Το ξέρατε ότι hakaba σημαίνει νεκροταφείο;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Games    PS3 best/agapimena/favorite e.t.c. games
Avenger
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 16, 2008 9:23 am
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.CoLLeCToR :: :: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 03 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 695 Τόπος: Thessaloniki Τώρα Βλέπω: Apeires grammes kwdika ....
Geia sas paides. Katarxas disclaimer:

An einai na kanete post gia na arxisete console wars pate rikste ligo nero sto proswpo sas kai min kanete post sto topic ayto

Oxi spoilers gia games paidia, diladi oxi game endings ... plot twists kai ta loipa, as afisoume kai autous pou den exoune teleiwsei ena game na to eyxaristithoune Smile

Okay... kai twra me ayto stin akri tha ithela osoi exoume PS3 apo edw, i exoume dei apo filous/gnwstous na milisoume kai na proteinoume games gia to PS3.

Egw den exw kai poli xrono DISTIXWS na paiksw games sto PS3 alla doksa ton theo exw gnwstous pou mou dinoune games na paizw etsi exw dei merika. Agapimena mou pou ta agorasa kiolas einai to Assasin's Creed kai to Uncharted.

Gia to assasin's creed ti na pw ... aplws teleio ... pragmatika se vazei mesa ston kosmo tou. Ama den eixe kai aytin tin epanaliptikotita(iparxei tetoia leksi? :p ) tha itane flawless. Perimenoume sinexeia Smile

Uncharted .... ena paixnidi pou akougetai sinithismeno alla otan katseis na to paikseis apo tin arxi niwtheis konta stous xaraktires. Ti na ftaiei? Mallon ta poli leptomeri video ... i anaptiksi twn xaraktirwn ... kati tetoio ... aplws me trelane san game.

Ehm .. ayta ta 2 mono Smile

Exw kapote skopo na paiksw to Heavenly Sword kai to Folklore ama vrw xrono. Loipon .. eseis? Exete na proteinete kati?

Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 16, 2008 9:53 am
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: テサロニキ
Silent Hill 5 + Metal Gear Solid 4

αυτά τα ξέχασες ? Razz

Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 16, 2008 10:13 am
:: PoSSeSeD.SeRiouSLy :: :: PoSSeSeD.SeRiouSLy ::

Συμμετέχει από: 18 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 329 Τόπος: Ιωάννινα Τώρα Βλέπω: bleach,Hero Tales,Elemental Gelad
Devil may cry 4!!!!!τα γραφικά και το gameplay είναι καταπληκτικά!!!

See my Anime list!!
To decide what to do with the future is to be human.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kabez
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 16, 2008 10:57 am

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Αν και δεν έχω ps3 , θα πω έναν fps τίτλο που είναι Multiplatform και λέγεται

"The Darkness"

http://www.youtube.com/watch?v=XSAtcrZqaaE

Ο Jackie είναι μέλος μιας πολύ γνωστής φαμίλιας της μαφίας στην Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα ανιψιός του αρχηγού της , του "θείου Paul".
Στα 21α πρώτα του γενέθλια ο θείος του αποφασίζει ότι δεν του είναι πια χρήσιμος και έτσι επιχειρεί να τον εξοντώσει, αλλά δεν υπολόγισε το γεγονός ότι εκείνη την συγκεκριμένη ημέρα ο Jackie καταλήφθηκε ξαφνικά από ένα περίεργο και σκοτεινό πλάσμα που αυτοαποκαλείται darkness και του υπόσχεται να τον βοηθήσει να πάρει την εκδίκηση του..

Είναι άραγε το καλύτερο δώρο γενεθλίων που έλαβε ποτέ ή μήπως το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον?

.

Gameplay,Σενάριο,Μουσική,Γραφικά πραγματικά τσακίζει!

Ένα 8,7/10 άνετα παίρνει!

.

Το Assasins Creed μιας και το τερματισα πριν λιγες μερες είναι ενταξει.. παιχνιδάρα, άσχετα που για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα είναι επαναλαμβανόμενο.
Κρίμα που τελειώνει κάπως απότομα, αλλά όπως είπαν και οι διημιουργοί του θα είναι τριλογία.
Έχουν πολλά πολλά να εξηγήσουν..

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.

-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Chrsora
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 16, 2008 2:27 pm
:: KNoWeR :: :: KNoWeR ::

Συμμετέχει από: 23 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 98 Τόπος: Κύπρος Τώρα Βλέπω: one piece,naruto shippuuden,bleach
εγω δεν βρικα ακομε το καλυτερο αλλα περιμενο για το Dragonball z burst limit και to naruto ps3 project.μεχρι τωρα τα γραφικα του ps3 ειναι πολυ καλα Very Happy
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 16, 2008 3:28 pm

kabez έγραψε:
Αν και δεν έχω ps3 , θα πω έναν fps τίτλο που είναι Multiplatform και λέγεται

"The Darkness"

http://www.youtube.com/watch?v=XSAtcrZqaaE

Ο Jackie είναι μέλος μιας πολύ γνωστής φαμίλιας της μαφίας στην Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα ανιψιός του αρχηγού της , του "θείου Paul".
Στα 21α πρώτα του γενέθλια ο θείος του αποφασίζει ότι δεν του είναι πια χρήσιμος και έτσι επιχειρεί να τον εξοντώσει, αλλά δεν υπολόγισε το γεγονός ότι εκείνη την συγκεκριμένη ημέρα ο Jackie καταλήφθηκε ξαφνικά από ένα περίεργο και σκοτεινό πλάσμα που αυτοαποκαλείται darkness και του υπόσχεται να τον βοηθήσει να πάρει την εκδίκηση του..

Είναι άραγε το καλύτερο δώρο γενεθλίων που έλαβε ποτέ ή μήπως το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον?

.

Gameplay,Σενάριο,Μουσική,Γραφικά πραγματικά τσακίζει!

Ένα 8,7/10 άνετα παίρνει!

.

Το Assasins Creed μιας και το τερματισα πριν λιγες μερες είναι ενταξει.. παιχνιδάρα, άσχετα που για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα είναι επαναλαμβανόμενο.
Κρίμα που τελειώνει κάπως απότομα, αλλά όπως είπαν και οι διημιουργοί του θα είναι τριλογία.
Έχουν πολλά πολλά να εξηγήσουν..

Δεν θέλω να βγω εκτός θέματος αλλά μήπως υπάρχει και σε υπολογιστή αυτό το παιχνίδι ?Ακούγεται τρόμου...

Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 16, 2008 3:45 pm

Συμμετέχει από: 03 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 695 Τόπος: Thessaloniki Τώρα Βλέπω: Apeires grammes kwdika ....
Gia to the darkness kai egw akousa kala logia. Tha to exw sta ipopsin Smile

Oso gia MGS kai GTA IV kai Silent hill re c DjDragon ayta se ligo tha vgoune, akoma den exoune ginei released (distixws)

Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 16, 2008 4:19 pm
:: ANiME.CRaZy :: :: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 03 Σεπ 05 Δημοσιεύσεις: 571 Τόπος: Volos Τώρα Βλέπω: Variemai na allazw kathe vdomada
Folksoul h alliws folkore. Wraio rpg an kai to xw paratisei :p. Upomonh se ligo logika tha vgei to white knight story. Apla epic...

Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 16, 2008 5:08 pm

Avenger έγραψε:
Gia to the darkness kai egw akousa kala logia. Tha to exw sta ipopsin Smile

Oso gia MGS kai GTA IV kai Silent hill re c DjDragon ayta se ligo tha vgoune, akoma den exoune ginei released (distixws)

Μάλιστα...αλλά δεν είπα ποτέ για GTA IV γιατί εμένα δεν μου αρέσει και τόσο τώρα πια...Τα υπόλοιπα 2 μου αρέσουν πάρα πολύ...

Θα περιμένω βέβαια και κανά χρόνο να κατεβάσουν τη τιμή στο PS3 και μετά θα τα έχω όλα στο υπόψην μου...

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 17, 2008 11:57 am
:: ANiME.DRuNK :: :: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03 Δημοσιεύσεις: 459 Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen
Εγώ θα μιλήσω μόνο για αποκλειστικά του PS3,από τα οποία προσωπικά θα πρότεινα το Folklore και φυσικά το Ninja Gaiden Sigma.

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 17, 2008 12:23 pm

Cassiel έγραψε:
Εγώ θα μιλήσω μόνο για αποκλειστικά του PS3,από τα οποία προσωπικά θα πρότεινα το Folklore και φυσικά το Ninja Gaiden Sigma.

Από ΠΟΤΕ είναι αυτό το παιχνίδι για το PS3 ??? Shocked
Από όσο ξέρω μόνο στις consoles της nintendo το έχουν βγάλει...

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 17, 2008 12:27 pm

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
DjDragon έγραψε:
Cassiel έγραψε:

Από ΠΟΤΕ είναι αυτό το παιχνίδι για το PS3 ??? Shocked
Από όσο ξέρω μόνο στις consoles της nintendo το έχουν βγάλει...

Από τα πρώτα παιχνίδια του PS3 είναι και όπως το έχω δει πραγματικά σπάει κόκκαλα.

Αλλά θα σταματήσει στο Sigma μιας και δεν ξέρω πως αλλά έχασε το επόμενο exclusive ,το Ninja Gaiden 2

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.

-
HIDEO
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 17, 2008 4:09 pm
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 06 Απρ 04 Δημοσιεύσεις: 50 Τόπος: Greece Τώρα Βλέπω: Kenshin
perimenw to resident evil 5(an k mallon 8a bgei k sto 360 Razz )

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 17, 2008 7:01 pm

Πάντως ξέρει κανείς αν υπάρχει το "The Darkness" για PC ?Αυτό δεν μου απαντήσατε ! Confused

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 17, 2008 10:44 pm

Συμμετέχει από: 06 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 656
ta top einai ninja gaiden sigma,assasins creed,dmc k condemned.......einai teleia!!!!!!!!

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης