Το ξέρατε ότι ongaku σημαίνει Μουσική;


Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    ANiME Συζητήσεις    K-On!




Ποίο είναι το αγαπημένο σας μέλος;

Yui Hirasawa
18%
 18%  [ 3 ]
Ritsu Tainaka
12%
 12%  [ 2 ]
Mio Akiyama
68%
 68%  [ 11 ]
Tsumugi Kotobuki
0%
 0%  [ 0 ]

Σύνολο Ψήφων : 16


Vetus
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 25, 2009 3:16 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
K-On!



H νέα δουλειά της Kyoto Animation (υπεύθυνοι για επιτυχίες όπως το Lucky Star και το Clannad) για την ανοιξιάτικη season του 2009 φέρνει στ' όνομα K-On! κι έχει γίνει ήδη από τα πρώτα επεισόδια μανία στους anime fans.

Βασισμένο στο ομώνυμο 4-panel manga που εκδίδεται από τον Μάιο του 2007 στο περιοδικό Manga Time Kirara, το K-On! ανήκει στις κατηγορίες moe/comedy/school/music/slice of life.


Η υπόθεση έχει ως εξής: H Yui Hirasawa ξεκινάει την νέα της σχολική ζωή στο λύκειο κι αποφασίζει να ενταχθεί σε μια σχολική λέσχη για να περνάει την ώρα της δημιουργικά. Ταυτόχρονα, μια άλλη πρωτοετής μαθήτρια, η Ritsu Tainaka, ενδιαφέρεται ν' ασχοληθεί με την λέσχη ελαφριάς μουσικής αλλά για την ώρα είναι το μοναδικό ενδιαφερόμενο μέλος κι η λέσχη χρειάζεται άλλα τρια μέλη προκειμένου να δεχτεί την έγκριση του σχολείου για την λειτουργία του. Έτσι πείθει με το ζόρι μια κολλητή της, την Mio Akiyama, να γραφτεί (η οποία ενδιαφερότα για την λέσχη λογοτεχνίας) και στην συνέχεια εντάσεται η Tsumugi Kotobuki η οποία αρχικά θα εντασσόταν στην λέσχη χωρωδίας αλλά βρήκε την παρέα αρκετά ενδιαφέρουσα. Έτσι μένει άλλο ένα άτομο για την λέσχη. Τότε είναι που η Yui δηλώνει συμμετοχή έχοντας την λανθασμένη εντύπωση ότι η ελαφριά μουσική έχει να κάνει με εύκολα μουσικά όργανα (όπως καστανέτα που τρελενόταν να παίζει όταν πήγαινε νηπιαγωγείο). Αλλά όταν συνειδητοποίησε πόσο λάθος έκανε προσπάθησε ν' αποσύρει την συμμετοχή της. Όμως βλέποντας τις υπόλοιπες κοπέλες να την κάνουν μια μικρή επίδειξη εντυπωσιάστηκε από το όλο αποτέλεσμα και δέχτηκε να παραμείνει. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρει ούτε καν να διαβάζει νότες, πόσο μάλλον να κρατήσει μια κιθάρα κι έτσι οι υπόλοιπη παρέα αποφάσισε να την διδάξουν προκειμένου να παραμείνει στην λέσχη.


Ιδού και μια σύντομη παρουσίαση της τετραμελής παρέας:

- Yui Hirasawa (μουσικό όργανο: κιθάρα)

Αρκετά πρόσχαρη, ανέμελη (ή ελαφρόμυαλη, για να το θέσουμε πιο ωμά), ενθουσιώδες κι άτομο αργών ρυθμών. Άτομο που δύσκολα θα συγκεντρωθεί σε κάτι (όπως το διάβασμα και την εξάσκηση της κιθάρας) και ξεχνιέται εύκολα πιάνοντας κανά manga να διαβάσει ή κάνοντας ο,τιδήποτε άλλο άσχετο ξεχνόντας τον αρχικό της σκοπό.

- Ritsu Tainaka (μουσικό όργανο: ντραμς)

Η φαζαριόζα της παρέα. Υπερκινητική σε περιττό βαθμό και πειραχτήρι, ήταν το άτομο αυτό που παθιάστηκε με την ιδέα της λέσχης με σκοπό να δώσουν την δικιά τους συναυλία στην σχολική εκδήλωση. Τα ντραμς είναι το ιδανικό όργανο γι' αυτό μιας και μόνο η ιδέα να κινεί τα δάκτυλά της σαν τρελά στο keyboard και την κιθάρα της φέρνει παράνοια.

- Mio Akiyama (μουσικό όργανο: μπάσο)

Η αγαπημένη μου κι η πιο δημοφιλής στους οπαδούς του anime. Αρκετά όμορφη, ψηλή, ώριμη, εύθραστη κι απίστευτα ντροπαλή. Ο λόγος που διάλεξε να παίξει μπάσο αντί για κιθάρα είναι ότι ως κιθαρίστρια θα ήταν το άτομο που θα τραβούσε την μεγαλύτερη προσοχή του κοινού που θα τους άκουγαν, πράγμα τ' οποίο θα την έκανε να ένιωθε άβολα. Επίσης, αποτελεί την φωνή της συνείδησης όταν η Ritsu παρεκτρέπεται (πράγμα αρκετά συχνό) κι όταν η Yui παραμελεί το διάβασμα και την εξάσκηση στην κιθάρα.

- Tsumugi Kotobuki (μουσικό όργανο: keyboard)

Παιδί πλούσιας οικογένειας. Αρκετά ευγενική και καλοσυνάτη, με καλούς τρόπους και με πολλές μουσικές διακρίσεις από μικρή ηλικία (χαρακτηριστικά, άρχισε να παίζει πιάνο από τεσσάρων χρονών). Ο λόγος που κατέληξε στην λέσχη ελαφριάς μουσικής αντί για την λέσχη χωρωδίας που αρχικά σχεδίαζε ήταν επειδή ήθελε να κάνει παρέα με ασυνήθιστα, διασκεδαστικά άτομα όπως αυτά στην παρέα. Έχει συνήθεια να φέρνει σε κάθε συνάθροιση διάφορα γλυκίσματα και τσάι από το σπίτι της μετατρέποντας κατά κάποιο τρόπο την λέσχη σε ζαχαροπλαστείο (ένας από τους κύριους λόγους για τον οποίο η Yui παραμένει στην λέσχη).


Αρχικά πριν ξεκινήσω την σειρά είχα κάποιες μικρές επιφυλάξεις μήπως θα προέκυπτε μια σειρά απελπιστικά χαμηλών ρυθμώς σε σημειό αχαλίνωτης βαρεμάρας όπως συμβαίνει με αρκετά anime του είδος. Ευτυχώς όμως είναι απ' αυτές τις σειρές του είδος που όχι μόνο δεν είναι βαρετές αλλά έχει αρκετό γέλιο, βλέπεται πολύ ευχάριστα κι έχει απίστευτες δόσεις cuteness. Η σειρά αποτελεί από τις προτάσεις της season αυτήν και μια από τις αγαπημένες μου που παρακολουθώ με μανία.



Το κερασάκι στην τούρτα είναι το ending theme της σειράς με τίτλο Don?t Say “Lazy”, τ' οποίο είναι απίστευτα εντυπωσιακό (ειδικά αν λάβεις υπόψην σου ότι το τραγουδάνε οι voice actors της τετραμελής παρέας αντί για κάποια επαγγελματίας τραγουδίστριας όπως αρχικά νόμιζα) και το αντίστοιχο single του έχει κατακτήσει από τις κορυφαίες θέσεις στα Oricon charts της Ιαπωνίας και τις βαθμολογίες του Amazon Ιαπωνίας.


http://www.youtube.com/watch?v=GUKwH81csts


Απολαύστε το! Smile

YΓ: Η Yui δεν σας θυμίζει απίστευτα την Nagisa από το Clannad;
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
papp0us
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 25, 2009 10:17 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 10 Αύγ 08 Δημοσιεύσεις: 21
Απο οτι φαίνεται απο τα 4 πρώτα επεισόδια που έχω δεί είναι η καλύτερη "ανάλαφρη" σειρά για φέτος μαζί με το Hatsukoi Limited (το οποίο είναι δεν έχει ακουστεί τόσο αφου το έχει βάλει απο κάτω το Κ-ΟΝ) Βλέπετε χωρίς κανένα πρόβλημα και γενικά το Soundtrack είναι πολύ καλό(αν και το Ending οπως λες όντως ξεχωρίζει)

Τέλος για την Νagisa που λες στο τέλος επειδή μου έχει μείνει η Nagisa του after Story στο μυαλό δε μπορω να συγκρίνω τις 2 πρωταγωνίστριες..οταν θα αντέξω να κάνω rewatch το Clannad πάντως θα το έχω στα υπόψιν μου
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Yoshin
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 25, 2009 12:37 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 04 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 184 Τόπος: Ptolemaida Τώρα Βλέπω: Polla
ontos einai mia seira pou se kanei na kseskas, me para poli omorfo ending, agapimeno melos 8a elega oti einai i Mio mias kai einai fellow bass player Laughing
Auti ti seira ti sinisto anepifilakta Laughing
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Onigoroshi
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 25, 2009 1:48 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 11 Μάρ 09 Δημοσιεύσεις: 45 Τόπος: Καβάλα Τώρα Βλέπω: to xrono na mi mou ftanei
Όντος η καλύτερη σειρά αυτής της σεζόν με μια φοβερή παρέα κοριτσιών (οι οποίες χαρίζουν άφθονο γέλιο, κυρίως το δίδυμο Yui-Ritsu) και με καλύτερη φυσικά την Mio (δεν είναι υπέροχη στο ending theme?). Οι καλύτερες σειρές αυτής της σεζόν μετά το K-On! είναι απλά καλές μπροστά της.

Η Yui πιο πολύ μου θυμίζει την Fuko από το Clannad παρά την Nagisa και όχι απλά της μοιάζει αλλά σαν χαρακτήρες είναι ολόιδιες.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 25, 2009 2:04 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Aν έμοιαζε με την Fuko θα ήταν τότε τελείως ufo Razz (με την χαριτωμένη έννοια, πάντα, μιας κι η Fuko είναι αξία).

Προσωπικά, οι λόγοι που η Yui μου θυμίζει την Nagisa είναι:
- Η φατσούλα και το χτένισμα (μονάχα το τσουλούφι που πετάγεται σαν κεραία της λείπει)
- Είναι κι οι δυο τους τελείως happy go lucky, ονειροπαρμένες, αφελείς, με τελείως παιδικά γουστά και αργών ρυθμών.

Αnyway, έτσι το βλέπω εγώ το πράγμα, τουλάχιστον. Σημασία έχει πάντως ότι είναι πολύ kawaii.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
XxWhiteDragonxX
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 25, 2009 4:53 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy :: :: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 15 Ιούν 08 Δημοσιεύσεις: 322 Τόπος: My world Τώρα Βλέπω: Βαριέμαι να τα γράψω -_- άσε που δε θα χωρέσουν 8D
πολύ ωραία παρουσίαση Vetus-senpai ^-^ άρχισα και εγώ να το βλέπω και πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό για να περάσεις την ώρα σου. Ούτε σε ενοχλεί, ούτε βαριέσαι απλά περνάει έτσι ώρα ανάλαφρα. όσο για τους χαρακτήρες είναι πάρα πολύ καλή. Προσωπικά η αγαπημένη μου είναι η Ritsu ^^

_________________


Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
YaNsE
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 5:50 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 03 Δεκ 08 Δημοσιεύσεις: 457 Τόπος: Πάτρα. Τώρα Βλέπω: Νanatsuiro Drops ΚαΙ οΤι ΑλλΟ πΡοΛαΒαΙνΩ!
Αν και δεν έχω δει ακόμα κανένα επεισόδιο, φαίνεται ότι η σειρά είναι χαμένη από χέρι... δεν θα μπω στον κόπο να τη δω.


Good job Vetus


Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 8:01 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Όταν λες ότι είναι χαμένη από χέρι τι έννοεις; Ότι θα είναι αποτυχία; Αν ναι, τότε λανθάνεις μέγιστα καθώς όπως προανέφερα αποτελεί τεράστια επιτυχία και με θετικές κριτικές (και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου για να τραβήξω τα βλέματα των αλλονών). Αν εννοείς ότι σου φαίνεται βλακεία φαντάζομαι δεν θα σου αρέσουν τέτοιου είδος σειρές για να το λες αυτό χωρίς να 'χεις ούτε καν ένα επεισόδιο. Αλλά και πάλι το να κρίνεις μια σειρά χωρίς να την έχεις είναι κουτό.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Blademaster_X
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 11:21 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
Official AP GFX Artist
::Moderator::<br>Official AP GFX Artist

Συμμετέχει από: 30 Απρ 04 Δημοσιεύσεις: 1933 Τόπος: Athens - city of no refund
Vetus έγραψε:
Όταν λες ότι είναι χαμένη από χέρι τι έννοεις; Ότι θα είναι αποτυχία; Αν ναι, τότε λανθάνεις μέγιστα καθώς όπως προανέφερα αποτελεί τεράστια επιτυχία και με θετικές κριτικές (και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου για να τραβήξω τα βλέματα των αλλονών). Αν εννοείς ότι σου φαίνεται βλακεία φαντάζομαι δεν θα σου αρέσουν τέτοιου είδος σειρές για να το λες αυτό χωρίς να 'χεις ούτε καν ένα επεισόδιο. Αλλά και πάλι το να κρίνεις μια σειρά χωρίς να την έχεις είναι κουτό.


Και εσυ αγορινα θα επρεπε λιγο να κρατιεσαι πριν πας να κανεις επιθεση σε οποιον παει να πει την αποψη του. επειδη σου αρεσει εσενα δεν θα αρεσει σε ολο τον κοσμο. και εσυ απο την αλλη πως και μας κανεις τοσο μεγαλη προπαγανδα ενω το anime εχει μονο 4 επεισοδια? Ξερεις καποιον Ελληνα otaku που να βλεπει κατι βασισμενο στο τι λενε τα μηχανακια με τα τηλεοπτικα νουμερα η απο κριτικες αλλου? επισης δεν πρεπει να κρινεις τον αλλο για το τι γουστα εχει ενω δεν μπορεις να το αποδειξεις.

Προσωπικη αποψη
K-ON = Lucky star με μικροαλλαγες
yui -> tsukasa
ritsu -> konata
mio -> kagami
tsumugi -> miyuki

Ωραιο για λιγο γελιο αλλα αυτο βλεπω και παλι προσωπικα πιστευω πως η kyoani εχει πλεον γινει god-level troll. Απο ποτε περιμενουμε haruhi και βεβαιως ποτε δεν μας ακουει. Καλο ειναι να εχεις στοχο την kawaii otaku κοινοτητα ομως καλο ειναι και να ακους και τον θεατη τι θελει. Στο 2ο μας εχουν αγνοησει παντελως.

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vetus
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 27, 2009 12:37 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
::Black Winged Angel::
::Moderator::<br>::Black Winged Angel::

Συμμετέχει από: 04 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 5127
Mε συγχωρείς, αλλά που την είδες την επίθεση και την προπαγάνδα; Shocked Με είδες πουθένα να κάνω σχόλια του τύπου "α, εσύ δεν ξέρεις από anime, οπότε μην μιλάς"; Επειδή είδες να φέρνω αντίρρηση σ' αυτά που λέω; Aντιπαράθεση απόψεων κάνουμε με πολιτισμένο τρόπο. Λογικό είναι μια σείρα να μην αρέσει σε όλους (ακόμα κι αν είναι το αριστουργημα του αιώνα) ή να το βρίσκει σαχλαμάρα για τα γούστα του. Το δήλωσα άλλωστε και στο προηγούμενο post μου αν τυχόν πρόσεξες. Αλλά τώρα να μπαίνεις σ' ένα thread για να πετάς με αυτοπεποίθεση ένα "α, θα είναι αποτυχία!" για να δείξεις ότι κάτι ξέρεις δεν το βρίσκεις ανώριμο; Σαν να μπαίνω τώρα εγώ στο thread του Bleach και να λέω σαν κανα troll "A, τι βλακείες κάθεστε και βλέπετε;" χωρίς να πω με επιχειρήματα το γιατί και χωρίς να 'χω δει Bleach.

Τέλως πάντω, πίσω στο θέμα μας τώρα.

ΥΓ1: Και το Haruhi καλώς-κακώς στοχεύει στην otaku κοινότητα αλλά με άλλο τρόπο. Rolling Eyes
ΥΓ2: Aν δες τόσο πολύ Haruhi, δες το Haruhi-chan για να πάρεις την δόση σου (αστιέυομαι, φυσικά Laughing ).
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Blademaster_X
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 27, 2009 1:02 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
::Moderator::
Official AP GFX Artist
::Moderator::<br>Official AP GFX Artist

Συμμετέχει από: 30 Απρ 04 Δημοσιεύσεις: 1933 Τόπος: Athens - city of no refund
Vetus έγραψε:
Mε συγχωρείς, αλλά που την είδες την επίθεση και την προπαγάνδα; Shocked Με είδες πουθένα να κάνω σχόλια του τύπου "α, εσύ δεν ξέρεις από anime, οπότε μην μιλάς"; Επειδή είδες να φέρνω αντίρρηση σ' αυτά που λέω; Aντιπαράθεση απόψεων κάνουμε με πολιτισμένο τρόπο. Λογικό είναι μια σείρα να μην αρέσει σε όλους (ακόμα κι αν είναι το αριστουργημα του αιώνα) ή να το βρίσκει σαχλαμάρα για τα γούστα του. Το δήλωσα άλλωστε και στο προηγούμενο post μου αν τυχόν πρόσεξες. Αλλά τώρα να μπαίνεις σ' ένα thread για να πετάς με αυτοπεποίθεση ένα "α, θα είναι αποτυχία!" για να δείξεις ότι κάτι ξέρεις δεν το βρίσκεις ανώριμο; Σαν να μπαίνω τώρα εγώ στο thread του Bleach και να λέω σαν κανα troll "A, τι βλακείες κάθεστε και βλέπετε;" χωρίς να πω με επιχειρήματα το γιατί και χωρίς να 'χω δει Bleach.

Τέλως πάντω, πίσω στο θέμα μας τώρα.

ΥΓ1: Και το Haruhi καλώς-κακώς στοχεύει στην otaku κοινότητα αλλά με άλλο τρόπο. Rolling Eyes
ΥΓ2: Aν δες τόσο πολύ Haruhi, δες το Haruhi-chan για να πάρεις την δόση σου (αστιέυομαι, φυσικά Laughing ).


Εκαστος στο ειδος του....δεν μπορουμε να τους πεισουμε ολους εν τελει αυτο θελω να επισημανω. Τωρα αν καποιος λεει την αποψη του χωρις να εχει δει κατι, ε νομιζω πως ξερουμε ποιου θα μετρησει η αποψη παραπανω...Επισης καλο ειναι να εχουμε επιφυλαξεις μιας και ειναι ακομα 4 eps.
Ουτε το haruhi-chan ουτε καν το haruhi 2 (αν βγει) δεν κοβω πλεον να με ενθουσιαζει...αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

Ενα επισης θεμα το οποιο δεν εχω καταλαβει. Πως ξερει η mio μπασσο? H ritsu/tsumugi το αιτιολογησε...η mio?!?! Μηπως εχασα κατι?

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Koshin
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 27, 2009 3:03 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: HooKeD.SeRiouSLy :: :: HooKeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 24 Μάϊ 08 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Athina/Agia Paraskeui Τώρα Βλέπω: witchblade
Kai mena ta prwta 4 episodeia den m evgalan apolitws tipote.. Akomi den exw katalavei ti genre einai to anime, mallon slice of life dioti oute sovaro music genre einai ka8ws oi prwtagwnistries den deixnoun na exoun idiaiteri mousiki paidia ektos apo mia gia na anevei to band , alla oute kai school comedy. Makari sta epomena episodeia na afosiwthei pio poli sto music genre kai na paramelisei to kruo k ekneuristiko pleon xioumor (proswpiki apopsi) twn 1wn episodeiwn...

Aa kai gia na psifisw , lew Ritsu dagwto! Very Happy
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
YaNsE
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 27, 2009 12:13 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 03 Δεκ 08 Δημοσιεύσεις: 457 Τόπος: Πάτρα. Τώρα Βλέπω: Νanatsuiro Drops ΚαΙ οΤι ΑλλΟ πΡοΛαΒαΙνΩ!
Είναι προφανές ότι έχουν χρησιμοποιήσει kawaii girls για να προσελκύσουν κόσμο... Wink











Sukuru Deizu is the best Anime ever Exclamation
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ponder_Stibbons
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 27, 2009 2:16 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: FeaRLeSS :: :: FeaRLeSS ::

Συμμετέχει από: 10 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 209 Τόπος: Θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: Madoka, Index S2, Korean Zombie Desk Car, Beelzebub, Gosick, Star Driver
Applerist έγραψε:
Είναι προφανές ότι έχουν χρησιμοποιήσει kawaii girls για να προσελκύσουν κόσμο... Wink

Καλωσήρθες στον κόσμο των anime Laughing

Η δική μου ψήφος πάει στη Mio. Κι εγώ, βεβαίως, ανυπομονώ να παίξουν κανα κομμάτι. Τώρα που είδαμε οτι η Yui μαθαίνει γρήγορα, καιρός είναι.

_________________
Ridalnae ture inferiare manaf,
presia briyante enclone anw sol ciel.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
aeron
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 05, 2009 5:06 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: PoSSeSeD :: :: PoSSeSeD ::

Συμμετέχει από: 27 Δεκ 07 Δημοσιεύσεις: 252 Τόπος: Στο κρεβατι μ ξαπλα! Τώρα Βλέπω: Το μελλον...
Ωραια παρουσιαση Vetus και μπορω να πω οτι απο τα 5 επισοδεια που εχω δει (ναι βγηκε και το 5ο και περιμενω το 6ο) φαινεται πολυ ωραιο anime και μ αρεσει πολυ το στορυ. Θα συμφωνησω με τον/την blademaster (δν θυμαμαι τι απο τα 2 εισαι Razz ) οτι οι χαρακτηρες θυμιζουν πολυ lucky star (αν και θεωρω πολυ πιο kawai τα κοριτσια του K-on απο οτι του Lucky Star παρολο που ειμαι πιστη φαν του 2ου )αλλα οι ιστοριες ειναι ασχετες μεταξυ τους. Ευελπιστω να μην με απογοητευσει στο τελος. Α και οντως εχει πολυ ωραια τραγουδακια αν και προτιμω το op απο το ed. Πιο αισιοδοξο μ κανει Very Happy .Α και για να μην ξεχνιομαστε η ψηφος μ παει στη Yui. Αν μπορουσα βεβαια να βαλω και δευτερη θα εβαζα και στη Mio μια ψηφο!! Τελος Very Happy
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  



Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης