Το ξέρατε ότι chinmoku σημαίνει σιγή;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    desktop
noname
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 10:07 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
Πάει ο καιρός που το μόνο που έκανε την διαφορά στο desktop ήταν το wall στο background τα εικονίδια και οι γραμμές εργαλείων … και που μόνο καμένοι λινουξάδες είχαν κάτι διαφορετικό
Πλέων Υπάρχουν ένα κάρο skins, themes που φιλοδοξούν να αλλάξουν την εμφάνιση του βαρετού desktop και ένα σορό μικρό εφαρμογές που υπόσχονται να κάνουν το desktop σας αγνώριστο προσφέροντας νέες δυνατότητες παρουσιάζοντας επιθυμητές πληροφορίες κτλ όπως τα widgets της yahoo , το google desktop …
Υπάρχουν επίσης προγράμματα για 3D desktop άλλα που επιτρέπουν να ελέγχετε την διαφάνεια τον παραθύρων ..φτιάχνουν καφέ βγάζουν το σκύλο βόλτα πετάν τα σκουπίδια κτλ XD

Αναρωτιόμουν λοιπόν πώς τα βλέπεται όλα αυτά ?? χρήσιμα ?? ενδιαφέροντα ?? περιττή σπατάλη πόρων ?? και στην τελική τι χρησιμοποιείτε ?

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 10:59 pm
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: borderguard
Εγώ τα ζυγιζω.

Και βλεπω πως ειναι πολυ βαριά και κανουν το pc πιο αργο..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kabez στις Τρι Απρ 08, 2008 1:32 am, 1 φορά

Friedrich Nietzsche

http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html

.

-
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
[Aoshi]
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 12:59 am
::Moderator::
::Lock Machine::
::Moderator::<br>::Lock Machine::

Συμμετέχει από: 14 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 1811 Τόπος: Thessaloniki@Greece.EU
Ενδιαφερον θεμα ανοιξες. Smile

Αληθευει οτι οντως τρωνε πορους απο το συστημα σου. Οπως πορους τρωει και ενα anti-virus, και πολλα αλλα προγραμματα.
Ειναι ομως πολυ ωραια σε γραφικα, αμα ασχοληθεις και στησεις τα skins και το desktop σου αναλογα με τα γουστα σου, και οχι να βρεις ενα ο,τι να ναι απλα για να λες οτι "α, εχω διαφορετικο desktop".
Στο θεμα μας, δηλαδη, πιστευω οτι τετοιες αλλαγες αξιζουν, αλλα για λιγο.

The answer lies in a place with a view.
Technology Corner
Γενικοι Κανονες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Αριθμός
TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 3:05 am

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
Αυτό εξαρτάται από την κάρτα μνήμης για το αν πάει σιγά κι έτσι.Εγώ χρησιμοποιώ Windows XP Professional και αμά θέλω να αλλάξω οτιδήποτε στα Windows XP χρησιμοποιώ το Tools Ultilities.

Τώρα επειδή ο υπολογιστής μου είναι αναβαθμισμένος δεν μου κολλάει τίποτα. Smile

Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 7:39 am
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
peri porwn ^^ to widget pou exw katanalonei 0,1% apo thn cpu mou pou kai pou kai to google desktop 0,4% kai apo mninmi tpt se sxesi me ta windows ..to moro mou ( pc ) einai 2 xronon ...
to 8ema egine me aformh tou oti exw arxisei na vazw diafora panw sto pcaki mou kai logo ton entiposiakwn plin variwn vista ^^ pou oti kai na evala ws twra extra sta xp den gonatisan to sustima opos ta vista XD

Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 7:54 am
:: oBSeRVeR :: :: oBSeRVeR ::

Συμμετέχει από: 27 Φεβ 08 Δημοσιεύσεις: 78 Τόπος: Athens Τώρα Βλέπω: Bleach.Dgray-man,speed grapher,vandread,xtv και starocean x
Kοίτα καλά τα εφέ αλλά πρέπει να έχεις και καλή μνήμη έτσι ( τουλάχιστον φια XP).
Είχα φτιάξει κουκλί το desktop μου αλλά μετα το φορμάτ δεν ξαναασχολήθηκα Wink
Όσο για σπατάλη δεν το βλέπω έτσι διότι είναι καλό εκεί που κάθεσε και διασκεδάζεις ή δουλεύεις, να βέπεισ κάτι που έφτιαξες εσύ όπως γουστάρεις Very Happy Δεν νομίζετε ?????

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
[Aoshi]
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 11:07 am

DjDragon έγραψε:
Αυτό εξαρτάται από την κάρτα μνήμης για το αν πάει σιγά κι έτσι.Εγώ χρησιμοποιώ Windows XP Professional και αμά θέλω να αλλάξω οτιδήποτε στα Windows XP χρησιμοποιώ το Tools Ultilities.

Τώρα επειδή ο υπολογιστής μου είναι αναβαθμισμένος δεν μου κολλάει τίποτα. Smile

Εξαρταται απο την καρτα μνημης μονο αν δεν δουλευεις τιποτα στο backround η αν παιζεις ενα παιχνιδι με λιγες απαιτησεις. Οπως ενα Warcraft III ας πουμε.
Με τα παιχνιδια που βγαινουν προσφατα, και τα περισσοτερα εχουν τρελες απαιτησεις, θα δεις οτι και 1-2% των πορων σου θα σου ειναι χρησιμα. Rolling Eyes

Technology Corner
Γενικοι Κανονες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Αριθμός
Vaker-Lee
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 1:18 pm
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 30 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 38
Προσωπικα τα utils στο desktop τα θεωρω αχρηστα.Φυσικα φαινονται παρα πολυ ομορφα οπως βλεπεις το desktop αλλα ποτε μου δεν εχω χρειαστει πραγματικα κατι τετοιο.Οποτε (προσωπικα παντα) τζαμπα η μνημη που σπαταλιεται

TannoBuchino
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 2:30 pm

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06 Δημοσιεύσεις: 4243 Τόπος: &#12486;&#12469;&#12525;&#12491;&#12461;
[Aoshi] έγραψε:
DjDragon έγραψε:

Εξαρταται απο την καρτα μνημης μονο αν δεν δουλευεις τιποτα στο backround η αν παιζεις ενα παιχνιδι με λιγες απαιτησεις. Οπως ενα Warcraft III ας πουμε.
Με τα παιχνιδια που βγαινουν προσφατα, και τα περισσοτερα εχουν τρελες απαιτησεις, θα δεις οτι και 1-2% των πορων σου θα σου ειναι χρησιμα. Rolling Eyes

Από εμπειρίας λέω ότι και τα windows τρώνε κι αυτά τους πόρους.Αν βλέπατε τη "Διαχείριση εργασιών των windows" θα βλέπατε ότι από τα ίδια τα windows τρώγεται το 99% της με αποτέλεσμα να κολλάει λίγο.Αν βέβαια τρέξεις 2-3 προγράμματα ή και ένα παιχνίδι έστω θα κολλάει πάρα πολύ ο υπολογιστής.

Άρα δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις στα διάφορα προγράμματα αλλά και οι απαιτήσεις και από τα windows...

Στο tools ultilities υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις τα windows σε ποιότητα γραφικών ή σε ταχύτητα. Wink

Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 6:57 pm

Aye, αλλα καλλιστα μπορεις να αλλαξεις σε Linux για να αποφυγεις οτιδηποτε σχετιζεται με τη MS. Razz

Technology Corner
Γενικοι Κανονες
Avenger
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 8:36 pm
:: ANiME.CoLLeCToR :: :: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 03 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 695 Τόπος: Thessaloniki Τώρα Βλέπω: Apeires grammes kwdika ....
Kai na paizeis games kanontas emulation ta windows ... alla den peirazei ... afou exeis linux eisai cool kid

Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 13, 2008 3:16 am

Avenger,εδω λεμε για λειτουργικο συστημα,αν ηθελες λειτουργικο το οποιο να ηταν φτιαγμενο για games,καλυτερα να ειχες μια κονσολα(ps3 η xbox) στα οποια θα παιζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και θα ειχες το κεφαλι σου ησυχο.Αλλα απο τη στιγμη που ο υπολογιστης ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ειναι για δουλεια και πρεπει να ειναι σταθερο,μιλαμε παντα για το linux.Τα windows ειναι ενα λειτουργικο το οποιο εχει φερει η microsoft και συνδυαζει και τα 2.Το προβλημα της ειναι ακριβως αυτο.Ασχολειται και με το computing και με το gaming part του πυρηνα τους και δεν μπορουν να φτιαξουν τιποτα Razz
Το linux που ασχοληθηκαν καθαρα με τη σταθεροτητα και τη "δυναμη" του λειτουργικου,μια χαρα τα καταφεραν Wink
Για να ξερετε παντως,κι εγω windows εχω για το μονο λογο των παιχνιδιων Wink Απλα δεν μπορω ν'ακουω "περιεργα" για τo linux τη στιγμη που ριχνει κολωνες στα windows!

Απλα εχουν χωριστει σε κατηγοριες:
Το macos λενε οτι ειναι για γραφικα η video(δε θυμαμαι ποιο)
To linux ειναι σταθερο,ασφαλες,τζαμπε και εχει υποστηριξη εφ'ορου ζωης εφ'οσον υπαρχει τουλαχιστον ενας προγραμματιστης στον κοσμο!(open source βλεπεις)
Τα windows ειναι παιχνιδια και ψιλα πραγματα απο τα υπολοιπα.
Δε λεω οτι τα windows ειναι για πεταμα,απλα δεν ειναι και το καλυτερο για τα pc εφ'οσον ειναι γενικα μια μετριοτητα Wink
Αλλα και παλι αυτα βαζεις για τα παιχνιδια.....Αντε βγαλε ακρη! Razz

fusion
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 13, 2008 9:05 am
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 897
για όποιον έχει όρεξει να διαβάσει... Linux is NOT Windows
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Avenger
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 13, 2008 9:38 am
:: ANiME.CoLLeCToR :: :: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 03 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 695 Τόπος: Thessaloniki Τώρα Βλέπω: Apeires grammes kwdika ....
Den lew oti den einai kala ta linux, aplws egw ta misw kai mou tin dinoune osoi vazoune linux giati einai moda (den simperilamvanw kanenan apo edw giati den sas kserw) kai kserw pollous tetoious. Genika exw dei poli ipokrisia apo merias linuxadwn.

Opws ayto me to wine ... katw ta windows .. ouuuu 666 ouu 666, oxi oti pirame pote aythentiko windows ... alla afou oloi to kanoune giati na min to kanw kai egw? Cool Telos otan einai na valw ena game ... opa anoigw to wine na kanw emulate ta satanika windows gia na paiksw to game mou.

Isws na ftaine ta mathimata tis sxolis kai ta shell script kai genika o programmatismos se linux pou anti na ton mathw apo monos mou anagkastika na ton mathw gia tin sxoli.

Psixika traymata vlepete Laughing

Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 13, 2008 1:24 pm

Laughing
Κοιταξε,το wine για να παιξεις παιχνιδια στο linux ειναι οντως ελεεινο! Razz
Αλλα το θεμα ειναι οτι το linux δε θα το παρεις για παιχνιδια,το περνεις για να εχεις λειτουργικο με cohones Wink
Επισης,οντως οι linuxαδες εχουν ενα κολλημα με τα windows και δεν ξερω γιατι δεν ξεκολλανε απλα και ν'ασχοληθουν με τα δικα τους Razz
Ατομο να βαζει linux γιατι ειναι μοδα δεν εχω γνωρισει μεχρι στιγμης,παντως απο προσωπικη εμπειρια θεωρω το linux ως το πιο σοβαρο λειτουργικο που εχει βγει και αν ηξερα πως να εκμεταλλευτω πληρως το linux θα το χρησιμοποιουσα αυτη τη στιγμη.Αυτη ειναι και η διαφορα: Το linux ειναι καλοφτιαγμενο αλλα πρεπει να εισαι γνωστης,ενω τα windows ειναι τιγκα στην τρυπα και δε χρειαζεται να ξερεις και τρελλα πραγματα απο υπολογιστη Rolling Eyes

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 1 από 2
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Μετάβαση στη:  

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης