postarw sto forum.
Sthn telikh pantou yparxoune dipsasmena gia anime atoma kai erwthseis pou prepei na apanth8oun,kai sto forum tou gamesradio yphrxan polla atoma pou molis 3ekinousan opote to eniwsa ws iero mou ka8hkon apenanti sthn anime koinothta ths elladas na boh8isw oso mporw. :p
Nai,epaiza to paixnidi twn idiokthtwn ths ekpomphs alla den exana kati egw me auto.

Einai profanes nomizw oti to mono kerdos pou eixame apo auth thn istoria einai to proswpiko mas pswnio.Tipota allo.Oute pername,oute mas endiefere na paroume lefta.
Egw proswpika 8a mporousa pi8anws na to kynhghsw auto,giati exw 2-3 gnwrimies pou 8a mporousane na ginoune sponsores,alla synhdeita den ekana kati tetoio gia na parameinei to olo 8ema ws hobby ki oxi ws douleia,gia na exw thn plhrh eleu8eria kai na mhn skeutomai to xrhma (pou siga to xrhma alla leme Razz)

Ara den eixame kanena proswpiko kerdos ousiastika apo auth thn istoria,par ola auta dexomastan tous kanonismous tou sta8mou kai twn dieu8yntwn.
E3allou o sta8mos tous anhkei kai ekeinoi ka8orizoun tous kanones,opoianou den tou aresoune feugei.Etsi paei.

Opws k egine telika apo olous ektos apo emena pou efyga nwritera logw eleipshs xronou.

Diafwnw me thn logikh feugw kai prokalw fasaries.
Gia mena h logikh einai: lew hrema kai metrhmena auta pou 8elw,wste na mh dwsw to paramikro dikaiwma na eipw8ei kati gia emena,frontizontas omws na einai safhs oi logoi pou apoxwrw.

Ap thn allh katalabainw kai ton Blady-chan apolyta giati eidika autos logo kai tou mikrou ths hlikias tou,kai tou xarakthra tou (pws na to kanoume...einai poly kalo paidi ) eidika autos eixe faei thn megalyterh piesh kai xwsimo.

To megalytero la8os tou sta8mou kat eme htan o tropos me ton opoio ferotan proswpika stous "paragwgous"

Eipame,oloi hmastan noobades sto radiofono,kai opws k na exei to kaname gia to xabale mas,den hmastan oute 8elame na ginoume epaggelmaties.
Oute einai dynaton na plhrwnoume ta spasmena allwn,oute ftaime se kati epeidh epese to reuma oute tpt tetoio.
Den exw parapono apo th symperifora tou manou apenanti mou proswpika,ka8 oti mallon oi alloi fagane olo to xwsimo ;p , alla auto de shmainei oti den eblepa ti ginotane.

Alla gia na leme ta pragmata me to onoma tous,isxyei auto pou eipa prin.H symmorfwnese me tous kanones tou sta8mou pou kaneis ekpomph,h diafwneis kai poly apla xairetas kai feugeis.

Gia na teleiwsw me auto to post gigas (pou 8elw na postarw KAI sto anime.gr alla den paizei na to metatrepsw se ellhnika,opote 8a peta3w link gia edw kateu8eian kai an me bannaroun me bannaran Razz Razz)

DEN einai ypoxrewmenos kaneis na dexete piesh apo kapoion xwris na tou xrwstaei tpt kai xwris na tou exei kammia ypoxrewsh.
DEN einai ypoxrewmenos kaneis na parakamptei tous kanones pou exei orisei gia to sta8mo tou.
EINAI ypoxrewmenoi amfoteroi na ferontai swsta o enas apenanti ston allon.

Egine auto? Auto to afhnw se esas,nomizw oti ligo ews poly exete bgalei symperasmata.

Kleinw legontas oti proswpika den 8elw na exw ex8rikh sxesh me to gamesradio,ki oti akoma postarw pou k pou sto forum,alla to kefalaio ekpomph ekei exei kleisei.Euxaristw ton mano gia thn eukairia pou mas edwse na bgaloume to pswnio mas,oso straba kai na phge sto telos,ka8ws kai kyriws OLH THN ELLHNIKH ANIME COMMUNITY pou mas sthri3e.
Nai gia olous esas milaw Laughing Laughing

Special thanx stous admins twn www.animeplanet.gr kai www.anime.gr gia thn plhrh yposthri3h tous.

Akoma pio special thanx apo proswpikhs pleuras stous kenji kai dante80 pou htan fanatikoi akroates oso hmoun toulaxisto egw =]

IDEAS DON'T JUST DIE ^_^

_________________




Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ssj4nick
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2007 5:47 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 10 Οκτ 05 Δημοσιεύσεις: 165
Εγω θελω να πιστευω οτι η αnime yakuza kapote tha ksanazwntanepsei.Mporei na mhn ginei auto se 2 h' 3 xronia,mporei na mhn ginei apo esas (tous hrwes,gia mena)alla kapote tha zwntanepsei auth h ekpomph.
Mporei na ginei ki apo mena Laughing (einai oneiro mou na kanw kati tetio apo otan sas prwtoakousa Cool Very Happy )
Ena megalo Bravo sta paidia ths anime yakuza pou matwsan gia emas kai kuriws gi'auto pou agapoun na kanoun Wink

_________________
A sword is a weapon. Kenjutsu is the art of killing.Whatever pretty words you use to speak of it,this is its true nature.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
utsutsu
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2007 5:49 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 29 Φεβ 04 Δημοσιεύσεις: 1762 Τόπος: Αθήνα
Sostotatos k o sexy-mormy Razz Mpravo man!

Filara Kenji kai ego katalaveno ti thelis na pis k to ti se pirazi. Omos edo milame gia mia ekpompi havale k hobby. Den milame gia empagkelma oute pistevo pos prepi na tou dinoume teties diastasis. Sigoura itan poli ashimo na tros louki, na trehis k na anhonese k na ehis ashimi simperifora apo to ipeuthino. Gi'auto k ipa oti kala ekanan k efigan afou ipirhe piesi k den herontan auto pou ekanan. Min pianomaste apo to hobby-havale-ekpompi ton pedion k to ftanoume stin adikous ergolavous, tin ekmpetaleusi, tous kakopliromenous iholiptes k paragogous. Etsi ine to radio simera. To eho zisi 2,5 hronia. Oute k ego plironomoun k imoun se epagkelmatiko FM stathmo. Oti vgazame itan apo sponsores k apo ta parties pou diafimizame apo tin ekpompi. Kouvalousa diskous stin plati k pigena san gaidouri fortomeno. Alla to latreva auto. An mou to zitisoun tha to xanakano. To radio ine pleon mono gia to psonio sou k ton romantismo sou (oti dipote afora i ekpompi sou). Oti louki k na travas to kanis me tin diki sou thelisi k oso antexis. An de goustaris les geia sas , kirios k feugis. K den leo kane ton mlk. Apla xeris pou pas apo tin arhi, ti perimenis k kataligis sto kano tin k... mou k oso paei. imo panta. den thelo na to analiso allo nomizo pos vetus+morm = AKRIVOS ti pehtike me arhi, mesi k epilogo. Life goes on k pame gia alla. Elpizo na katalavenis pos ta leo Kenji-chan Wink (ime sigouros) Simfono vevea me auta pou ipes.

_________________
https://soundcloud.com/pressure-spirals/tracks
https://www.pressure-spirals.club/
http://pressuridion.blogspot.com/

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kenji
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2007 6:13 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.eNGiNe :: :: ANiME.eNGiNe ::

Συμμετέχει από: 30 Σεπ 04 Δημοσιεύσεις: 911 Τόπος: Θεσ/νικη / Πάτρα Τώρα Βλέπω: Ton kafe pano sto grafeio
hado utsutsu η αναγώγη έχει σχέση και το καταλαβαίνεις. Όχι για την ιστορία των παιδιών και τους εργολάβους αλλά για την αγορά εργασίας που όλοι όσοι διαβάζουνε εδώ μέσα θα αντιμετωπίσουνε. Η πραγματική ζωή έχει νόημα και δυσκολίες και όχι ένα χόμπυ.
Δεν είμαι της λογικής ότι πρέπει να σπάσει κάποιος τα μούτρα του για να μάθει και να βγει ξεκάβρωτος στην αγορά εργασίας. Μακάρι σε όλα από μικροί να είμασταν πιο ενημερωμένοι και συνειδητοποιημένοι ώστε να μην αναπαράγουμε και εμείς καταστάσεις στο τέλος τέλος.
Να στο θέσω διαφορετικά αν ήμουν δημοσιογράφος θα με πείραζει αυτό η νοοτροπία havale και hoby στον κλάδο μου. Για τους λόγους που ανέφερα. Δεν είμαι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να κάνω και αναγωγές για το χώρο μου, και να με ενοχλεί πρώτα από όλα η νοοτροπία και από τις 2 πλευρές.
Αν ήμουν μικρότερος θα το παρέβλεπα ή ίσως να μην το αντιλαμβανόμουν καθόλου έτσι. Η ένταξη όμως στην ελληνική αγορά εργασίας και οι μεθόδοι επιβίωσης που υπάρχουν με κάνει να αρνούμαι κατηγορηματικά να δω αθώα ντεμί καταστάσεις, σε μια κοινωνία που το ντεμί έχει γίνει σημαία της.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την kenji στις Παρ Φεβ 09, 2007 11:47 pm, 2 φορές συνολικά
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MoRmEnGiL
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 09, 2007 8:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 11 Φεβ 05 Δημοσιεύσεις: 1702 Τόπος: Kuraikako.. Mirai.. Risoukyou.. Ikijigoku.. Τώρα Βλέπω: Rome. :P
kenji san exeis dikio,alla den patas kalytera edw?mh bgoume offtopic kalytera Wink

PS: auto einai to prwto mou post apo to brand new laptop mou ;p

Small Edit: Link Sponsored By holborn

_________________




Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 12 από 14
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης