Το ξέρατε ότι suzu σημαίνει καμπανα;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας

Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3
 AnimePlanet Forums Αρχική σελίδα    Γενικές Συζητήσεις    Τα Vista απορρίφθηκαν για χρήση στους Ολυμπιακούς 2008!
River
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 3:16 pm
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
:: ANiME.oBSeSSeD :: :: ANiME.oBSeSSeD ::

Συμμετέχει από: 07 Ιαν 08 Δημοσιεύσεις: 418
vista....===== SVISTA!
vista= athlia TELOS

kala kanoun kai den tha to xrisimopoiisoun

I Wish To Be Forgiven...Zack...
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
noname
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 4:01 pm
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
den nomizw na stamatisoun na upostirizoun ta XP twra sta konta ^^ einai to pio epituximeno litiourgiko pou exei kanei h microsoft ws twra kai ta vista einai olo provlimata ... ospou na exoun etimo ena litourgiko pou mpori na antikatastisei ta xp den 8a stamatisoun na ta upostirizoun (auto einai to logiko gia mia eteria pou 8elei na 8eorite axiopisti ) ...

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 5:37 pm
:: ANiME.BiaTCH :: :: ANiME.BiaTCH ::

Συμμετέχει από: 30 Ιούν 03 Δημοσιεύσεις: 897
χμ, παίζει να το κάνει γιατι έτσι, θα αναγκάσει να βάλουνε βίστα
και έτσι θα μπορέσουνε να κάνουν κάτι με την πειρατία... -or something... whatever
Kite
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 6:13 pm
:: ANiME.LoRD :: :: ANiME.LoRD ::

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Οι μονοι που βαζουν Vista ειναι κατι noobs που μολις εβαλαν υπολογιστη στο σπιτι τους, οι καπιοι που θελουν να τα δοκιμασουν (και τα βγαζουν σε λιγες μερες). Smile
Ο μονος τροπος να πουλιθουν τα vista ειναι να τα δοσουν τζαμπα, ενω χρεονουν τα XP... Very Happy
Ανακεινοθικε οτι τα linux ειναι πιο λιτουργικα απο τα Vista. Laughing
Η microsoft εβγαλε ενα emulator που τρεχει τα XP μεσα στα Vista οστε να τρεχουν τα μη συμβατα πρωγραματα (φαντασου καταναλοση πορων). Ενω στην αρχη χρεονε το προγραμα 110 ευροπουλα πουλοντας το μονο σε μερικες επιχιρισει που το χριαζοταν, τωρα το δινει τζαμπα...

Vista = Σvista

Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
scion(of)dark
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 7:11 pm
:: HooKeD :: :: HooKeD ::

Συμμετέχει από: 13 Νοέ 07 Δημοσιεύσεις: 100 Τόπος: thess/niki Τώρα Βλέπω: olla prospa8o :P
simfono me afto pou lete vista = Svista geiati kai emena stin doulia mou poli me diskoleboune me sxesi diktiou ase pou den ipostirizi alla programata tis doulia... alla pistebo afto pou ipa na to kanoune, geiati lete arage tora sta katastimata plaisio / e-shop / microsoft na stamatane na dinoune drivers geia XP kai dinoune mono geia vista otan pernete PC h diafora, opote apo afto pistebo oti me afto pou akousa 8a to kanoune.

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 10:18 pm
::Moderator::
:: Digi-m0d ::
::Moderator::<br>:: Digi-m0d ::

Συμμετέχει από: 25 Φεβ 08 Δημοσιεύσεις: 657 Τόπος: up up up <3 Τώρα Βλέπω: a bad bad boy.
paidia kai gw mazi sas...
eimai kamenh apo ta vista Sad, prosfata phra laptop (exw hdh ena destop) k mantepste!! eixe vista... format k sto kapaki xp den epaize gt uphrxe periptwsh na mhn evriska drivers gia xp.
meta apo psa3imo omws ema8a: a) siga siga 8a stamathsoun na vgounoun drivers gia xp, para mono gia vista kai b) to kalokairi vgainei service pack 1 gia vista (einai se beta akoma).

Meta apo sklhrh maxh me ta vista exw kataferei na periorisw arketa thn katanalwsh ram k an vgalete o,ti xlidomourato efe uparxei (classic windows style ftw) pistepste me telika ta vista palevontai ...
(den prospa8w na sas peisw apla anaferw...)
noname
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 10:27 pm
XD XD XD XD XD

Συμμετέχει από: 31 Μάϊ 04 Δημοσιεύσεις: 2829 Τόπος: Αθήνα - θεσσαλονίκη Τώρα Βλέπω: OMG!!! πώς βρέθηκε αυτό εκει ?
Ami έγραψε:
paidia kai gw mazi sas...
eimai kamenh apo ta vista Sad, prosfata phra laptop (exw hdh ena destop) k mantepste!! eixe vista... format k sto kapaki xp den epaize gt uphrxe periptwsh na mhn evriska drivers gia xp.
meta apo psa3imo omws ema8a: a) siga siga 8a stamathsoun na vgounoun drivers gia xp, para mono gia vista kai b) to kalokairi vgainei service pack 1 gia vista (einai se beta akoma).

Meta apo sklhrh maxh me ta vista exw kataferei na periorisw arketa thn katanalwsh ram k an vgalete o,ti xlidomourato efe uparxei (classic windows style ftw) pistepste me telika ta vista palevontai ...
(den prospa8w na sas peisw apla anaferw...)

nai entaxi na kaneis ta vista na palevonte ! alla auto einai pou perimenei o kosmos apo ena sunxrono litourgiko sustima mias megalis eteria ??? thn stigmi pou ta xlidata ton windows kati exei parei to afti mou pws ta vriskeis kai se linux xwris na gonatizei to sustima ....

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 10:44 pm

Συμμετέχει από: 25 Φεβ 08 Δημοσιεύσεις: 657 Τόπος: up up up <3 Τώρα Βλέπω: a bad bad boy.
ma s lew oti exeis dikio apo thn arxh (+oloi oi alloi oi kata twn vista), den exw kamia antirrhsh se o,ti les k ennoeitai pws ta vista den a3izoun na mpoun se destop pc. Alla pleon ta laptop vgainoun mono me vista (pikrh alh8eia) k ekei 8elw na pw oti den hr8e k to telos tou kosmou. 3erw oti genika ta linux einai mia kalh idea (proswpika den ta exw doulepsei, exw dei filarakia pou exoun) alla k pali prepei na asxolh8eis paaara polu k na diavaseis gia na ta ma8eis k na kaneis kalh doulia me linux. Kapoios pou exei asxolh8ei mporei na pei kalutera apo mena. Smile
noname
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 10:49 pm
XD XD XD XD XD

Ami έγραψε:
ma s lew oti exeis dikio apo thn arxh (+oloi oi alloi oi kata twn vista), den exw kamia antirrhsh se o,ti les k ennoeitai pws ta vista den a3izoun na mpoun se destop pc. Alla pleon ta laptop vgainoun mono me vista (pikrh alh8eia) k ekei 8elw na pw oti den hr8e k to telos tou kosmou. 3erw oti genika ta linux einai mia kalh idea (proswpika den ta exw doulepsei, exw dei filarakia pou exoun) alla k pali prepei na asxolh8eis paaara polu k na diavaseis gia na ta ma8eis k na kaneis kalh doulia me linux. Kapoios pou exei asxolh8ei mporei na pei kalutera apo mena. Smile

den diafonomai pou8ena !! apla h8ela na tonisth pws den einai doulia tou xristi na kataferei na kanei to litourgiko na palevete !! prepei na uparxoun kai apaitisis ... opos apaitis thn tv sou na litourgei apsoga otan thn agorazis to idio 8a prepei na isxiei kai gia to logismiko ..ponemenh istoria ..tspa

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 10:59 pm

ok ok, u r right, apla h8ela k gw na 3eka8arisw kapoia pragmata!! SmileSmile
Avenger
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 07, 2008 11:23 pm
:: ANiME.CoLLeCToR :: :: ANiME.CoLLeCToR ::

Συμμετέχει από: 03 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 695 Τόπος: Thessaloniki Τώρα Βλέπω: Apeires grammes kwdika ....
Katw ta linux, zitw i microsoft

Eprepe kapoios na to pei.

Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 1:29 pm
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 30 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 38
Avenger θα συμφωνησω μαζι σου μονο για το θεμα της χρηστικοτητας.Απο θεμα σταθεροτητας και "στησιματος" λειτουργικου,ειναι μακραν μπροστα το linux.
Τα vista εχουν αναφερθει οτι ειναι σαν τα millenium,δλδ ενα αχρηστο λειτουργικο μεχρι να βρει κατι πιο σοβαρο η microsoft.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι χρηστες θα μεταπηδησουν απο τα xp κατευθειαν στο επομενο λειτουργικο που θα βγει,οπως εγινε και με τα millenium δηλαδη.Το μονο που "καιει" τους χρηστες ειναι το dx10 που εχει αποδειχτει οτι εχει τρελλα γραφικα,αλλα εγω προσωπικα δε θα θυσιασω την ψυχικη μου ηρεμια για να βλεπω ωραια γραφικα στο pc μου! Razz
Επισης, τα updates για xp θα σταματησουν το καλοκαιρι και οι διανομες των winxp θα σταματησουν απο τον ιανουαριο του 2009.Υποστηριξη υποθετω πως εννοει η microsoft να ρωτας στα φορουμ τους και να σου απαντανε αλλοι χρηστες Razz
Παντως,θα προτεινα vista να μην το χρησιμοποιησουν και πολλοι μεχρι να βγει ενα ακομα service pack(Το πρωτο δεν ειδα οτι εκανε και δραματικες αλλαγες Wink )
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τα laptops βγαινουν με προεγκατεστημενα vista και οι εταιρειες σε καποια laps δεν βγαζουν drivers για xp.Βεβαια,υπαρχει και η διεξοδος των unofficial drivers,αλλα αυτο σημαινει οτι θα μας "αναγκασουν" να περασουμε vista καποια στιγμη...

Edit: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΑΖΑΝΕ VISTA ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!!!!! Laughing

Kite
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 4:23 pm

Συμμετέχει από: 13 Οκτ 04 Δημοσιεύσεις: 2625 Τόπος: Θεσσαλονικη Τώρα Βλέπω: Echhi anime
Αν εξερεσεις το DirectX10 τα Σvista δεν εχουν λογο υπαρξης. Ειναι βαρια, δυσχριστα, ασυμβατα με παρα πολα πρωγραματα (κατι για το οποιο φυμιζονταν τα windows σε σχεση με αλλες ετεριες), και εχουν τελιος δαφορετικο συστιμα απο αυτο που εχουμε μαθει και συνιθισει στα πρωηγουμενα windows (χωρις να ειναι καλιτερο).

Δεν σκοπεβω να βαλω Σvista μονο και μονο για το DX10, καθως τα Σvista τρονε τοσους πορους, που θα ειναι αδυνατο να παιξω παιχνιδι με full γραφικα, παρα το γεγονος οτι εχω καλο μηχανιμα!
Αλλοστε πιστεβω οτι αργα ή γριγορα οι hackers θα περασουν το DX10 και στα XP. Very Happy

Vaker-Lee
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 4:36 pm
:: LeaRNeR :: :: LeaRNeR ::

Συμμετέχει από: 30 Σεπ 07 Δημοσιεύσεις: 38
ετσι ακριβως kite Wink
Dx10 εχει βγει για xp,το θεμα ειναι οτι δε φτανει των vista.Αλλα και παλι δε χαλιεμαι οπως ειπα και πριν,καλυτερα "σκατογραφικο" και καλη ψυχικη κατασταση και ηρεμια,παρα το "υπεργραφικο" και σταυρουπολη! Laughing Laughing Laughing

Kite
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 12, 2008 6:10 pm

Vaker-Lee έγραψε:
Dx10 εχει βγει για xp,το θεμα ειναι οτι δε φτανει των vista.
Απο ενα πρωχειρο googlαρισμα, λεει οτι ειναι ακομα σε κατασταση alpha, Μα αυτο σημενει οτι ειναι θεμα χρωνου να δουμε Beta και Σvista εκδοση.
http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/
http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

Τα Σvista ειναι πλεων τελειος αχριστα! Very Happy

Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:  

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας
Σελίδα 2 από 3
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Μετάβαση στη:  

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης