|
AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα Games Το 360 βγάζει δικό του wiimote! |
Re Kane Niaou |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 1:26 pm |
|
|
:: ANiME.CRaZy ::

Συμμετέχει από: 06 Ιαν 08
Τόπος: Αθηνα |
[Aoshi] έγραψε: firestone έγραψε: ελεος...αυτη Microsoft δεν της φτανει το
μονοπωλιο που εχει...(περιπου)
Αναφερεσαι στα λειτουργικα?
Γιατι πιστεψε με, ο περισσοτερος κοσμος που γνωριζει απο PCs εχει και Linux, και Mac, και Windows. Και τα 3 τους αρεσουν, και αμφιβαλω για τα Windows.
Linux και παλι Linux.
Το μονοπωλιο στο οποιο αναφερεσαι, απευθυνεται στο 99% του πλανητη που ειναι ασχετοι απο υπολογιστες και δεν μπορουν να δουλεψουν σε κατι πιο δυσκολο. Δυστυχως, καθε τι ευκολο εχει και τα κακα του.
Ο Billakos εκανε το λαθος να παρει την σταθεροτητα και την ασφαλεια των Windows XP και να βαλει γραφικα. Εδω ρε στις εταιριες τα δινουν τσαμπα.
Αυτα που γραφω πιο πανω δεν ειναι ενα απλο spam. Παρτε το σαν προειδοποιηση οσοι εχετε Xboxια... To Wiimote X-Box version θα ειναι μαπα. 
βασικα εγω εχω και Windows και Linux.....πιο πολυ εχω δυο λειτουργικα για ασφαλεια..αλλα εχω μια παλια εκδοση των Linux που δεν με εντυπωσιαζει ιδιαιτερος αν και εχω ακουσει οτι τα καινουργια εχουν ωραιο γραφικο περιβαλλον................
......οσο για το 99% μπα μονο στη Ελλαδα πιστευω γινεται αυτο...........σε αλλες χωρες τα Linux δινονται δωρεαν στα σχολεια...και αλλα πολλα...........
αλλα οπως παντα η περιφανη Ελλαδα........λεει ΝΑΙ στον μονοπωλιο.........  |
|
Chrsora |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 2:06 pm |
|
|
:: KNoWeR ::

Συμμετέχει από: 23 Μάρ 08
Τόπος: Κύπρος Τώρα Βλέπω: one piece,naruto shippuuden,bleach |
συνφωνω με τον jedi_fillis η nintedo ειναι καλυτερη και η microsoft βρηκε αλλο τροπο για να τους αντιμετωπισει |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
billmcnik |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 2:26 pm |
|
|
:: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 24 Μάρ 08
Τόπος: Salonika Τώρα Βλέπω: Δεν έχω χρόνο! |
egw 8elw na dw h sony ti 8a kanei mias pou exw kai to play 3 |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Hellbroth |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 2:45 pm |
|
|
:: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 21 Νοέ 07
Τόπος: Uk Wolverhampton Τώρα Βλέπω: Γραμμές κώδικα όλη την ώρα. |
Καλά η Microsoft το μόνο που ξέρει είναι να κλέβει και να βγάζει προβληματίκα πράγματα.Μη ξεχνάτε το πρώτο λειτουργικό της το έκλεψε ο Bill από έναν φίλο του όταν δούλευαν σε ένα εργαστήριο
οπότε γιατί να χαλάσει τη παράδοση  |
|
billmcnik |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 2:50 pm |
|
|

aftos o filos tou einai o idiokthths ths apple |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Scatman |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 3:27 pm |
|
|
:: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 15 Μάρ 06
Τόπος: Scatman's World Τώρα Βλέπω: OVAs |
Και?
Δηλαδη τι εγινε που η Microsoft θα βγαλει pad τυπου wii-mote? Θα αλλαξει κατι στη ζωη του καθενα μας ή μηπως επειδη συμπαθει/αντιπαθει καποιος μια εταιρεια δεν πρεπει η αλλη να κανει κατι παρομοιο?
Τι θα κερδισει ή τι θα χασει ο κατοχος Wii?
Η μηπως με το να αγοραζουμε μια κονσολα γινομαστε παραλληλα κατοχοι μετοχικου κεφαλαιου κι ενδιαφερομαστε αμεσα για το τι κανει ο αλλος εμπορας!?
Τετοιες ειδησεις πληγωνουν μονο τα Fan boys.
Υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα που θα πρεπει να απασχολουν τα ατομα ~που ασχολουνται με Gaming~ κι οχι τετοιες ασημαντες λεπτομερειες. Κι επειδη οι καιροι ειναι περιεργοι , ξαναλεω δεν αναφερομαι στην ειδηση αλλα στην "ιδιαιτερη' αποδοχη του γεγονοτος. |
_________________ |My Youtube | RPG News |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
billmcnik |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 3:40 pm |
|
|

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Αν μου αρέσει, είναι δικό μου.
Αν το κρατώ στο χέρι μου, είναι δικό μου.
Αν μπορώ να στο πάρω, είναι δικό μου.
Αν το είχα πριν από λίγο, είναι δικό μου.
Αν είναι δικό μου, δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται ότι είναι δικό σου.
Αν φτιάχνω ή κάνω κάτι, όλα τα κομμάτια είναι δικά μου.
Αν μοιάζει με το δικό μου, είναι δικό μου.
Αν νομίζω ότι είναι δικό μου, είναι δικό μου.
Αν είναι δικό μου και στο κλέψω, είναι δικό μου.
Αν χαλάσει, είναι δικό σου.
Αν... Ωχ, συγνώμη, μπερδεύτηκα. Αντί να αντιγράψω τους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, αντέγραψα τα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ της M$. |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
kabez |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 3:56 pm |
|
|

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04
Τόπος: borderguard |
Αντιγραφή..
Παίδες αυτός είναι ο σκληρός κόσμος του μάρκετινγκ, για να επιβιώσεις και να νικήσεις τους αντιπάλους σου θα χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο.
Αν είναι έτσι τότε το playstation 1 αντέγραψε το sega saturn αφού έπαιρνε cd, το Ps3 αντέγραψε το το xbox 1 επειδή είχε σκληρό δίσκο, το Saints Row αντέγραψε το gta 4 επειδή και εκεί κλέβεις αμάξια και δέρνεις κόσμο κτλ κτλ
Η Micro$oft μέχρι στιγμής έχει τραβήξει τους hardcore gamers ,τους άλλους που επιθυμούν αποκλειστικότητες και πρωτότυπο gameplay, αυτούς που θέλουν να παίζουν στο ιντερνετ με τους φίλους τους ή με άτομα από όλο τον πλανήτη(γιατί κακά τα ψέματα το xbox live πραγματικά σαρώνει σαν η καλύτερη ,για την εποχή μας,gaming online υπηρεσία-και δεν υπερβάλω).
Ε, 2 ομάδες της έμειναν στην ουσία , αυτοί που θέλουν πλατφόρμες και πιο χαρούμενο-φιλικό gameplay(και δεν το λέω υποτιμητικά,ίσα ίσα) που σε αυτό δεν μπορεί να νικήσει με τίποτα την Nintendo και τέλος αυτούς που θέλουν να κάνουν το gameplay πιο φιλικό με το να παίζουν με φίλους τους όχι μεσω ιντερνετ όμως,αλλά αληθινούς
Στους τελευταίους με αυτή την κίνηση αν καταφέρει και συνδιάσει το χειρηστήριο της με τους κατάλληλους τίτλους που λείπουν από το wii ,τότε θα έχει επιτυχία.
.
Ο χρόνος θα δείξει αν αποδειχθεί καλό το χειρηστήριο και προσφέρει κάτι στην gaming κοινότητα τότε που είναι το κακό?
Όπως σωστά είπε και ο Scatman πιο πάνω μόνο τα φανμπόις θα λυπηθούν επειδή η Sony και η Nintendo θα χάσουν φράγκα και κόσμο άρα και αυτοί τις μετοχές τους  |
_________________ "Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"
Friedrich Nietzsche
http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html
.
- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Chrsora |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 6:20 pm |
|
|
:: KNoWeR ::

Συμμετέχει από: 23 Μάρ 08
Τόπος: Κύπρος Τώρα Βλέπω: one piece,naruto shippuuden,bleach |
συνφωνω θα δηξει στο μελλον αν θα εχει επυτιχια η οχι  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Cassiel |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 6:25 pm |
|
|
:: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03
Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen |
Πέρα από το συγκεκριμένο της Microsoft, οργιάζει κάθε τρεις και λίγο η φήμη για το αντίστοιχο της Sony.Το χάσαν που το χάσαν το παιχνίδι, κοιτάνε να κάνουν τώρα αυτό που ξέρουν καλά.Αντιγραφή.Δεν θα αλλάξει και τίποτα παρόλα αυτά.Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι στην περίπτωση της Microsoft θα δούμε το "Xmote" της σε αυτή την κονσόλα.Πιστεύω ότι μπορεί να συνδέεται με τους άλλους ψύθηρους που ακούγονται ότι θα βγάλει την επόμενη κονσόλα της πάλι πρώτη στο τέλος του 2009 και θα το βάλει σε αυτή.Άλλωστε γιατί να περιμένει,με το 360 να έχει πατώσει στην Ιαπωνία πριν ξεκινήσει,με το PS3 να πουλάει περισσότερα στην Ευρώπη εδώ και μήνες και ενώ είναι στο ίδιο επίπεδο πωλήσεων στις ΗΠΑ;Θα βιαστεί να βγάλει την επόμενη κονσόλα της πριν πέσει ακόμα πιο κάτω η εικόνα της τωρινής κονσόλας της λόγο πωλήσεων (γιατί από παιχνίδια είναι καλύτερη από PS3 πιστεύω προσωπικά).Αυτό όμως που ξεχνάνε οι Microsoft & Sony είναι ότι ενώ αυτοί θα τρέχουν να προλάβουν τo motion sensing ή Nintendo πάλι θα τους αφήσει κλασσικά στα κρύα του λουτρού με την επόμενη κονσόλα της λόγο κάποιας -άλλης- καινοτομίας που αυτοί και εμείς ούτε θα υποψιαζόμαστε.Δύσκολο να το αναμένει κανείς;Δεν νομίζω.Με το να καταφεύγουν πάντως στην αντιγραφή δείχνουν σε πόσο απεγνωσμένη θέση έχουν φτάσει.Άντε να δούμε τι θα δούμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Avenger |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 7:01 pm |
|
|
:: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 03 Οκτ 04
Τόπος: Thessaloniki Τώρα Βλέπω: Apeires grammes kwdika .... |
Paidia ... akouw gia antigrafi ..... kala paidia eiste oloi? Einai kataxwrimeno to motion sensing se eyresitexnia tis nintendo kai den to iksera?
Diladi katanoiste ligo ti lete!
Ama isxie tetoia logiki tote otidipote kainourgio evgaine apo mia etaireia den tha eprepe na to xrisimopoiisei kamia alli etaireia.
Paradeigma i metafora twn konsolwn apo kasetes se CD (dreamcast nomizw opws eipe kai ena paidi pio panw) ... alla paradeigmata as poume.
To atomo pou aneptikse ton prwto dieselokinitira tha eprepe na min epitrepei kamia alli etaireia na tous ftiaksei.
I etaireia pou eftiakse to prwto jet plane tha eprepe na einai i moni me jet technology simera.
Kai outo katheksis. Twra to ama tha einai epitixia i oxi, tha einai kati entelws asxeto. Alla ... antigrafi? Eleos re paidia .... i texnologia proxwraei ante na doume pws tha "antigrapsoune" oles oi alles etaireis tin prwti epitiximeni paragwgi game se VR technology. |
|
Cassiel |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 7:34 pm |
|
|
:: ANiME.DRuNK ::

Συμμετέχει από: 04 Δεκ 03
Τόπος: Κατερίνη , Ελλάδα Τώρα Βλέπω: Σειρές Shonen |
Πέρα από την λέξη αντιγραφή δεν υπάρχει άλλη για να περιγράψει κανείς αυτή την κατάσταση.Επειδή το κάνουν δηλαδή γιατί ζούμε σε ελεύθερη αγορά δεν θα πούμε και ψέματα από πάνω.Το βασικό θέμα είναι -γιατί- το κάνουν.Φυσικά επειδή πέτυχε η πρώτη απόπειρα και χάλασε τις προβλέψεις τω άλλων.Και θέλουν τώρα κομμάτι από την πίτα.Μην μου πεις δηλαδή ότι το κάνουν "για το καλό της αγοράς".Δεν είναι το motion sensing ο μονόδρομος άλλωστε και κυρίως η εφαρμογή του δεν είναι το Wiimote σαν μόνος τρόπος απόδοσης.Αν είχαν τα κότσια θα σκεφτόταν κάτι διφορετικό ή κάτι παραπάνω από ένα Wiimote...με μικρόφωνο.Γι'αυτό θα την πάθουν και στην επόμενη και σε κάθε γενιά αν ακολουθούν τακτική του "βλέπω και ακολουθώ" και όχι του "απορίπτω και καινοτομώ". |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
kabez |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 7:45 pm |
|
|

Συμμετέχει από: 12 Νοέ 04
Τόπος: borderguard |
Το βλέπω και ακολουθώ είναι έξυπνο.
Μην ξεχνάς την αποτυχία που είχε το πρώτο xbox και την επιτυχία που έχει τώρα το 360, το οποίο ακολούθησε την τακτική του επιτυχημένου ps2- Εύκολα χακαρησμένο(στην αρχή τουλάχιστον γιατί τώρα..) , τίτλους και παιχνίδια με το τσουβάλι ώστε να είναι αμέτρητοι στην κυριολεξία, ακριβά συμβόλαια με μεγάλες εταιρίες στυλ Rockstar ώστε να μην χάνουν παιχνιδάρα για παιχνιδάρα ,εύκολο φορμάτ dvd και όχι blu-ray και άλλα πολλά.
Μαθαίνουν από τα λάθη τους και δανείζονται στοιχεία και τεχνικές που έκαναν-κάνουν άλλες κονσόλες επιτυχημένες, δεν είναι κάτι το λάθος.
Μακάρι να το έκαναν και οι 3 εταιρίες gaming αυτό, να βλέπαμε πιο πολλούς τίτλους |
_________________ "Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
And when you stare into the abyss the abyss stares back at you"
Friedrich Nietzsche
http://www.animeplanet.gr/425_blue_submarine_no6.html
.
- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Avenger |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 8:04 pm |
|
|
:: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 03 Οκτ 04
Τόπος: Thessaloniki Τώρα Βλέπω: Apeires grammes kwdika .... |
Kai prin peite oti eimai xbox fan , exw ps3 kai oxi xbox .... kai eimai gamer oxi fanboy
Bravo stin microsof gia aytin tin kinisi kai eithe na paroune apotelesmata. An den paroune pali tha exoune feedback gia to pou kai pote na MIN efarmozeis motion sensing. |
|
TannoBuchino |
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 8:10 pm |
|
|

Συμμετέχει από: 04 Νοέ 06
Τόπος: テサロニキ |
Avenger έγραψε: Kai prin peite oti eimai xbox fan , exw ps3 kai oxi xbox .... kai eimai gamer oxi fanboy
Bravo stin microsof gia aytin tin kinisi kai eithe na paroune apotelesmata. An den paroune pali tha exoune feedback gia to pou kai pote na MIN efarmozeis motion sensing.
Θα προτιμούσα να το κάνανε VR όπως στο hack/ anime αντί για αυτή τη αντιγραφή...Το κάνει σαν να δείχνει την πιο σκατά ποιότητα του... |
|
|